![]() |
Sprawdzałeś temperatury procesora i czy zasilacz dobrze pracuje? Nie wiem skąd ten pomysł, że to wina ventrilo. Moim zdaniem to głupota. Imho wyłącza ci się przez zbyt duże zużycie procka przez Tibie bądź inne gry.
@down To fajnie, a sprawdzałeś te temperatury? |
Cytuj:
|
Witam. Mam problem z instalacją programu ESET Smart Security. Pod koniec procesu wyskakuje mi takie okno:
http://img132.imageshack.us/img132/4255/blady.jpg Dodam, że wcześniej zainstalowałem ten program bez żadnych problemów. Wie ktoś o co tu chodzi? Ponowne uruchomienie instalatora i komputera nic nie daje... Wpisy w rejestrze też usuwałem... |
A próbowałeś instalować inne antyviry?
|
Nie. Tylko ten.
|
A jakiekolwiek inne oprogramowanie możesz instalować?
|
Tak. Inne programy bez problemu się instalują.
|
Instalujesz najnowszą wersję programu?
|
Tak, najnowszą. Kilka razy ściągałem nawet plik instalacyjny.
|
A które wpisy w rejestrze usunąłeś?
|
Dotyczące tego programu, w: "HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Eset"
|
Skoro wszystkie składniki były wcześniej usunięte a ściągnąłeś dobrą wersję bitową pod swojego pc to ja bym zrobił loga i wysłał do pomocy technicznej esetu, bo już nie mam pomysłu.
|
Ok, dzięki za pomoc. Chyba tylko to mi pozostaje...
|
Mam laptopa Fujitsu Siemens z zintegrowaną kartą graf. Intel, i gdy chcę odpalic tibię wyskakuje mi powiadomienie choose another video mode lub wywala blue screen, czasami tibia włącza się w procesach, ale nie ma jej na ekranie. Co mam zrobić aby Tibia się włączyła?
|
Cytuj:
|
Ktoś się orientuje dlaczego czasem po monitorze przechodzą mi takie małe fale przeźroczyste z góry na dól?
|
Może przez telefon jak ktoś próbuje się do Ciebie połączyć?
|
Cytuj:
|
Właśnie nie, sprawdzałem, też od razu pomyślałem o fonie ale później zobaczyłem, że głownie pojawiają się po wyjściu z jakiejkolwiek gry. No i po paru minutach znikają.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |