Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Cyrillus 30-06-2007 20:06

@QuanChi

jakieś kompleksiki?

@ob

pisaliscie ze vision nie mialo istniec ;<<

Slovik 30-06-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1522983)
lol khazul jaki ty teraz sie wazny zrobiles, do Vision doszedles i jestes pro widze teraz. Ahh, jak te noobki cie beda podziwiac <marzy>
U ktorego z twoich nowych przyjaciol wzbudzisz zaufanie i go ojebiesz?
Jestes naprawde smiesznie zalosnym czlowiekiem, idz obrobic galke Andrzejowi i pozniej wyjeb mu domek, pozdro.

P.S.
NIE CHCEMY CIE TU ! ! !
Ani na forum, ani na Furorze...

Uważajcie bo pan forum zabroni wam wchodzić... człowieku tak szczerze to się przymknij bo forum jest dla wszystkich i dla złodzieji i dla normalnych graczy takich jak hmm... no np. ty więc odpuść sobie karmienie trolla jak Khazul o*******a ludzi to niech to robi jego życie, moze mial trudne dzieciństwo i mu mama zabierała cukierki ?

Kasi'yaa 30-06-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1522997)
Masz jakis jebany kompleks ? Moze jak tak nienawidzisz zlych ludzi to pojdziesz do polcji ? Wy*******aj ziomek odemnie, co nie napisze to juz QuanChi odpisuje (24h na forum plx?).

WIEC W Y P I E R D A LA AJ

Tak jestem wazny, tak samo jak parcele lezace w edron. Chuja moge prawde mowiac.

A i czekam w rl ponoc chcesz mnie odwiedzic i adres + fote masz :* cmok misiu ostatni post tutaj filmow nie bedzie

( zleeeee nie placz )

eloelo520

Khazul zamknij morde! Jestes tylko psem Andiego:) Vision Cie przyjelo tylko i dlatego,ze haknales Anubisa Crusade. Wkoncu w Vision sami hakerzy:p. No teraz mozesz nawrzucac na mnie ,bo jest dla mnie smieciem nic nie wartym. Zapraszam do Debicy:)

Vision moze i wygralo openke,ale zobacz ze Wizja&Dusskines nie mieli dobrej ekipy, nie bylo Leona,Xarety i jeszcze pare kluczowych osob.

btw. Taif prawie ded:p

montura 30-06-2007 20:33

19:09 Yenx [113]: wiecej noobów a padna wszyscy

Dodac cos?;p

Bert 30-06-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1523094)
btw. Taif prawie ded:p

Ahh gdyby nie to wyrównanie profesji :P

Cyrillus 30-06-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 1523117)
19:09 Yenx [113]: wiecej noobów a padna wszyscy

Dodac cos?;p

i co z tego??

@Kasi'yaa

za to ty jestes wiernym "kibicem" Triady...
znajac zycie bedziesz zajarana/y jak Ci taki Petro odpisze "hi"

TaakHckaaT 30-06-2007 21:23

Co do filmiku to dzieki noobom all....Co taifun mial farta na redzie uh i uciekl i jeszzce dostal paralize xD

Atahun 30-06-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1523185)
i co z tego??

@Kasi'yaa

ZA TO TY WCALE NIE JESTES LIZODUPEM VISION
ty bedziesz zjarany jak ci ima da bp mf i 2 m walle na ob zebys ,,karal" duskow

Kasi'yaa 30-06-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1523185)
i co z tego??

@Kasi'yaa

Nie znam Taifuna, nigdy z nim nie pisalem. Wole zeby Wizja&Dussk wygrala wojne, a nie pierd**one PA Vision.

HAIL WIZJA!!!:)

btw. Zobacz,ze bez noobow Vision nie istnieje.

Brahu 30-06-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1523301)
Nie znam Taifuna, nigdy z nim nie pisalem. Wole zeby Wizja&Dussk wygrala wojne, a nie pierd**one PA Vision.

HAIL WIZJA!!!:)

btw. Zobacz,ze bez noobow Vision nie istnieje.

Ja pierdole na huj się sadzisz ,z noobami czy nie jest to wygrana i tyle. Peace.;)

Kasi'yaa 30-06-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brahu (Post 1523322)
Ja pierdole na huj się sadzisz ,z noobami czy nie jest to wygrana i tyle. Peace.;)

PeaceeeeeeB)

Reloop 30-06-2007 23:15

No ładnie daliście czadu. Wiecej bluzgów niż normalnych słów. Wpadnie Hege i zrobi to co ma zrobić z tym tematem. Robicie tu wielką biede niektorych to szkoda czytać.
Slovik po twoich wypowiedziach idzie łatwo wywnioskować twój wiek. Skończ gimnazjum, później liceum i sie udzielaj, a teraz idź do spowiedzi wyspowiadać się. Zobaczymy twoją dojrzałość i zobaczymy co mi odpiszesz.

Ogólnie bieda panowie, bieda.

@Ob
Gratz fragów. Wizja popełnia blędy z początku wojny. Niech sobie przemysli dzisiejsza taktyke. Pewnie w ogóle jej nie było.

sallceson 30-06-2007 23:29

a ja dalej apeluje o wybranie nietypowego, trudnego miejsca na sprawiedliwe OB za jakąś bramką lvlową bez noobow (moze na nowych terenach sie znajdzie)

gz Vision

Kasi'yaa 30-06-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1523461)
a ja dalej apeluje o wybranie nietypowego, trudnego miejsca na sprawiedliwe OB za jakąś bramką lvlową bez noobow (moze na nowych terenach sie znajdzie)

gz Vision

Jak pamietam to Draco juz proponowal,zeby open battle sie odbylo na Goromie. Vision chyba odmowilo bo ob sie nie odbylo w tym miejscu:p Ob odbyloby siebez noobow wtedy;) Ale jak wiemy Vision bez noobow nie istnieje:(

Atahun 30-06-2007 23:42

gowno prawda dadza noobom kase i nooby gorome odblokuja.Proponuje deep fibule albo moze cyclopolis na respach behe(nooby za huja pana józka nie dojda:D:D)

Lubie_orzechy 30-06-2007 23:44

@2up:

Mozna sie tych noobów pozbyc xD

Przykład: Montura :P

Ale rzeczywiscie moglo by sie odbyc nawet w tym Svarground czy jakos tak, nie bylem tam to nie wiem , aktualnie bez pacc :P Nie mam czasu na tibie heh :Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ratach pod ab?xD? Albo Cyclopolis?

HooL$ 30-06-2007 23:46

Doklanie Vision bez noobow nie istenieje, ale takze jak i bez NG :).

@Khazul
NIe wypowiadaj sie na tym forum bo i tak nie masz uznania zadnego pozadnego graca na Furorze oraz na innych servach. Nie bede na "ciebie" rzucal miesem bo sie nie oplaca...Kazdy wie ze jestes zlodziejem i nie istenieje dla ciebie rl life.... Licza sie tylko piksele "jestes kwadratem i bijesz prostokaty"... I tak minelo tobie cale zycie jako lizo-dup i zlodziej. Tyle z mojej strony :)

:evul:Hail Duskiness & Wizja:evul:

Master of Puppets 30-06-2007 23:46

Może i wołanie noobow, to głupia taktyka, ale jest taktyką, która zwieksza ich siłę. Chyba nie bedą rezygnowac z tego po to, żeby Duski ich mogły pokonać. Użyjcie troche rozumu... Jak to mówia, cel uświęca środki

Lubie_orzechy 30-06-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1523514)
Może i wołanie noobow, to głupia taktyka, ale jest taktyką, która zwieksza ich siłę. Chyba nie bedą rezygnowac z tego po to, żeby Duski ich mogły pokonać. Użyjcie troche rozumu... Jak to mówia, cel uświęca środki

eHh :(

TYLKO WTEDY TO OB NIE WYGRYWA VISION TYLKO ICH ""NUBY""

kthxbyeproevulpromastereloelo

Atahun 30-06-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy (Post 1523507)
@2up:

Mozna sie tych noobów pozbyc xD

Przykład: Montura :P

:Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ankh? Albo Cyclopolis?

no wlasnie dzisiaj bylo na ankh i to ob pozostawie bez komentarza...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31.