![]() |
Aym przeszkadza ci to? to wyjdz :]
Ale cos mi sie wydaje ze napisales tego posta z totalnych nudow tak poprostu szukasz pretektu zeby sie do mnie dojebac. |
Cytuj:
|
Alvaro89 najlepiej jakby¶ to ty przestał odwiedzać te forum. Aym~ ma racje, bo przez Twoje nadzwyczaj długie double posty nic do tematu nie wprowadzasz. No to mamy POI,Sunze R.I.P, Mass Log - bardzo interesuj±ce, jakby nikt tego nie wiedział.
|
Powiedziales ze nie bedzeisz odpisywal na moje posty itp. sklamales a to grzech i pojdziesz do piekla!!!
|
On pójdzie do piekła, a ty jeste¶ noobem =(
|
Alvaro na serio wy*******aj z tego forum, bo zachowujesz się jak dziecko....
|
Nie obylo by sie bez posta pana Squre~
p.s nie przeklinaj |
Sunze
Banished: until deletion because of hacking Pan Sunze dał opętać się Szatanowi. Pozostało mu tylko ¶piewanie regilijnych pie¶ni. Chyba, że wreszcie co¶ mu wyszło i shackował jak±¶ inn± postać. Może jeszcze rozpocz±ć swoj± przygodę od nowa, na rookgardzie, tak jak wszystko od nowa zacz±ł pan Paweł Wantoch, zacz±ł od zmiany masturbatora, ze swojego dzieciaka na psa Rydygiela. |
No to teraz Sunze ma R.I.P na wieki wiekow amen :]
|
Cytuj:
|
No moga ale o ile dobze pamietam to to jest 2 albo 3 ban Sunziego.
|
O jednego rasowego żyda mniej.
Btw. "koledzy" z vo weĽcie tego kmiota z waszej gildii pod nickiem alvaro~~ i niech wy*******a z tego forum :] |
on nie z VO ;<
a delete bedzie cofniety hrhr |
Mukatan jesli ci cos niepasuje to mi tak napierdol na rl zebym do szpitala pojechal wtedy niebede spamowal na forum.Dlaczego szukasz sluzacych przeciesz jestes kozak....:baby:
|
R.I.P Sunze no chyba nie cofn± ;]
|
Pozyjemy zobaczymy ;)
|
Zapewne wróci ale wszystko jeszcze przed nami:)
|
Z życia Nebuli:
O godzinie 15.59 czasu miejscowego na terenie wsi Olecko zarejestrowano u¶pienie w¶ciekniętego psa, z opinii ¶wiadków wynika, że był to cutter butter knight |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |