![]() |
Zamiast walczyć na forum wyzwiskami,może powalczycie o lepsz± furore?:o
|
Kazdy kolejny post z bluzgami (w to wliczaja sie teksty z serii twoj stary/stara) dostaje bana na miesiac. Milego postowania ;)
|
Wkońcu^^
Nie byłem na forum 1 dzień a tu większo¶ć nowych postów skasowana o.0 Ciekawie musiało być... Ciekawe co się dzieje z Visi0n. Robi± sobie odpoczynek od tibii czy może graj± na innym ¶wiecie lub tworz± nowe chary na furorze... |
Może maj± rl życie jak wy kiedy nie mogli¶cie grać?
Teraz expicie czy co tam robicie i jako¶ nie piszecie na temat swojego rl. A tacy byl¶cie elo pil¶cie i tam takie |
Cytuj:
zreszta kogo obchodzi moj RL life :p |
Cytuj:
co za bezsensowne szufladkowanie :P Mam RL life:P ci±gle imprezuje, ale nie jestem taki ziomalski, żeby o każdym browarze/imprezie pisać na publicznym forum. Czy ja kiedys pisałem tuo moim RL? |
Cytuj:
@furora Pewnie nie robi± nic ;f |
Cytuj:
|
@Lisek
Dziękuje, Ty wiesz za co ;) Co do Furory, nudy Vision pewnie szykuje jakiegos mass loga :P |
Cytuj:
No strasznie sie rozpisywalem, napisalem az 2 razy :OOOOOOOOOOOOO Ty pewno siedzisz caly dzien przed kompem wiec nie masz o czym pisac elo ^^ |
Cytuj:
|
Character Deaths
Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra :(:(:(:(:( ktos juz mowil ze taifun bedzie miec 26~lvl.!8o |
Cytuj:
|
Ja piernicze, ten znowu padł Taifem... żal
|
tak to jest ja sie sprzedaje chara jakiemu¶ dziecku:D
|
Poprostu chce chlopak wrazie deda coraz szybciej odrabiac lvl ;] na 200 nawet bedzie nice szlo :>
|
Cytuj:
Widac ze char na zmarnowanie @up Najlepiej jak orzech by expil Magiq i podał passy Petro do taifuna ; d |
Cytuj:
@Orzech Wyręczasz Vision ;) |
Niech poprosi Petra, żeby poexpił taifem, bo nie może ziomal ogarn±ć 270 msa
|
Po co ta nagonka na niego ? Nie rozumiecie ze on pada przez kicki/lagi ? Lepiej puszczac propagande, ze poszedl na hydry expic, wyszly mu dwie i nie dał rady... LOL ! xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |