![]() |
Cytuj:
ja mam 10 minut lagow i 10 bez |
Denerwuje mnie to bo np chce sie umowic na hunt z kumplami a tu klapa ;s
kazdy idzie ja nie moge |
zna ktos cos podobnego do relakksa albo tego hotspot shielda? takiego zeby dzialalo podobnie...
|
@up
A tobie dziala wogole ten shild cos tam? Ja jak to odpale to mam takiego laga ze przez godzine mam ten sam ekran ;s |
Macie nadal lagi bo umnie od 2tyg caly czas tak samo moge sie zalogowac na minute i po jakims czasie lagi sie zaczynaja
Działa wam Hotspot na rl tibie bo ja niemoge sie zalogowac jedynie na ots wchodze... |
Mamy . . .
Mar 20 2009, 20:07:56 CET Died at Level 102 by a frost dragon Żal |
ten hotspot CHYBA mi dziala, tzn po wlaczeniu nie ma lagow przez jakies hmm... 2 minuty a potem cos sie jebie i mi net przestaje dzialac i musze wylaczac hotspota...
|
Uwolniłem się od tej wielkiej kupy na kółkach.. Zaczynam z grubej rury! :D
21 Mar 2009 +2,665,722 Koniec z tym tematem! Pozdrawiam wszystkich i życzę mniej lagów :< |
napiszmy piosenkę xD
Lagi lagi cztery lagi... Ten temat jest wieczny xD |
To gratuluje Litin ja niestety ciągle się z tym męcze ;/ ale wszystko jest na dobrej drodze by zmienić tego neta ;d
|
Na razie 2 dni bez lagów, ale nie gram bo znając mojego pecha jak wbije na OF to mi neta wyjebi* ;)
|
Dziwne... mój znajomy z Gdyni ma Multimedie i ma problemy z pingami na Ventirlo i kickami na Tibii ale WoW'ie / Csie nie ma takich problemów :|
|
I too
Ja tez gram w CS często STEAM !! oraz ostatnio zaczelem grac w wow -a na prywatnym serwerze . Zero problemow , ale w Tibia lag , laggi , lag, laggi , lag , KICK , lag , laggi , lag , laggi , KICK....
@edit Ostatni gram takze w mentina 0 problemow |
Ja też nie mam w CSie pingów nawet w CoD4 nie mam. W metina nie idzie się nawet zalogować. W wowa jako tako moge pograć. Z Cabalem tak samo jak z metinem. A w Tibi to nawet poprawę zobaczyłem odkąd mam router, jest można powiedzieć, że lepiej nawet jak dwa kompy używają neta i są czasem lekkie przycinki jak na używaniu relakksa ale nie przeszkadza to w graniu, przynajmniej mi bo i tak lag mi nie przeszkodzi tylko stoje i blocze a kumple biją i leczą to nawet kicka moge mieć ;p
|
Cytuj:
w ramach rekompensaty tv i telefon duzy rabat :P |
No mi jeszcze rok zostal :D
Nadal lagi macie caly czas? bo jak ja sie zaloguje to normalnie jest bez lagów przez jakies 3 minuty potem sie lagi zaczynaja i tak caly czas.. |
Cytuj:
A jak konkretnie to zrobiłeś? I czy zapłaciłeś kare? |
Cytuj:
kary nie bedzie bo winna po ich stronie. w pismie zalaczylem wszystkie tracerty ktore do nich wysyłalem. Tak to jest jak MM nie reaguje na reklamacje klientow i nie dotrzymuje terminow. Takze moj problem z MM został rozwiazany :) |
Ok dzięki spróbuje może mi też się uda :D
|
ma ktos jakis program podobny do hotspot shielda/relakksa? ten drugi pomagal ale teraz jest platny, pierwszy mi neta zawiesza......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |