![]() |
Cytuj:
Moze mi Ktos powiedziec jak sie wkleja zdjecia?? xd |
Klikasz tak jakbys pisal posta. Musisz zaladowac fotke z tibii na www.imageshack.us albo innym uploadzie po czym skopiowac i wstawic w odp hotlinks to forum1.
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Advenced :)
Dzięki bardzo za pomoc ;* Sorki za nabijanie postów ale pierwszy raz robię coś takiego...
Pozdrawiam!! http://img525.imageshack.us/img525/2...auo0001pw0.png http://img525.imageshack.us/img525/k...png/1/w800.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Napewno nie 90 % ludzi grający w tibie nie uzywa bota takie jest moje zdanie ;]
|
Cytuj:
pkt 2. Nie wolno podawać linków do stron hackerskich oraz stron z nielegalnym oprogramowaniem służącym do łamania oficjalnych zasad gry pkt 8. Nie wolno chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Cytuj:
Nie wolno pisać dwóch lub więcej postów pod rząd. http://img143.imageshack.us/img143/5...ztytuu1jo1.jpg. Dziękuję ;] |
Cytuj:
Wtedy użyłem sformułowania 'wszedłem na kompa' czy coś w tym stylu. Nawet największy idiota zrozumiałby, że z pewnością nie wszedłem do zabudowy swojego komputera. Widać są więksi idioci... :) @botter z góry. Czy to, że są ludzie, którzy bez bota nawet dobrze w tej grze nie potrafią otworzyć backpack'a znaczy, że "90%" ludzi ma używać bota? Nie Oznacza to, że jesteś leniwy, grasz w Tibie bez sensu, jesteś kolejnym noobem, który wbije wiekszy lvl za pomocą opcji cavebota i będzie się chwalił jaki to on nie jest zajebisty. W Tibie gra się dla pewnego rodzaju przyjemności. Widać Ty bez bota sobie nie poradzisz ^^ wychodzi na jedno. Nie po to są pewne reguły, by je sobie łamać. Zanim zalogujesz się ponownie, zaloguj się na www.tibia.com i przeczytaj zasady :D pozdrawiam cicho-ciemnych. p.s. 'le się rozpisaUem ;D |
Cytuj:
Ja nie potrzebuje cavebota bo w tibi teraz po tych wszystkich updatach to expienie jest najciekawsze, najlepsza zabawa z tej gry to wlaśnie exp... Ale możesz zauważyć że żeby wbić 50mlvl to ręcznie będzie ciężko... Poza tym ja się tylko pytałem, a tak ogólnie powiedz szczerze ten 53mlvl wbiłeś ręcznie?? Nawet Jeśli tak to wielkie gz i chwała dla Ciebie bo jesteś cierpliwy. Szczerze mówiąc można by zakończyć temat bo to forum jest po to aby wklejać ss z advencami a nie pier******e o pierdołach... |
Wbiłem 60 mlvl ręcznie nigdy nie użyłem bota i nie mów mi, że jako sorc, na pewno użyłem...
|
Cytuj:
|
,,Dziecie Harmonii" a dlaczego? Co masz uraz do mdw i myślisz, że każdy tam jest jak mdw? Nie rozumiem zachowania takich idiotów... Sorry, że nie mam takiego lvl i mlvl jak Ty ale nie gram za dużo ;/
|
@Madriato
"Oznacza to, że jesteś leniwy, grasz w Tibie bez sensu, jesteś kolejnym noobem, który wbije wiekszy lvl za pomocą opcji cavebota i będzie się chwalił jaki to on nie jest zajebisty. W Tibie gra się dla pewnego rodzaju przyjemności." Powiedz to dla Arbuza.. |
Dziecię harmonii wyjazd stąd na to swoje non pvp noobie nieogarnięty ;*
|
Arbuz i tak wie jaka jest prawda xD więc co mu mam mówić?:p
albo powiedz to Bimberowi :p |
|
Witam moich fanow!
@Madszmato... Ci, którzy nie potrafią otworzyć bp bez bota to twoi koledzy... cały buracki białystok czyli sekoju itd, Taddei, Vantax... Więc zamknij juz ryja |
Cytuj:
2.Kogo obchodzi zdanie buraka, ignoranta i nooba?:) 3.Gdyby nie bot, chuj byś znaczył. 4.W sumie, to i tak chuj znaczysz. i mówię to ja - niegroźny druid :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |