![]() |
jakie rzeba skile na zerka (knight)???
|
Cytuj:
|
@UP: Haha, rozmieszyl mnie ten tekst :D
Moje skile 51/43 Gdzie expic? :P Tak zeby troche kasy wpadlo... EQ: P-Set, Dark Helmet... Mam 10k w depo, zrobie deserta i jeszcze uzbieram troche kasy i kupuje jakis eq, jaki kupie na Valori eq za minimum 20-25k ? - Dawno na Valori niegralem. |
Nie no nie mówie żeby mieć jakie¶ super skille ale chodzi mi o to żeby nie mieć
słabych skilli... "każdy gra dla siebie"-wiem o tym ale tylko probuje powiedziec zeby sobie lekko skille niektórzy poprawili.... |
Witam
Chcialbym dowiedziec sie z jakim levelem i jakimi skillami i eq (knight) oplaca sie isc na katedre (poziom drugi tam gdzie wystepuuja Assasin, ghost, dark monk, witch, mummy. Jest to poziom drugi (za schodami). Dzieki z gory za odpowiedz.. :P |
Druid 25 lvl /31 mlvl
chciałem podbić lvla ale już nie na rotach-poprostu wszystko ma swoje granice. Biłem do 25 lvl na rotach i teraz nie wiem gdzie i¶ć na exp. (chciałbym używać tylko roda) |
Elo :)
No to tak:knight,47lv,skille 81/81,eq -k-set,tower shield+f-axe/d-lanca,warrior helmet... Gdzie expic-oplaca się już i¶ć na guardy,czy jeszcze troche potrenić....?A jak nie guardy,to co...? P.S:1. post :cup: |
Cytuj:
A mi poradzisz gdzie mam expic? |
Jestem sorcem na 14lvl mam wand of dragonbreath, scale armor, dwarfen shield, brass legi, soldier helmet. Chodzilem na cycki ale pewien gosciu mnie przyblokowal a byly 2 cycki no i dedlem. Tera juz tam nie chodze :P
Gdzie moge chodzic expic? Łatwo nabijac lvl no i zbierac oplacalny loot? |
Cytuj:
Ja na twoim miejscu chyba bym poszedl na Fibule. Sam niewiem ;) |
Cytuj:
A zreszta co ma Grafa do grywalnosci ??? lol "prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac" LOL Odczego masz wyobraznie??? N/C |
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Gdzie expic ze skillami 75/75, 43 lvl knight z giant swordem ? nie mam pacca
|
Cytuj:
edit: ludzie spokojnie :) to prowokacja... |
Druid 34 lvl 37 m lvl ( nie mam czasu go bić) tempest rod , b robe, crown legi,crus helet,scarf,vampke,bohy gdzie expic ( dyspozycja 43 k ) :p
|
Cytuj:
|
gdzie expic ze skilami 56/53
|
Gdzie expic 20 lvl knight 3 mlvl. crown armor, crown helmet, dragon shield, fire sword, plate legs. mam do dyspozycji ihy. tylko nie mowcie ze soldy w kazo albo katedra
PS. Skille: 51/47 PS2. nie mowcie ze mam skillowac |
Potrenuj do 65/65 i możesz i¶c do DC albo na soldki a tak to najlepiej na rotach i dwarfach;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |