Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

iron aepir 17-01-2006 14:08

jakie rzeba skile na zerka (knight)???

Tasiu 17-01-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acyan Serk
pall

tak od 8-20 lvl jehac na potworacha dajacyh do 100 expa

no od 20-30 (jak masz pacc) scaraby taby no i dragi
30-40 teoretyczne mozna sprubowac gs chociasz moze cie dogonic!!
40-50 najlepiej poh
50-xx to juz teoretyczne sam bedziesz wiedzil :baby:

A boli cie glowa?

Dj Nekro 17-01-2006 17:41

@UP: Haha, rozmieszyl mnie ten tekst :D

Moje skile 51/43
Gdzie expic? :P Tak zeby troche kasy wpadlo...
EQ: P-Set, Dark Helmet...

Mam 10k w depo, zrobie deserta i jeszcze uzbieram troche kasy i kupuje jakis eq, jaki kupie na Valori eq za minimum 20-25k ? - Dawno na Valori niegralem.

Pilchu 17-01-2006 18:20

Nie no nie mówie żeby mieć jakie¶ super skille ale chodzi mi o to żeby nie mieć
słabych skilli...
"każdy gra dla siebie"-wiem o tym ale tylko probuje powiedziec zeby sobie lekko skille niektórzy poprawili....

krzysiek21bn 17-01-2006 18:25

Witam

Chcialbym dowiedziec sie z jakim levelem i jakimi skillami i eq (knight) oplaca sie isc na katedre (poziom drugi tam gdzie wystepuuja Assasin, ghost, dark monk, witch, mummy. Jest to poziom drugi (za schodami).

Dzieki z gory za odpowiedz.. :P

Woyas 17-01-2006 20:58

Druid 25 lvl /31 mlvl
chciałem podbić lvla ale już nie na rotach-poprostu wszystko ma swoje granice. Biłem do 25 lvl na rotach i teraz nie wiem gdzie i¶ć na exp. (chciałbym używać tylko roda)

WoJo_1991 17-01-2006 22:04

Elo :)
No to tak:knight,47lv,skille 81/81,eq -k-set,tower shield+f-axe/d-lanca,warrior helmet...
Gdzie expic-oplaca się już i¶ć na guardy,czy jeszcze troche potrenić....?A jak nie guardy,to co...?

P.S:1. post :cup:

Dj Nekro 18-01-2006 06:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WoJo_1991
Elo :)
No to tak:knight,47lv,skille 81/81,eq -k-set,tower shield+f-axe/d-lanca,warrior helmet...
Gdzie expic-oplaca się już i¶ć na guardy,czy jeszcze troche potrenić....?A jak nie guardy,to co...?

P.S:1. post :cup:

Tak. Ja polecam Guardy, ja juz od 80/80 skila expilem sobie na guardach i cycach. Jezeli masz pacca to polecam isc w podziemia do Ank~ (niewiem co to za miejsce :D) gdzie sa ghoule, vampy itd. dobry exp podobno.

A mi poradzisz gdzie mam expic?

ksalk 18-01-2006 09:53

Jestem sorcem na 14lvl mam wand of dragonbreath, scale armor, dwarfen shield, brass legi, soldier helmet. Chodzilem na cycki ale pewien gosciu mnie przyblokowal a byly 2 cycki no i dedlem. Tera juz tam nie chodze :P

Gdzie moge chodzic expic? Łatwo nabijac lvl no i zbierac oplacalny loot?

Dj Nekro 18-01-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ksalk
Jestem sorcem na 14lvl mam wand of dragonbreath, scale armor, dwarfen shield, brass legi, soldier helmet. Chodzilem na cycki ale pewien gosciu mnie przyblokowal a byly 2 cycki no i dedlem. Tera juz tam nie chodze :P

Gdzie moge chodzic expic? Łatwo nabijac lvl no i zbierac oplacalny loot?

A moze idz na cycki pod Thais? - Tam niema gdzie ci kto przyblokowac :)
Ja na twoim miejscu chyba bym poszedl na Fibule. Sam niewiem ;)

Knocik 18-01-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patryx_pl
tibia to najglupsza gra na swiecie jak wy mozecie w to grac prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac grafa do niczego ludzie zagrajcie w helbreath to jest gra a nie to to jest do kitu jak wy to mozecie grac nie moge ludzie wy sie zastanowcie mowie wam grajcie w hb czyli helbreatha najlepsza RPG na swiecie polecam

Kolego.. chyba pomyliles fora.....
A zreszta co ma Grafa do grywalnosci ??? lol
"prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac"
LOL
Odczego masz wyobraznie???
N/C

Dj Nekro 18-01-2006 13:37

Cytuj:

tibia to najglupsza gra na swiecie jak wy mozecie w to grac prez ciez to jak sie bijesz to nawet nie widac grafa do niczego ludzie zagrajcie w helbreath to jest gra a nie to to jest do kitu jak wy to mozecie grac nie moge ludzie wy sie zastanowcie mowie wam grajcie w hb czyli helbreatha najlepsza RPG na swiecie polecam

Bocli cie glowa? Co ty na tym forum robisz? My gramy w Tibie bo nam sie podoba klimat, ja np. nielubie jak jest gra odj**ana! Tibia ma w sobie to "cos" :) milo sie w nia gra! A my powiemy ze HB to najglupsza gra!

Pozdrawiam.

dr zlo 18-01-2006 19:43

Cytuj:

jednym slowem zbanowac go :ban:

finelas 18-01-2006 19:58

Gdzie expic ze skillami 75/75, 43 lvl knight z giant swordem ? nie mam pacca

Geralt ze Spychowa 19-01-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez finelas
Gdzie expic ze skillami 75/75, 43 lvl knight z giant swordem ? nie mam pacca

pewnie obcykane ale soldy/guardy

edit: ludzie spokojnie :) to prowokacja...

Apon 19-01-2006 10:22

Druid 34 lvl 37 m lvl ( nie mam czasu go bić) tempest rod , b robe, crown legi,crus helet,scarf,vampke,bohy gdzie expic ( dyspozycja 43 k ) :p

ksalk 19-01-2006 12:44

Cytuj:

A moze idz na cycki pod Thais?
Ktoredy tam dojsc? :confused: Jak narazie to wiem ze mozna zejsc pod miasto na raty lub na polnocy orki.

kusto 19-01-2006 13:39

gdzie expic ze skilami 56/53

Zaszczyk 19-01-2006 16:47

Gdzie expic 20 lvl knight 3 mlvl. crown armor, crown helmet, dragon shield, fire sword, plate legs. mam do dyspozycji ihy. tylko nie mowcie ze soldy w kazo albo katedra

PS. Skille: 51/47
PS2. nie mowcie ze mam skillowac

Cool 19-01-2006 17:27

Potrenuj do 65/65 i możesz i¶c do DC albo na soldki a tak to najlepiej na rotach i dwarfach;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20.