![]() |
Aata stracil 1 pare softow
|
panowie, ale bania 8o
|
ty jestes semper fidelis bez semper :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw pici rzondzi w veno 20:28 You see Il Katto (Level 30). He is a paladin. He is Murder of the Ormo (Plawanice Kamien). 20:28 You see a dead human (Vol:10). You recognize Il Katto. He was killed by Ian Shaulirine. 20:39 You see yourself. You are a knight. You are Murder of the Ormo (Gardze kanciatym). WTF? |
Czy tylko ja nie wiem o co jest ta klotnia :< ?
|
jezeli nie wiadomo o co nam chodzi to chodzi o smieszna budke z big macami ktorej nie ma w kaliszu
|
"Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami "
To znaczy ze mnie rzuca ta? |
ale wam od*******a totalnie juz, pograjcie sobie w sapera zamiast sie bluzgac na forum, a jak chcecie sie powyzywac to na privie BO RZAL
|
|
pici bylo wiecej otowrzyc okienek na gg i tak wiemy ze to dla szpanu d;
|
pici moj anhi ma :D!
lafa@ tak jakos wyszlo klotnia@ pogodzcie sie, tak to friendy a teraz zazdrosc kazdemu pewnie oczy zre to sie klocicie, ja naprzyklad mimo tego ze pici mnie czasem w*******a i wysmiewa sie po cichu ze mnie wiem ze nie ma na mysli nic zlego, bo i tak pozniej do mnie zagada (pozdro pici) i ogolnie jest fajno btw. lafa odzyskales druida ;o???????????? |
dalem rade odzyskac postac
|
a o co chodzi z atom i jego sofciczami
|
Cytuj:
|
pada śnieg, pada śnieg
|
a tobie dwa
|
yebac wszystkie krechy ( mam na mysli pomiedzy nogami) i dupolizy z ab na arcanii~
|
Ma ktos na sprzedasz RL ? bo sie dowiedzialem ze nie mam
|
ty sie chwalisz czy zalisz czy jak? o,o bo chyba nie powiesz ze masz takigo owego rila siedzac po nascie h na vt i grajac na ots
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |