![]() |
Czym chata bogata tym rada =]
|
Cytuj:
@ Finix wez powiedz ze to fake z ta kasa :D |
Zawsze mozesz sie przekonac gdy bedziesz na edron ;P
|
"iz wiem kim jestes " hmmm -.- wal smialo uwierz mi nie znasz mnie dzieki bogu
|
Chesterkaa
Lepiej zajac sie czyms w rl :-)) Lothress to Lothres Iron, a Koronowany Rycek... zapomnialem jakis palek 55chyba ;P Co do screena Finixa to 11k z kasy za poi to nic takiego. Pamietam jak kiedys swoim sorcem (nie Calhem) mialem 13kk SWOJEJ kasy w dp ;-) |
Cytuj:
I po co wyzywasz ja od debili? Moze akurat Jej IQ jest wieksze od twojego .. Chcesz ssy z huntow .. ok , jak znajde czas to ci wkleje kilka ssow z moich advensow z 1 do 8 lvla .. Ok ? Mam nadzieje ze to nie bedzie dla ciebie zbyt "denne" |
omgajgad jaki przyglup wez juz nic nie pisz ok ? ; ) skoro nic nie rozumiesz wklej te advensy chetnie popatrze ^.^ beda napewno ciekawsze od "DENNYCH" zdjec niektorych ; )
|
a co do wyzywania ..... nie wyzwalem jej tylko stwierdzilem fakt wiec wiesz ; ) a fakt jest widoczny golym okiem jesli wiesz o czym mowie hmm ? ; )
|
Cytuj:
|
Rafal. jestem pewna; )
hahah Calh przeciez Ty sam niedawno nie widziales nic oprocz tej gry : D |
Jedziesz Driger Jedziesz
|
masz racje jestes nizsza inteligencja a wiec morda ; ) koniec gadania z twojej strony bo ludzie przy tobie glupieja ; )
Chesterkaa z tym imieniem to do mnie ? nawet mnie nie znasz a udajesz taka wszystkowiedzaca -.- i nie czepiaj sie Calha to nie on zlizuje nutelle na tym swiecie tylko ty czyz nie ? ; ) |
Cytuj:
a morda to se mow do kogos ze swoich kumpli .. niby masz 19 lat a zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor ktory dopiero co dostal komputer pod choinke :< (tylko sie nie obrażaj , ale z takiej strony sie na forum pokazujesz , nie wiem jaki jestes w rl , moze i jestes spoko do pogadania itp .. ale wiesz , kazdy przed kompem lubi udawac kogos innego ^.- ) Juz nie spamuje i nie wdaje sie z toba juz w dyskusje bo nie widze najmniejszego sensu , .. koniec z mojej strony ;x |
Cytuj:
|
http://img244.imageshack.us/img244/1...atibiaoeq3.jpg
hahahah stare SSy : D oj tam Calh 5 miesiecy to calkiem niedawno : ) |
Driger ty japończyku po solarce w dredach milcz juz ; ) bo temat sie rozwija i pojawiają sie super ss:cup: ^.-
|
Ches niezłe eq ;)
|
Cytuj:
Dla twojej swiadomosci nie nosze dredow ale takze nie mam nic przeciwko tym co je maja .. A milcz to mozesz do swojego mlodszego rodzenstwa mowic jezeli takowe masz .. Ja skonczylem a ty dalej ciagniesz .. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
Cald*
60 rp* 67 ek* Ten co mowi ze nietopeZ* Rotlf lmao, Biedny dzieciak neo. Jestes taki zuy na caly swiat, ze nie spostrzegles ze spadles do poziomu-wrzucac na starych. To nie jest smieszne. Mozliwe za to ja nie mieszam bigosu kolanami jak ty ; * A i jezeli bawi Cie to to masz to http://i19.photobucket.com/albums/b1.../243212967.jpg muhahuahuuahu pozdro i SSIJEJOŁ ; * |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |