![]() |
Cytuj:
a co do noobostwa to w filmiku "Helheim", royal blona utozsamiam z noobem ktorego mozna spotkac w carlin (bez urazy). nie wiem dlaczego, ale gdy widze ta buzke ";p" to mnie krew zalewa (moze dlatego bo nooby naduzywaja tego "emota") juz 10x bardziej podoba mi sie film jak z cichym zwiedzaliscie tiquande niz to helheim... aha, banuta (te poziomy z S spawnami) tez sa zajefajne :) |
Cytuj:
|
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;
p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p; p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p; p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p Czy jestem zły? :( @Cichy Czekam na miasto barbow i Svargrond Mines :D ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p Evul |
może byś nagrał jeszcze raz folde,vege i senje bo jak ostatno byłem to sie pozmieniały ^.^
|
Ja proszę żebyś senji nie pokazywał! To jedyne ukryte miejsce które znam. Na Refugi wiem że to miejsce zna ok 10 osób i to i tak za dużo! To przez to że na pewnym forum (żebyście nie szukali) zamieścił gostek jak tam dojść.
Może zrobimy listę czego nienagrywać ? @down Widać że nigdy nie znałeś jakiegoś ukrytego spawnu... |
@up
Cichy już nakręcił kiedyś Senje, poza tym zwykle nie pokazuje wejść do terenów które nagrywa. Poza tym co to za tajemnice? Każdy gracz w Tibi ma prawo chodzić na każdy teren jaki mu się podoba... |
Cichy nakręć katedrę bo się tam wybieram niedługo a już ozapomniałem co tam jest w ogóle :D
|
plx more ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie, nie oceniam ludzi, oceniam styl Twojej gry...wziales to troche za bardzo do siebie ;) |
Czy moze mi ktos zrobic filmik na TibieCam zaby odkryc Całe Thais i troche po za Thais bo mialem formata a ja nie lubie miec nie odkrytej mapy;]
moje GG: 5774205 moj e-mail [email protected] - moza wyslac thx |
Cichy/albo ktos kto wie jestem wielkim fanem, mam cale 7,5 obejrzane i cale udostepnione 8,0 kiedy reszta 8,00 bedzie do ogladania? np PoH?
|
Cichy dasz rade nagrac jakis film z hellgate z elder beholderami na 8.0 z gory thx
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Byłem ostatnio w hg i nie zauważyłem zmian 8o
|
Cichy, co z barbarianami, nie wykręcaj się że tam narazie nei idziesz bo za trudno, na frostach było znacznie trudniej :d
|
@Cichy
Czekam na kopalnie Svar ;) I mama pytanie: jak odpalić starsze filmy np. z tibi 7.5? Bo coś mi nie idzie ;] |
wiecej takich ludzi !
elegancko opisne wiecej takich graczy !!:);)
|
Cichy!
gogo 100 lvl :D |
Mam prośbę o filmik ze zwiedzania uliczek "pod" kopalniami dwarfów. Wejście znajduje się w kopalni z questem na crus helmet, oto link do Tibia Earth:
http://tibia.pl/earth.php?x=32428&y=31989&z=11&q=456.98 Z góry dziękuję. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |