![]() |
3 miejsce w lidze ;) wszystkie mecze jak dotychczasz wygrane oprocz jakiegos sparingu na samym poczatku ale wszystkie ligowe wygrane... nawet z liderem wygralem 5:2 ;) kupilem paru dobrych zawodnikow i wygrywam ;)
|
http://img242.imageshack.us/img242/6227/safwe4.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/s...jpg/1/w304.png Oplacalo sie za 530tys, jak na 10 lige?:P Aktualnie 2 miejsce..1 punkt straty mam do lidera, 3 rozegrane sparingi z nim rezerwami i wygrane 3:1, 5:0 , 7:3. Równiez od niedawna gram, odkad druzyne mi przydzielili to wyglada to tak Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach i zwycięska w 7 spotkaniach z rzędu. Mysle ze awans mam zapewniony :P Jedynie 2 spary przegrane, zagraniczne z kolesiem z 4 ligi Włoskiej, i 6 ligi Niemieckiej :p |
nie, nie oplacalo sie xD
ja zawodnikow z TSI ~ 800-900 kupowalem za 100tys max |
Jezu...nie 530 tylko 230 tys :P
Jeblo mi sie na klawie i teraz zauwazylem :P 530 tys to ja bym w zyciu nie dal, skad ja mam taki hajs brac w 10 lidze :P |
530k za 17yo solida to wcale nie tak duzo. A za 230k to juz okazja, ktora trzeba wykorzystac.
|
no ja zawodnikow z tsi 800-900 kupowalem po 20,50,80tys max. To ze jest solidny w defensywie nic mu nie daje jak jest fatalny w innych kwestiach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie błyskotliwy przy prawidłowym treningu wskoczył by kolo 20 roku :) Idę spać , na 7 jutro :(( |
Prawidlowym treningu czyli mniejwiecej jak ? 5 min temu rowniez zakupilem solidnego bramkarza, 18 lat, 590 TSI za 190tys :P
Musialem jakiegos bramkarza kupic bo mialem przecietnego, 27 lat :P mysle ze sie oplacalo :P |
A ja mam pytanko, jak mam listę dostępnych lig juniorów, kliknę na którąś z nich i gdzie dalej muszę kilknąć aby do tej ligi dołączyć, bo nie mogę znaleźć tego przycisku :confused::confused::confused::confused:
|
Pierw musisz opuscic swoja dawna lige(nie jets to mozliwe jezeli juniory zagraly jakis mecz w tej lidze), dalej wybierasz lige do ktorej chcesz dolaczyc i jak beda wolne miejsca to powinien byc napis "Zapisz sie!" Nie pamietsam dokladnie
P.S. Jezeli Dregar pozwoli to oddam jego druzyne w dobre rece @Down: "Nie ucz ojca dzieci robić" he? xD |
Cytuj:
|
Ziom , z twojego postu zrozumiałem, że jeśli masz 17 letniego solida to po 10 latach będziesz miał znakoma z 4k tsi, proszę nie bulwersuj się
|
Nie nie pozwole :P napisz mi na priv co i jak :P
|
Ja zrobiłem drugie konto na kompie kumpla i se przeleje kase na siebie, za to kupie jakiegos dobrego napastnika/pomocnika. Jak przeleje pieniądze? To proste, wystawiam chujowego zawodnika na sprzedarz, a drugim kontem licytuje go za 1000000 zł :D
|
Prawie "cwane",jezeli masz kogos ogarnietego w lidze i w historii transferow to zobaczy i reportnie to masz po obu kontach.Zeby nawet na ht probowac cheatowac...
|
A już tam cheatować :P Mówisz, że dopiero jak ktoś to zobaczy i zgłosi to bedzie nie ciekawie? Bo GM'owie chyba nie przęglądają zawodników do sprzedania, nie?
|
Cytuj:
Bramkarze skaczą co 4,5 tygodnia przy solid trenerze (17 latkowie ofc, każdy rok up to kwestia pół treningu więcej). Jak sie ma fuksa to można podciągnąć bramkarza do błyska w troche ponad sezon, i mamy z tego kupę szmalu. Znakomity trener to tylko na farmę treningowa, najlepszy jest solid skill/solid przywództwo - 2-4 mln za przekształcenie piłkarza a efekty daje przywoite :D No to tyle. Mogę się jeszcze trochę porozpisywać jak ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć. @ a propos tego 17 latka boki ma takie słabe że się płakać chce :/ po coś go kupował |
Witam, mam nastepujace pytanie:
Czy zakladal ktos konto na cupmanager.org? Czy zeby zaprosic gracza, to ten gracz musi na tej stronie byc zarejestrowany? |
KS MAŃKI - Morsy Dębica 0 - 6
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |