![]() |
Cytuj:
|
@Celmir
Double post is thx : < ech och zaczyna się, że już 3 chłopów z Relictus się położyło i co jara Cię to? No tak idź do mamy : < Najwięcej to Ty zrobiłeś i zaraz będzie, że wszystko dzięki Tobie. Pozdro i poćwicz. Doggie |
Ehh maly Doggie.....Jaki Ty glupi jeszcze jestes:]
Wez juz dorosnij....I zmien wiek w profilu bo po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze masz okolo 15 lat:confused: |
Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re. Doggie P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D |
Cytuj:
|
Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.
U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji. Mówiąc w skrócie - znowu będzie war w dupe. Btw. Polecam strone http://www.pskonejott.com/otc_display.php Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu. |
Cytuj:
Może konda powinien być leaderem. On ma 45minut online przez tydzień :) |
Cytuj:
wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia? |
Cytuj:
Nadal siedze, robie UHY i explo na zmiane i patrze kto jest online. Jakos mi sie wydaje, że ja chyba wiem lepiej kto sie loguje w ciągu dnia, kto chce cos zrobić a kto ma gdzieś i czeka aż sie samo poprawi ;) |
Cytuj:
|
Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz:)
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne? |
Cytuj:
Ja też mam studia, więc nie mam zamiaru sie tłumaczyć i go rozumiem :p Tylko z tego co wiem to krupnik nie ma kompa tam gdzie jest, więc po co nam "przywódca" który jest offline cały czas. Leader powinien wykazywać inicjatywe, planować jakieś akcje i pokazać, że sie interesuje gildią. Co do siedzenia na noob charach to z Wami nie ma nic lepszego do roboty. Tak przynajmniej porobie sobie explo i UHy - może kiedyś sie przydadzą jak wkońcu coś zaplanujecie. A chętnie się zaloguje jak bedzie po co, bo narazie zgrania jest zerowe, a nasze forum to jedno wielkie gówno. Nie ma tam ani JEDNEGO tematu zwiazanego z planowaniem jakieś akcji. Są same pierdoły typu RULES, których i tak nikt nie przestrzega. Czy taka gildia zasługuje na wygraną ??..... Chyba w bierki Z drugiej strony jaki jest sens pisania i planowania na forum jakiś akcji skoro mamy na bank jakiegos szpiega, który i tak doniesie wszystko do HWL. Najlepiej siedzieć jak Wy i patrzeć jeden na drugiego. i mysleć - "A może jak raz się sam problem roziwąze". gz |
Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????
:( :( :( :( |
Cytuj:
bardzo prosto. Wejdź: OPTIONS>>>>GRAPHICS>>>ADVANCED i odznacz opcje don't Stretch/Shrink Game Window Powinno działać już ;) |
Dawno mnie tu nie bylo ;p
Wracam do gry tylko innym charem chyba ;D niepotrzebnie zrookowalem tego 58 rp xD co sie stalo ze skopo i jego gildia ? :P |
Life is Life ;p
Mam pytanko do Reluctis? Co ma cie do Princess Agusi ??? |
Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta..... @Pucol dobrze sie czujesz? Signed, Anonim |
ojejku Pucol co Ci sie stało moze poczebujesz pomocy?
Prawda w Oczy Kole... B) Pozdroo |
Cytuj:
Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char... |
Cytuj:
Ja jestem online ponad 10h dziennie.. ale co sam zrobie?? Nic jak nie ma ludzi online albo na nobach a na ventrillo widze 4-6 osob od nas..(choc zdaza sie i nawet 10+ tylko w momencie jak nie ma naszych sorcow online)X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |