![]() |
Może kogoś przeoczyłem. Zenek z Morxem byli vs. Mooth i spółka. Teraz gdy Zenek padł od NF raczej do nich nie dojdzie. A Morx pójdzie za Zenkiem.
|
Morx dojdzie do Zenka.
WiW Kurwa mac musi wygrać nie pierdolcie ze swe sa spoko bo z 4 padlem za free najpierw kazali placic, zaplacilem ale nadal hunted...:o A i jak morx zrobi to co na arcani, czyli pokaże swoje zajebiste pvp to wiw wygra na 98% |
Ten powod Pablofona ze doszedl do NF a nie WIW jest zalosny... kazdy dobrze o tym wiedzial ze arystos dojdzie do WIW bo odkad pamietam to pierwsza trojkana kyrze czyli Amas, Mooth i Ary trzymali sie razem...
|
a tetrem to kto gra?? nooby niech sie glowia :D
|
Cytuj:
|
Omg mnie to juz zaczyna denerwowac wy nie mozecie tego zrozumiec ze to nie ja wywalilem inva Safiemu z domq?
o tej godzinie to ja jeszcze siedzialem w szkole... a ze moj rl Leo sie nie uczy to poprostu on gral i expil swoim charem... po 2 czy facc moze byc subownerem nie wydaje mi sie wiec nie gmolem wyrzucic mi inva... a czy to moja wina ze on padl?jest cos takiego jak uh:baby: :baby: widocznie safi nie dal rady nim sie uhnac haha pozatym widac jakis z niego kolega mysli ze wydusi odemnie 100 k bo padl przez wejscie do domq mojego rl a mial wolne dp i swoj domek zal.pl |
Ma ktos jakies fimiki z fragow? 8o
|
@ja i moj hack
NIe bylo rzadnego hacka, nie stracilem rzadnych itemkow itd a to co widzicie na filmie to wkrety, pozdro |
Cytuj:
Ty sam jesteś powykręcany. @ topic. Ta wojna jest do wygrania tak jak każda inna, wystarczy dobry leader i zgranie. |
@ 0lik
Bałeś sie Open Battle to udawales hacka ? ^.^ |
Gandamir , byles najlepszym zrodlem fragow MM na poprzednim war
Wstydzisz sie tego ze cie wyjebal 2nd owner na chara i probojesz palic glupa gdy kazdy widzial co sie dzialo ? A Patteh mial cie w dupie i mu sie odpisac pewnie nawet nie chcialo ... Takie juz zycie asslickerow |
Zapewne ludzie z NF nie pozwolili lognac gandamirowi poniewaz to darmowy frag :D
Wkoncu Open Battle bez twojego deda ;> |
Cytuj:
Poopieram w 100% Co prawda nie mam na ten temat pewnosci ze tak bylo i nie moge powiedziec ze jest to sprawdzone naukowo, ale w moich oczach i wedlug mnie olik tak wlasnie bylo |
uwzieliście się na Gandamirka:)
|
pff co do patteha to mi odpisal widac na filmie jezeli juz to ma byc takie istotne, a szufi to nie moj char wogule nie bede odpisywal na idiotyczne i bez podstawne zarzuty
nikt mnie nie wyjebal na chara, nie bylo rzadnego hacka ani nic to jest nadal acc na ktroym gram itd i jak niewiezysz to powiedz tylko kiedy to logne sie napiszesz do mnie z noba (bo z maina sie bedziesz bal) i mozmey pogadac czy to nie ja aff o,o a czy dawalem fragi w poprzednie wojnie to wciaz to piszecie, a ja wciaz odpowiadam to samo, wiec tym razem niebede powtarzal tego co tlumaczylem na tym forum juz z 5x, zamiast pierdolic na forum wezcie sie za gre i pokazcie jacy jestescie zajebisci |
Dlaczego mój post został usunięty? : (
@ Dzieje się coś na tej Kyrze ciekawego czy nie ? : dd Z tego co wiem( a wiem xd ) to parę osób z NF dało passy ludziom z Vision, żeby im pomogli : ) |
Cytuj:
lol Myślisz ,że jestes cwany, ale zciebie jest d*pa na posyłki;( ;( ;( |
Cytuj:
Z tego co wiem, to pozwol ze, sie wyraze ordynarnie ale, gowno wiesz. |
Cytuj:
Dostane autograf? :> //Signed //Iks ~ |
Idealnie ujete.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |