Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Gall Terix 15-02-2007 19:18

Może kogoś przeoczyłem. Zenek z Morxem byli vs. Mooth i spółka. Teraz gdy Zenek padł od NF raczej do nich nie dojdzie. A Morx pójdzie za Zenkiem.

Jovere'xik 15-02-2007 19:20

Morx dojdzie do Zenka.

WiW Kurwa mac musi wygrać nie pierdolcie ze swe sa spoko bo z 4 padlem za free najpierw kazali placic, zaplacilem ale nadal hunted...:o

A i jak morx zrobi to co na arcani, czyli pokaże swoje zajebiste pvp to wiw wygra na 98%

Keonek 15-02-2007 19:44

Ten powod Pablofona ze doszedl do NF a nie WIW jest zalosny... kazdy dobrze o tym wiedzial ze arystos dojdzie do WIW bo odkad pamietam to pierwsza trojkana kyrze czyli Amas, Mooth i Ary trzymali sie razem...

xboy_31 15-02-2007 20:11

a tetrem to kto gra?? nooby niech sie glowia :D

Jovere'xik 15-02-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xboy_31 (Post 1270089)
a tetrem to kto gra?? nooby niech sie glowia :D

zajebiscie nie wiem

qeenar lee 15-02-2007 23:04

Omg mnie to juz zaczyna denerwowac wy nie mozecie tego zrozumiec ze to nie ja wywalilem inva Safiemu z domq?
o tej godzinie to ja jeszcze siedzialem w szkole...
a ze moj rl Leo sie nie uczy to poprostu on gral i expil swoim charem...
po 2 czy facc moze byc subownerem nie wydaje mi sie wiec nie gmolem wyrzucic mi inva...
a czy to moja wina ze on padl?jest cos takiego jak uh:baby: :baby: widocznie safi nie dal rady nim sie uhnac haha
pozatym widac jakis z niego kolega mysli ze wydusi odemnie 100 k bo padl przez wejscie do domq mojego rl a mial wolne dp i swoj domek zal.pl

Explorer of Hell 16-02-2007 12:54

Ma ktos jakies fimiki z fragow? 8o

0lik 16-02-2007 13:28

@ja i moj hack

NIe bylo rzadnego hacka, nie stracilem rzadnych itemkow itd a to co widzicie na filmie to wkrety, pozdro

Iksdek 16-02-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1271258)
@ja i moj hack

NIe bylo rzadnego hacka, nie stracilem rzadnych itemkow itd a to co widzicie na filmie to wkrety, pozdro

Ty sam jesteś powykręcany.

@ topic.

Ta wojna jest do wygrania tak jak każda inna, wystarczy dobry leader i zgranie.

Rohad 16-02-2007 15:05

@ 0lik

Bałeś sie Open Battle to udawales hacka ? ^.^

Elvvons 16-02-2007 16:29

Gandamir , byles najlepszym zrodlem fragow MM na poprzednim war
Wstydzisz sie tego ze cie wyjebal 2nd owner na chara i probojesz palic glupa gdy kazdy widzial co sie dzialo ? A Patteh mial cie w dupie i mu sie odpisac pewnie nawet nie chcialo ... Takie juz zycie asslickerow

Rodi 16-02-2007 16:33

Zapewne ludzie z NF nie pozwolili lognac gandamirowi poniewaz to darmowy frag :D

Wkoncu Open Battle bez twojego deda ;>

The Chaotic Paladin 16-02-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1271589)
Gandamir , byles najlepszym zrodlem fragow MM na poprzednim war
Wstydzisz sie tego ze cie wyjebal 2nd owner na chara i probojesz palic glupa gdy kazdy widzial co sie dzialo ? A Patteh mial cie w dupie i mu sie odpisac pewnie nawet nie chcialo ... Takie juz zycie asslickerow

Poopieram w 100%

Co prawda nie mam na ten temat pewnosci ze tak bylo i nie moge powiedziec ze jest to sprawdzone naukowo, ale w moich oczach i wedlug mnie olik tak wlasnie bylo

Jovere'xik 16-02-2007 17:17

uwzieliście się na Gandamirka:)

0lik 16-02-2007 17:40

pff co do patteha to mi odpisal widac na filmie jezeli juz to ma byc takie istotne, a szufi to nie moj char wogule nie bede odpisywal na idiotyczne i bez podstawne zarzuty

nikt mnie nie wyjebal na chara, nie bylo rzadnego hacka ani nic to jest nadal acc na ktroym gram itd i jak niewiezysz to powiedz tylko kiedy to logne sie napiszesz do mnie z noba (bo z maina sie bedziesz bal) i mozmey pogadac czy to nie ja aff o,o

a czy dawalem fragi w poprzednie wojnie to wciaz to piszecie, a ja wciaz odpowiadam to samo, wiec tym razem niebede powtarzal tego co tlumaczylem na tym forum juz z 5x, zamiast pierdolic na forum wezcie sie za gre i pokazcie jacy jestescie zajebisci

Iksdek 16-02-2007 19:05

Dlaczego mój post został usunięty? : (

@ Dzieje się coś na tej Kyrze ciekawego czy nie ? : dd

Z tego co wiem( a wiem xd ) to parę osób z NF dało passy ludziom z Vision, żeby im pomogli : )

Yoyoema 16-02-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1271765)
pff co do patteha to mi odpisal widac na filmie jezeli juz to ma byc takie istotne, a szufi to nie moj char wogule nie bede odpisywal na idiotyczne i bez podstawne zarzuty

nikt mnie nie wyjebal na chara, nie bylo rzadnego hacka ani nic to jest nadal acc na ktroym gram itd i jak niewiezysz to powiedz tylko kiedy to logne sie napiszesz do mnie z noba (bo z maina sie bedziesz bal) i mozmey pogadac czy to nie ja aff o,o

a czy dawalem fragi w poprzednie wojnie to wciaz to piszecie, a ja wciaz odpowiadam to samo, wiec tym razem niebede powtarzal tego co tlumaczylem na tym forum juz z 5x, zamiast pierdolic na forum wezcie sie za gre i pokazcie jacy jestescie zajebisci

lol

Myślisz ,że jestes cwany, ale zciebie jest d*pa na posyłki;( ;( ;(

0lik 16-02-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1271962)
Dlaczego mój post został usunięty? : (

@ Dzieje się coś na tej Kyrze ciekawego czy nie ? : dd

Z tego co wiem( a wiem xd ) to parę osób z NF dało passy ludziom z Vision, żeby im pomogli : )

Bo zostal zreportowany- przezemnie

Z tego co wiem, to pozwol ze, sie wyraze ordynarnie ale, gowno wiesz.

Iksdek 16-02-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1272034)
Bo zostal zreportowany- przezemnie

Z tego co wiem, to pozwol ze, sie wyraze ordynarnie ale, gowno wiesz.

Ta, byłem u ziomka z rl. Widziałem jak gra waszymi charami,ale Ty oczywiście jak zwykle komentujesz to w sposób "gówno wiesz". A btw dlaczego mnie "zreportowałeś" ? :(( Bo powiedziałem całą prawdę? Dalej trzymam się tego co powiedziałem i co myśli o Tobie większość. Jesteś nikim, nie umiesz grać i tyle. Jesteś w Nf za lizanie pup :].
Dostane autograf? :>

//Signed
//Iks ~

Elvvons 16-02-2007 20:45

Idealnie ujete.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.