![]() |
|
gz fajne fotki xD Powiem ci ,ze ja MAM pacca i jestem MS i nie wiem gdzie mam Expic tak ,zeby mi szybko lvl szedll i zeby nie bylo waste ;]
I Szukam Blokerka ;] |
Prawdziwe dziecko NEO :D:D:D
|
EEE...bisto pogromca chce dla nas solo robic questa za darmo z kumplem zufac mu czy to jakas podpucha!?:cygaro:
|
moze w kiblu byl? a ty juz od razu go wyzywasz wez sie koles ogarnij troche...
nie znasz ludzi a ich oceniasz....lol! a co do Bisty to wporzadku koles mozesz mu zaufac ;d |
3x UP to nie jest dziecko NEO. To faint super koleś. Nie, nie liżę mu dupy bo jest h-lvl. Może miał jakiś sensowny powód nie wiem. Ale wiem, że na pewno nie jest to dziecko NEO. I pozdro dla niego :cup::cup::cup::cup::cup:
|
Magic Elea
Sorry ale ja z Bisto nie ide;) |
tobie to sie nie dziwie fune jak masz z nim kose xD
|
ShalyoCall, a mnie żal Ciebie. pedałów szukaj w rodzinie i stul pysk. : )
btw. możesz se jeździć, bo to świadczy o Twojej kulturze, a zachowanie w grze nie przekłada się na zachowanie w życiu. Ty tego nie rozumiesz, przykro mi. z tym postem kończę "działalność" na forum. aha! wiesz kto to pedał? jak nie, to nie mów tak do mnie. : ) cześć! : ) |
Wiesz fune nie chcesz to nie musisz isc nie ide tam zeby was ujebac,ide z xenkiem moze endrju pojdzie ja nie mam ofa zrobionego dlatego ide zawsze fs i k arm 10k sie przyda :]
ps. sry all kogo wczoraj obrazilem znoobilem jak chuj :< |
|
|
Bisto nie ide bo poprostu wiem jak przedstawia sie sytulacja,nie lubie cie i tyle,po twoich wczesniejszych postach mozna wywnioskowac tylko ze jestes debilem i dlatego tez niemam checi isc z Toba na tego Questa.
Magic Elea Moze kiedy indziej Chesz isc na hydry?Pisz do mnie. |
Cytuj:
|
Apropo tego kolesia
Jak cię nie było przy tym to mi niemów wiesz jaki niby był powód tego że wszedł mi na resp?? jak nie to sie nie wypowiadaj... Ja przyszedłem se poexpic i własnie taki jeden koleś z schodził i ja bylem po nim. ubiłem 1 draga a ten koleś wchodzi i ja go proszę żeby wyszedł kulturalnie a on ze nie bo zostało mu kilka dni pacc i niema zamiaru go marnować i powiedz mi czy on nie zachowuje się jak dziecko neo??
|
Bisto idiota to jestes tutaj tylko ty:D
Niemam zamiaru niczego zaczynac,ani wogole wdawac sie w rozmowe z Toba.Nara Magic Elea Nie radze isc z Bisto na tego OFa!Mowie to teraz do all ktorzy chca isc. |
dobra skonczcie ten temat!
http://img524.imageshack.us/img524/2230/53lvlxu6.jpg |
no dobra spoko sorka :) nie wiedzialem jaka sytuacja jest.
|
Gratki levka Zormir :p
|
thx ziom :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |