Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Ushka 08-05-2007 12:03

Rotfl, dzisiaj sobie gadałem z jakim¶ kolesiem z holandi i obadajcie co powiedzał;

Cytuj:

10:50 Athene Imgarek [64]: hey
10:50 Athene Imgarek [64]: how come
10:50 Athene Imgarek [64]: ur english is good
10:50 Athene Imgarek [64]: and most pl arent
10:50 Solgan Sheran [14]: =p rotfl!
10:50 Athene Imgarek [64]: i dont get pl
10:50 Solgan Sheran [14]: xDD
10:51 Athene Imgarek [64]: you rich or something? and you go to special school
=D ¦mieszne i tragiczne! =<

Xyriela 08-05-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1418466)
Rotfl, dzisiaj sobie gadałem z jakim¶ kolesiem z holandi i obadajcie co powiedzał;

=D ¦mieszne i tragiczne! =<

Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:

21:31 Re'Cutie [29]: wtf?
21:31 Piechu [19]: heru me expic??
21:32 Re'Cutie [29]: exura
21:32 Re'Cutie [29]: I exp here
21:32 Re'Cutie [29]: you noob
21:32 Re'Cutie [29]: try to enter and I kill you
21:32 Re'Cutie [29]: you enter = you ded
21:33 Re'Cutie [29]: exura
21:33 Re'Cutie [29]: exura
21:34 Piechu [19]: It entered not oki bede but I am not noobem
21:35 Re'Cutie [29]: You are dead.
21:35 Re'Cutie [29]: exura
21:35 Re'Cutie [29]: exura
21:36 Piechu [19]: It don't kill I plz
21:37 Re'Cutie [29]: exiva "piechu
21:37 Re'Cutie [29]: swe?
21:40 Piechu [19]: Signifies it?
21:40 Re'Cutie [29]: wtf?
21:40 Re'Cutie [29]: exura
21:41 Piechu [19]: I chcialem lvl nabic but as you it herd juz jestes ide
21:42 Re'Cutie [29]: exura
21:42 Re'Cutie [29]: wtf?
21:42 Re'Cutie [29]: you are dead man
21:42 Re'Cutie [29]: are you trying to insult me?
21:42 Re'Cutie [29]: wtf?
21:43 Piechu [19]: Does not have I on juz dwarf solider but it don't kill I plz
21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem
21:49 Re'Cutie [29]: can you talk in english plz
21:50 Re'Cutie [29]: exura
21:50 Piechu [19]: I talk in english so
21:51 Piechu [19]: But not so well < goods (right) >
21:51 Re'Cutie [29]: 21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem
21:51 Re'Cutie [29]: exura
21:58 Piechu [19]: I apologize for it
21:58 Re'Cutie [29]: got iron ore?
21:59 Piechu [19]: I do not understand this that napisales
22:00 Piechu [19]: I do not know so well < goods (right) > az egn
22:03 Re'Cutie [29]: 22:03 You see iron ore. It weighs 2.00 oz.
22:04 Piechu [20]: Not widzialem but how will give it it ok zobacze znac?
22:04 Re'Cutie [29]: O.o

:D

@Kusy

Iomer niczego nie sfejkowal, ja naprawde jestem takim noobem!

Pozdro

Xyriela

4drian 08-05-2007 15:15

Xyriela;1418596]Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:

Hehe, sam niewładam płynnym angielskim ale bez przesady to juz byla przesada :]

Ale był grzeczny i to mu sie chwali :D

zalfik 08-05-2007 15:33

Koti & Xyriela....

Piszecie, piszecie, piszecie.... tylko nawet za bardzo nie mam pomyslu co Wam mozna odpisac. Chyba tylko "róbta co chceta", ja juz swoje zdanie wyglosilem ;)

@Schnapie

Nie odchodz plax ^_^ Nie przepadam za Toba, ales nieglupi koles, wiec wroc do nas ;)

Ezh 08-05-2007 16:49

Xyriela jak ty to mowisz to wyglad sie nieliczy ze to co ma sie w glowie...
Ale xyriela o ile pamietam to ty nic niemasz w glowie ;/
Pozdro

Komin 08-05-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1418596)
Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:

Spytałas go moze o wiek? xD

KotiConqueror 08-05-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sellemon (Post 1418316)
A ja sie nie boje ujawic :] hehe lol...pisalem na tibia.com posty ale byly ignorowane :P do kotiego nic niemam , nigdy nie mialem z nim konfilktu ale z xyriela , Hym moze byc rewanz ale nie musi zobaczymy xD

Powiem tak... akurat w tym przypadku nic nie wiedzialem o tym ze chcieli Cie uwalic i ze Cie uwalili. Nie bylo mnie wtedy online. Po fakcie zjechalem Xyriele i Kilaha za to co zrobili. Poniewaz nawet jak ja tam obrazales ( nie wiem o co chodzilo i mniejsza o to ) to bym Cie i tak nei ubil bo ciagle padasz na kickach :/ szkoda chara i sie zdenerwowalem lekko ze CIe ubili. Ale tez jako guild leader co ja moge teraz zrobic przeciez nie rozwiaze gildii. I i tak bede trzymal Xyrieli strone nawet jak wiem ze nie bedzie miec racji.

Marczio 08-05-2007 18:38

jakbyscie wy wszyscy robili cos dla lepszej seleny (mowie o wszystkich hlvlach BEZ WYJATKU) to byscie juz dawno z tej seleny odeszli i zostawili mid i lowlvli w spokoju.

sellemon 08-05-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1419005)
Powiem tak... akurat w tym przypadku nic nie wiedzialem o tym ze chcieli Cie uwalic i ze Cie uwalili. Nie bylo mnie wtedy online. Po fakcie zjechalem Xyriele i Kilaha za to co zrobili. Poniewaz nawet jak ja tam obrazales ( nie wiem o co chodzilo i mniejsza o to ) to bym Cie i tak nei ubil bo ciagle padasz na kickach :/ szkoda chara i sie zdenerwowalem lekko ze CIe ubili. Ale tez jako guild leader co ja moge teraz zrobic przeciez nie rozwiaze gildii. I i tak bede trzymal Xyrieli strone nawet jak wiem ze nie bedzie miec racji.

Spoko :) rozumiem looz jak juz mowilem z toba zawsze mi sie zylo spoko i niech tak zostanie :) pozatym mysle ze sprawa wyjasniona :)

Xyriela 08-05-2007 21:03

Przepraszam Cie oficjalnie, Sellemon. Zaluje, ze do tego doszlo, dzialalam w afekcie (co mnie nie tlumaczy, a jednak sie tlumacze).

Jesli chodzi o wydarzenia z Seleny na dzis, to:

- nie bylo kickow na szczescie,
- Thorval planuje odejscie z Seleny (mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie!)
- u mnie nic ciekawego (:P)
- Unicron jakis odmieniony (nic nie insynuuje :X)
- moj bloodbro Eisblut dostal bana za posta na forum (uzyl miedzy innymi slow "satan will lick your fu****' asses" :D ; acha ja prawie dostalam bana, za forum signature, uzylam slow "my tibia house can suck my d***" :P)
- Wujek do pierogow zmienil outfit :O!

I to wszystko co pamietam. Nie wiem jak tam w swiecie wojen i hlvli, ale chyba odpoczywaja ;)

Mam nadzieje, ze inni tez napisza jakies niusy, a nie tylko beda jezdzic po sobie.

Cu later aligator,

Xyriela

P.S. Ja tez juz bralam udzial w wojnie:

http://foteka.pl/mini/642f114276deb1...7747f9c553.jpg

Ushka 08-05-2007 21:15

Uncirom~ to chyba new owner jest... o.o
Takie słuchy mnie doszły...

Komin 08-05-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ezh (Post 1418093)
Xyriela jak juz zdazylas zauwazyc to cie tu nikt niechce ;)
Wiec mozesz skonczyc swoja marna "Kariere" na forum tibia.pl i przestac walic te swoje nudne zalosne posty.
Gud Baj Kohana Xyrielo

Powiedz, co ty od niej chcesz? Ja uważam, że dzieki jej "przybyciu" tutaj, forum stało sie "żywsze"... Naprawde nie wiem, co Xyriela ci zrobila... Jej posty czytam chętnie :)

Darco 08-05-2007 22:31

Moje Zdanie:)

W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie:P) ale to jest najlepsze w tej grze co moze byc.

Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa?

W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac:D

btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow:D (jest juz sporo:))

Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie.

Iomer Thunderblade 08-05-2007 22:32

Tak wlasnie, ja odpoczywam i zajmuje sie szkola, nieiwme co robie i jestem zjebem, ide spac bo mam brazylie w glowie.

4drian 08-05-2007 23:15

Wiem ze mam maly lvl ale jak kazdy te pkuje:P o to chodzi w koncu w tej grze.
"przypadkowy" rs i nieda sie expic więc trzeba co¶ robić :D wiem ze jest to ¶mieszne bo na 18 lvl nieposzlaje ale nienarzekam :] moja najwieksza zdobycz to 30 lvl :baby:

:)

Marczio 08-05-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darco (Post 1419718)
W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie:P) ale to jest najlepsze w tej grze co moze byc.

Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa?

W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac:D

btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow:D (jest juz sporo:))

Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie.

otoz to czlowieku z mojej ekipy :p

To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.

Darco 08-05-2007 23:29

Killed Exotha Moor at Level 49
Killed Darius'Lux at Level 53 (na 29 lvlu chcial mnie ubic jak rsa mialem aff!)
Killed Groddis at Level 44 unjustified
Killed Darius'Lux at Level 53 unjustified (2 razy padl zeby nie bylo:D)
Killed Bumbi Bjoernen at Level 55 ok (ten tez kozak byl przybiegl z Lovachami, ubilem go (qumpel 11 drut za 8 z rozdzki dobil:P) oni byli strapowani ale jedna osoba spierd...)
Killed Pero'Wizz at Level 41 unjustified
Killed Bobbano at Level 42 unjustified

To kolo 1/3 wszystkiego:P

Pkowalem ~30ms albo 37s (niektore fragi w teamie)

KotiConqueror 09-05-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1419875)
otoz to czlowieku z mojej ekipy :p

To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.

Nie zgodze sie z Toba. Tak uwazasz bo sam pewnie nie miales nigdy chara 100+. W sprawie Sellemona to nie palam do niego jakas super sympatia czy cos, wlasnie dlatego bym go nie zabil bo szkoda zabijac 100+ levela z byle jakiego powodu. Wlasnie tylko dlatego ze duzo czasu i pieniedzy kosztuje odrobienie takiego levela. Chyba jest roznica jak padne kotim a jak padne moim levelem 6 noob charem. Jeszcze kiedys za czasow Nocturnow (przed wojna) byla taka niepisana zasada ze nie zabijamy sie nawzajem niezaleznie co. Mowie tutaj o hlvlach ktorzy siedzieli na ventrilo itd. Jezeli ktos wszedl z kims w konflikt w postaci takiej ze zabil tego kogos kolege to nie szlo sie zabijac hlvla w odwecie tylko ustalalo sie payment za deada ( mowie tutaj o peczeniu czyli zabiciu kogos bez reasona). Jezeli ten hlvl odmawial zaplaty to i tak nie szlo sie go ubic tylko albo zostawialo sie to tak jak jest ( PLX NIE ZABIJAJ GO WIECEJ) albo zabijalo sie jego kumpla. I tak to mniej wiecej dzialalo.
Nawet z miesiac temu mialem taka sytuacje z xyriela - jeszcze nie mialem tej gildii. Zabila mi kumpla mowiac ze moj kumpel atakowal tam jakiegos kolesia. Co ja zrobilem? Na poczatku sie w*****lem i mowie do niej oddawaj itemy, one ze nie ma no to sie pytam : Nick Twojego kumpla o ktorego sie tutaj rozchodzi? Ona mi podala :P Nie trudno zgadnac co stalo sie minute pozniej. I byl remis - koniec sprawy. I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie :) No oprocz tamtych dwoch xD

Edit:
Pozatym wyobrazmy sobie taka sytuacje. Stoje sobie pod depo i zaczyna mnei bic dajmy na to 50 level drut. Nie znam go w ogole nie mam z nim zadnych powiazan, osoba anonimowa. Jezeli al by mnie taki drut to najprawdopodobniej mialby hacka ale zalozmy ze sa przeslanki aby sadzic ze nie ma hacka tylko hmm np jest pijany, po prostu zalozmy. Zalezy oczywiscie co mi strzeli do glowy ale podejrzewam ze moge pomyslac tak: Hmm 50 drut moze ma boh albo cos runek, przyda mi sie i go zabije. Nie bede mial wyrzutow sumienia bo przeciez on pierwszy mnei zaczal bic.
Druga sytuacja, to samo tylko zalozmy voyant - voyant 120 MS? To jakis nowy owner od kilku miesiecy noob bez plecow. Juz nie chce mowic o tym czy dalbym rade go zabic sam czy nie bo rownie dobrze molgbym kogos do pomocy wezwac, ale nie zrobilbym tego bo wlasnie nie zabija sie hlvla z glupiego powodu.

zalfik 09-05-2007 08:37

Alez Koti gadasz glupoty. Zabic 50 lvl to spoko, ale juz 90 nie bo to high lvl?
Co za roznica? Nie pomyslales o tym, ze nie kazdy uprawia PG i np dla takiej osoby jak ja wbicie 50 lvl zajmuje sporo czasu, a kiedy przychodzi jakis jelop i Cie ubija to wszystkiego sie odechciewa.
Poza tym, wyzszy lvl = bogatszy, na pewno na AOL i blessy. Nizszy lvl, nawet jesli biega z AOLem i blessami, to po deadzie moze byc juz na to za biedy.
Teoretycznie Twoj dead to przeciez tez nic wielkiego, bo przeciez gdyby zginal np MDW, to stracilby duzo wiecej expa od Ciebie. Coz za porownanie, nieprawdaz?

Marczio 09-05-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1420046)
Nie zgodze sie z Toba. Tak uwazasz bo sam pewnie nie miales nigdy chara 100+. W sprawie Sellemona to nie palam do niego jakas super sympatia czy cos, wlasnie dlatego bym go nie zabil bo szkoda zabijac 100+ levela z byle jakiego powodu. Wlasnie tylko dlatego ze duzo czasu i pieniedzy kosztuje odrobienie takiego levela. Chyba jest roznica jak padne kotim a jak padne moim levelem 6 noob charem. Jeszcze kiedys za czasow Nocturnow (przed wojna) byla taka niepisana zasada ze nie zabijamy sie nawzajem niezaleznie co. Mowie tutaj o hlvlach ktorzy siedzieli na ventrilo itd. Jezeli ktos wszedl z kims w konflikt w postaci takiej ze zabil tego kogos kolege to nie szlo sie zabijac hlvla w odwecie tylko ustalalo sie payment za deada ( mowie tutaj o peczeniu czyli zabiciu kogos bez reasona). Jezeli ten hlvl odmawial zaplaty to i tak nie szlo sie go ubic tylko albo zostawialo sie to tak jak jest ( PLX NIE ZABIJAJ GO WIECEJ) albo zabijalo sie jego kumpla. I tak to mniej wiecej dzialalo.
Nawet z miesiac temu mialem taka sytuacje z xyriela - jeszcze nie mialem tej gildii. Zabila mi kumpla mowiac ze moj kumpel atakowal tam jakiegos kolesia. Co ja zrobilem? Na poczatku sie w*****lem i mowie do niej oddawaj itemy, one ze nie ma no to sie pytam : Nick Twojego kumpla o ktorego sie tutaj rozchodzi? Ona mi podala :P Nie trudno zgadnac co stalo sie minute pozniej. I byl remis - koniec sprawy. I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie :) No oprocz tamtych dwoch xD

Edit:
Pozatym wyobrazmy sobie taka sytuacje. Stoje sobie pod depo i zaczyna mnei bic dajmy na to 50 level drut. Nie znam go w ogole nie mam z nim zadnych powiazan, osoba anonimowa. Jezeli al by mnie taki drut to najprawdopodobniej mialby hacka ale zalozmy ze sa przeslanki aby sadzic ze nie ma hacka tylko hmm np jest pijany, po prostu zalozmy. Zalezy oczywiscie co mi strzeli do glowy ale podejrzewam ze moge pomyslac tak: Hmm 50 drut moze ma boh albo cos runek, przyda mi sie i go zabije. Nie bede mial wyrzutow sumienia bo przeciez on pierwszy mnei zaczal bic.
Druga sytuacja, to samo tylko zalozmy voyant - voyant 120 MS? To jakis nowy owner od kilku miesiecy noob bez plecow. Juz nie chce mowic o tym czy dalbym rade go zabic sam czy nie bo rownie dobrze molgbym kogos do pomocy wezwac, ale nie zrobilbym tego bo wlasnie nie zabija sie hlvla z glupiego powodu.

Otoz nie mialem nigdy 100 lvlu ale nie przeszkadza mi to w ustawieniu sprawy obiektywnie. Takiego low lvla wbicie lvlu ~30 moglo kosztowac tyle samo czasu co ciebie 100 bo koles gra 1 raz. A ty od razu go przekreslasz "a niech pada bo lowlvl" ale juz 100lvla nie zabijamy bo wielka strata. Wlasnie po to sa servery pvp zeby zabijac od czasu do czasu i jak masz wysoki lvl i padles to musisz sie z tym pogodzic a nie plakac po forach o reason, przeciez jak chcesz byc hlvlem i miec spokoj to powinienes isc na non pvp. Ta zasada o ktorej wspomniales z nocturnami to czysty objaw strachu tych pedzli przed smiercia. No wlasnie jak widac oni potrafia tylko cwaniakowac jak maja przewage ~40-50 lvli. Poza tym totalnym bezsensem jest wspominanie ze wbicie lvlu kosztuje x pieniedzy bo i tak 90% z was abusuje na potege i kasy powinno miec po dupe

@ Zalfik
trafny przyklad.

@ wydarzenia z seleny
niestety Kaby has been haxored :S i zjechany do 23 lvlu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46.