Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Syntax 18-01-2008 18:30

m@ko
żal mi ciebie chłopcze, od suva wara bo on wie jak sie poprawnie pisze

m@ko 18-01-2008 18:43

hauhauauahaahah... to czemu nie pisze poprawnie?:) ehehehehe a tak wogóle to też Cię kocham:):*:*:* :baby:

maqizz 18-01-2008 18:52

ELo M@ko tez jestem z lublina :D:D jaki masz nick na obsidi?

majk 18-01-2008 18:58

musicie sie wszyscy obrazac? xd

Myllion 18-01-2008 19:18

hahah, nie ogarniam jakby przyszedl Yunichi, Kiroy etc. mi na respa i powiedzial, ze on chce tutaj teraz poexpic (wiem ze maja wara) grzecznie bym sobie poszedl. Rozjebalo mnie ze barbara i jakis tam typ mieli czelnosc jeszcze klocic sie o respa :S , nawet jakby to nie byl miss click popieralbym zachowanie Yunka.

PEPHY WCALE NIE PISZE ZE JESTEM PO KOGOS STRONIE, TO BYL PRZYKLAD NO HUNT ME PLX!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

zielaq 18-01-2008 20:06

@Blacov

to nie byl ryba na yunichim :p

z ryba gadalem / stalem od 8-9;30~ i gadalismy sobie na statku carlin

NyGuS19 18-01-2008 20:14

@Myllion
A mnie ty rozjebales :D:D:D Od tego co napisales wyzej brzuch mnie rozbolal ze smiania sie hauahuaha xDDDDD.(chyba ze to by byl twoj b. dobry kumpel albo rl)
Moze lepiej idz na non-pvp. Pewnie oprocz respu bys mu oddal to co w danym dniu wylootowales na tym respie? :D:p Nie przyjmij tego zle ale to moje zdanie ;)

Ryba_90 18-01-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1850208)
@Blacov

to nie byl ryba na yunichim :p

z ryba gadalem / stalem od 8-9;30~ i gadalismy sobie na statku carlin

Bylem to ja :P

Slayer-Nuddle 18-01-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rewisim (Post 1849985)
Character Information
Name: Trim Blas
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 60
World: Obsidia
Residence: Venore
Last login: Jan 18 2008, 16:47:41 CET
Account Status: Premium Account

Komu jak komu, ale jemu sie nalezalo. It's my opinion

omagad 18-01-2008 20:43

Lipek chyba powinela Ci sie noga..;)

Jan 18 2008, 19:30:07 CET Killed at Level 98 by Xusodove

Yaroshy 18-01-2008 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez m@ko (Post 1850060)
hauhauauahaahah... to czemu nie pisze poprawnie?:) ehehehehe a tak wogóle to też Cię kocham:):*:*:* :baby:

Ty też jakoś zajebiście poprawnie nie piszesz. Z tego co mi wiadomo to pisze się "w ogóle" :o

Paul84 18-01-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1850222)
Bylem to ja :P

czyli od 8~ do 9:30 ucinales sobie pogawedke na statku a potem z nudow przyszles na demone twierdzac ze byles po mf itp? ;)

Ryba_90 18-01-2008 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paul84 (Post 1850292)
czyli od 8~ do 9:30 ucinales sobie pogawedke na statku a potem z nudow przyszles na demone twierdzac ze byles po mf itp? ;)

Mowilem ze nie z mojej winy. To wszystko przez zielaka bo stal na statku i chcial mnie przestraszyc i do tego mnie zagadywal.

NyGuS19 18-01-2008 21:35

hahahhAHhhAahaHaHa Zielak jak mogles go zagadywać !! Przeciez on szedl expic a ty mu nie pozwoliles :D:D

Syntax 18-01-2008 22:08

Paul84
Weź się lepiej za słownik bo w Twoim wieku robić takie błędy to wstyd. Co do Ryby to nie powinieneś się czepiać ma on wojnę i akurat miał okazje poexpić trochę to chciał to zrobić a oni bez gadania powinni zejść z expa bo równie dobrze mogą pobić demcy gdy NG jest online.

Arha 18-01-2008 22:38

demcy ? jakie demcy?:O

Ptak~ 18-01-2008 23:49

@ mako

powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta?
no i ten:
-nie wiesniak
-ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz?
-poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki.

@ nygus, ryba

ta, ryba i te jego zarciki.

@ up

powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz :confused:

i jeszcze @ nygus

myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek.
wiec sie nie kloc, bo ci pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik

Piesek 19-01-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1850600)
@ mako

powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta?
no i ten:
-nie wiesniak
-ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz?
-poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki.

@ nygus, ryba

ta, ryba i te jego zarciki.

@ up

powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz :confused:

i jeszcze @ nygus

myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek.
wiec sie nie kloc, bo ci pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik

Może i trzeba expić tylko wtedy gdy jest okazja, ale gdy ktoś gada "za lepszą Obsidie", a zachowuję się jak Noob, który pierwszy raz gra w Tibie i w*******a się komuś na resp i wybija potworki to trochę nie jest to normalne prawda? ;)

Arha 19-01-2008 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1850600)
@ up

czepiam się bo on się czepia mojego kumpla :* to po 1 a po 2 oni byli na demoni(e)[wrls] a nie na demonach ;)

Nedomanus 19-01-2008 01:52

zastanawiam sie czy kiedys wejde na forum i poczytam mile, kulturalne posty ; )

tak na rozluznienie, powkuwajcie japonski : )

http://pl.youtube.com/watch?v=FdnDvSTjq90

bb ; )

Piesek 19-01-2008 05:19

JA xD

Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics
and by Dedmit

Deew Ekoms XD

Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit
and by Arha

@edit

chociaż tu byłem szybszy ^^ xD

Aranol 19-01-2008 05:23

[CHAR]Kleyton[/CHAR]
Jan 19 2008, 03:59:31 CET Killed at Level 159 by Slayer Ultor

Nie ma to jak botować na vdl podczas wojny :D

[CHAR]Deew Ekoms[/CHAR]
Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit
and by Arha

[CHAR]Gader[/CHAR]
Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics
and by Dedmit

Shibor 19-01-2008 10:19

3 Boterow na glebie nice;]

Nedomanus 19-01-2008 11:25

dorp i azar w koncu razem z ng po tym zamieszaniu z harukata?

Allirav 19-01-2008 11:39

Gader o czym ty człowieku mówisz:o Raczej to oni zachowali sie jak nooby.. Ty raczej w tibie nie grasz tylko w blackd albo w NG .. a Co do noobostwa to z ownowalem Cie na 40 lvlu 27 pallem wiec nie wiem o czym ty mowisz ;)

Nedomanus 19-01-2008 11:44

o i dorpi napisal jednak :P

In my eyes az isnt loyal at all if he leaves whole ng to fight without him just becouse 1 guy screwed it up.

@Plik, i wont leave the war

@polat, ill have a talk with you in msn

Piesek 19-01-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shibor (Post 1850959)
3 Boterow na glebie nice;]

Kleyton nie botował tylko dał x-loga.

Ja raczej też nie botowałem skoro starałem się dobiec do żółwia...;P

Deew Ekoms...tego nie skomentuję:D

@down

Ale Cię zaraz zdissują za to, że sie nam nie dziwisz:D

Jerhard 19-01-2008 14:09

Affffffff

czy moze ktos mi to wyjasnic.. :

13:03 Asmit [112]: to se pograles
13:03 Asmit [112]: :p
13:03 Shelmas [102]: ?
13:03 Asmit [112]: 12:50 Shelmas [102]: regrup
13:03 Shelmas [102]: sombody atacc mine friend

Dalej nie odpisywał a tak btw podobno Ng rozdaje paymenty i hunty na lewo i prawo. A z tego co widze wbilem 102 lvl i tylko hunty i paymenty od polakow dostawalem. Jeszcze zaden swe mnie nie zabil ani paymenta nie nakladal. HAIL BETTER OBSIDIA... ( teraz nie dziwie sie tym Polakom w NG)

Nirvy 19-01-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerhard (Post 1851295)
czy moze ktos mi to wyjasnic.. :

13:03 Asmit [112]: to se pograles
13:03 Asmit [112]: :p
13:03 Shelmas [102]: ?
13:03 Asmit [112]: 12:50 Shelmas [102]: regrup
13:03 Shelmas [102]: sombody atacc mine friend

Dalej nie odpisywał a tak btw podobno Ng rozdaje paymenty i hunty na lewo i prawo. A z tego co widze wbilem 102 lvl i tylko hunty i paymenty od polakow dostawalem. Jeszcze zaden swe mnie nie zabil ani paymenta nie nakladal. HAIL BETTER OBSIDIA... ( teraz nie dziwie sie tym Polakom w NG)

Ja pierdole to nie płacz i idz do Ng zobaczysz po wojnie jak będzie fajnie.

Allirav 19-01-2008 14:57

Mogę Ci to wyjaśnić:
Wybrałeś serwer pvp a takie zdarzenia właśnie są tu na porządku dziennym.
Masz wybór zapłacić albo iść do NG :)

This is better obsidia !

pzdro

Edit:
Tutaj chyba jakiś reasonik był :) a jak Dorpaz albo CG biegało po całej obsidi i zbierało bohy z ludzi to jest fajnie?

Jerhard 19-01-2008 15:32

@Nirvy
Ja nie placze tylko chce uslyszec reason hunta?
@Allirav
Jestes zaje.... , denerwuja mnie takie osby jak ty grasz tu od 4 miesiecy dokladnie od wrzesnia a madrzysz sie jakbys byl Master of Obsidia. Nie ciebie pytalem sie o zdanie tylko kogos z Sain.Kim ty w ogole jestes wbiles 60 lvl pozniej sie rooknales. Idz do swoich kolegow do Carlin i pogadaj z nimi to moze oni Cie wysluchaja..... (nabijasz sobie posty czy co? ) Jak bede chcial to pojde do jakiej chce gildi i nikt nie bedzie mi mowil gdzie mam isc, a nie gdzie jest swiat PvP a gdzie NPvP. Grałem na Danubi kiedy ty robiles w pieluchy i to co tam sie dzialo jak BB rzadzil swiatem to to bylo prawdziwe PA (swojego czasu 88 RP skasowalem). Nie byles z Olecka no to gleba i nikt jakos nie plakal. Ja tez nie placze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej.

A co do reasona to po co Saint na noob charach walil wszystkich ktorzy wam sie nawiną ? (chodzi o Habi Vurio) to, że jest od Pephego. To jest wystarczajacy reason do zabicia go...?.

zielaq 19-01-2008 15:49

@Up

ratowanie mojego rl ktory nie ma nic z wojna jest wystarczajacym powodem czy nie ? :o

kafior 19-01-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerhard (Post 1851462)
@Nirvy
@Allirav
Jestes zaje.... , denerwuja mnie takie osby jak ty grasz tu od 4 miesiecy dokladnie od wrzesnia a madrzysz sie jakbys byl Master of Obsidia. Nie ciebie pytalem sie o zdanie tylko kogos z Sain.Kim ty w ogole jestes wbiles 60 lvl pozniej sie rooknales. Idz do swoich kolegow do Carlin i pogadaj z nimi to moze oni Cie wysluchaja..... (nabijasz sobie posty czy co? ) Jak bede chcial to pojde do jakiej chce gildi i nikt nie bedzie mi mowil gdzie mam isc, a nie gdzie jest swiat PvP a gdzie NPvP. Grałem na Danubi kiedy ty robiles w pieluchy i to co tam sie dzialo jak BB rzadzil swiatem to to bylo prawdziwe PA (swojego czasu 88 RP skasowalem). Nie byles z Olecka no to gleba i nikt jakos nie plakal. Ja tez nie placze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej.

A co do reasona to po co Saint na noob charach walil wszystkich ktorzy wam sie nawiną ? (chodzi o Habi Vurio) to, że jest od Pephego. To jest wystarczajacy reason do zabicia go...?.

Olecko?D:D:D:D:D

Jerhard 19-01-2008 16:08

@up
Olecko- taka male miasteczko gdzie 100% ludnosci grala i gra w tibie

Kiroy 19-01-2008 16:10

[CHAR]Yaugardo[/CHAR] glebaaa

morashanek 19-01-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerhard (Post 1851462)
@Nirvy
@Allirav

hueuhe Allirav aka Adas XD , ale ci pojechal :P
Co jak co ale w tym przypadku racje ma xD w dupie byles gowno widziales a komentujesz jakbys byl niewiadomo kim :P sry ale wiesz.. :P

Allirav 19-01-2008 16:42

@Up
Siemka =*A ty gdzie byłeś? ;)

Shelmas,

Chodzi mi o to ze płaczesz na forum.. takie coś możesz wyjaśniać z liderami saint. To żeś mnie pojechał :( Nie mieszkam nie mieszkałem i nigdy nie bede mieszkał w Carlin XD 60 lvl rox , ty masz 102 i wszystkie dupy Twoje :)

Kuan Ti 19-01-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1851235)
Kleyton nie botował tylko dał x-loga.

Ja raczej też nie botowałem skoro starałem się dobiec do żółwia...;P

Deew Ekoms...tego nie skomentuję:D

@down

Ale Cię zaraz zdissują za to, że sie nam nie dziwisz:D

Gader przestan chrzanic.
zabilem Kleytona to wiem ze botowal, a ty tak samo wpadlem po ciebie i myslalem ze akcja spalona bo na zolwia wszedles a ty nagle wychodzisz na drugim zolwiu i idziesz dalej expic:]

Kleyton obudzil sie z bota i uleczyl sie i x log a ty caly czas exana mort :d a potem potiony wiec przestan gadac glupoty :d

Shibor 19-01-2008 17:05

A Deew to juz total porazka :D Exura exura exura exura ;d

kafior 19-01-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerhard (Post 1851537)
@up
Olecko- taka male miasteczko gdzie 100% ludnosci grala i gra w tibie

Wiem, pelno plebsu z Nebulii bylo z olecka /o/ :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15.