![]() |
m@ko
żal mi ciebie chłopcze, od suva wara bo on wie jak sie poprawnie pisze |
hauhauauahaahah... to czemu nie pisze poprawnie?:) ehehehehe a tak wogóle to też Cię kocham:):*:*:* :baby:
|
ELo M@ko tez jestem z lublina :D:D jaki masz nick na obsidi?
|
musicie sie wszyscy obrazac? xd
|
hahah, nie ogarniam jakby przyszedl Yunichi, Kiroy etc. mi na respa i powiedzial, ze on chce tutaj teraz poexpic (wiem ze maja wara) grzecznie bym sobie poszedl. Rozjebalo mnie ze barbara i jakis tam typ mieli czelnosc jeszcze klocic sie o respa :S , nawet jakby to nie byl miss click popieralbym zachowanie Yunka.
PEPHY WCALE NIE PISZE ZE JESTEM PO KOGOS STRONIE, TO BYL PRZYKLAD NO HUNT ME PLX!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
@Blacov
to nie byl ryba na yunichim :p z ryba gadalem / stalem od 8-9;30~ i gadalismy sobie na statku carlin |
@Myllion
A mnie ty rozjebales :D:D:D Od tego co napisales wyzej brzuch mnie rozbolal ze smiania sie hauahuaha xDDDDD.(chyba ze to by byl twoj b. dobry kumpel albo rl) Moze lepiej idz na non-pvp. Pewnie oprocz respu bys mu oddal to co w danym dniu wylootowales na tym respie? :D:p Nie przyjmij tego zle ale to moje zdanie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lipek chyba powinela Ci sie noga..;)
Jan 18 2008, 19:30:07 CET Killed at Level 98 by Xusodove |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahhAHhhAahaHaHa Zielak jak mogles go zagadywać !! Przeciez on szedl expic a ty mu nie pozwoliles :D:D
|
Paul84
Weź się lepiej za słownik bo w Twoim wieku robić takie błędy to wstyd. Co do Ryby to nie powinieneś się czepiać ma on wojnę i akurat miał okazje poexpić trochę to chciał to zrobić a oni bez gadania powinni zejść z expa bo równie dobrze mogą pobić demcy gdy NG jest online. |
demcy ? jakie demcy?:O
|
@ mako
powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta? no i ten: -nie wiesniak -ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz? -poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki. @ nygus, ryba ta, ryba i te jego zarciki. @ up powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz :confused: i jeszcze @ nygus myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek. wiec sie nie kloc, bo ci pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zastanawiam sie czy kiedys wejde na forum i poczytam mile, kulturalne posty ; )
tak na rozluznienie, powkuwajcie japonski : ) http://pl.youtube.com/watch?v=FdnDvSTjq90 bb ; ) |
JA xD
Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics and by Dedmit Deew Ekoms XD Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit and by Arha @edit chociaż tu byłem szybszy ^^ xD |
[CHAR]Kleyton[/CHAR]
Jan 19 2008, 03:59:31 CET Killed at Level 159 by Slayer Ultor Nie ma to jak botować na vdl podczas wojny :D [CHAR]Deew Ekoms[/CHAR] Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit and by Arha [CHAR]Gader[/CHAR] Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics and by Dedmit |
3 Boterow na glebie nice;]
|
dorp i azar w koncu razem z ng po tym zamieszaniu z harukata?
|
Gader o czym ty człowieku mówisz:o Raczej to oni zachowali sie jak nooby.. Ty raczej w tibie nie grasz tylko w blackd albo w NG .. a Co do noobostwa to z ownowalem Cie na 40 lvlu 27 pallem wiec nie wiem o czym ty mowisz ;)
|
o i dorpi napisal jednak :P
In my eyes az isnt loyal at all if he leaves whole ng to fight without him just becouse 1 guy screwed it up. @Plik, i wont leave the war @polat, ill have a talk with you in msn |
Cytuj:
Ja raczej też nie botowałem skoro starałem się dobiec do żółwia...;P Deew Ekoms...tego nie skomentuję:D @down Ale Cię zaraz zdissują za to, że sie nam nie dziwisz:D |
Affffffff
czy moze ktos mi to wyjasnic.. :
13:03 Asmit [112]: to se pograles 13:03 Asmit [112]: :p 13:03 Shelmas [102]: ? 13:03 Asmit [112]: 12:50 Shelmas [102]: regrup 13:03 Shelmas [102]: sombody atacc mine friend Dalej nie odpisywał a tak btw podobno Ng rozdaje paymenty i hunty na lewo i prawo. A z tego co widze wbilem 102 lvl i tylko hunty i paymenty od polakow dostawalem. Jeszcze zaden swe mnie nie zabil ani paymenta nie nakladal. HAIL BETTER OBSIDIA... ( teraz nie dziwie sie tym Polakom w NG) |
Cytuj:
Ja pierdole to nie płacz i idz do Ng zobaczysz po wojnie jak będzie fajnie. |
Mogę Ci to wyjaśnić:
Wybrałeś serwer pvp a takie zdarzenia właśnie są tu na porządku dziennym. Masz wybór zapłacić albo iść do NG :) This is better obsidia ! pzdro Edit: Tutaj chyba jakiś reasonik był :) a jak Dorpaz albo CG biegało po całej obsidi i zbierało bohy z ludzi to jest fajnie? |
@Nirvy
Ja nie placze tylko chce uslyszec reason hunta? @Allirav Jestes zaje.... , denerwuja mnie takie osby jak ty grasz tu od 4 miesiecy dokladnie od wrzesnia a madrzysz sie jakbys byl Master of Obsidia. Nie ciebie pytalem sie o zdanie tylko kogos z Sain.Kim ty w ogole jestes wbiles 60 lvl pozniej sie rooknales. Idz do swoich kolegow do Carlin i pogadaj z nimi to moze oni Cie wysluchaja..... (nabijasz sobie posty czy co? ) Jak bede chcial to pojde do jakiej chce gildi i nikt nie bedzie mi mowil gdzie mam isc, a nie gdzie jest swiat PvP a gdzie NPvP. Grałem na Danubi kiedy ty robiles w pieluchy i to co tam sie dzialo jak BB rzadzil swiatem to to bylo prawdziwe PA (swojego czasu 88 RP skasowalem). Nie byles z Olecka no to gleba i nikt jakos nie plakal. Ja tez nie placze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej. A co do reasona to po co Saint na noob charach walil wszystkich ktorzy wam sie nawiną ? (chodzi o Habi Vurio) to, że jest od Pephego. To jest wystarczajacy reason do zabicia go...?. |
@Up
ratowanie mojego rl ktory nie ma nic z wojna jest wystarczajacym powodem czy nie ? :o |
Cytuj:
|
@up
Olecko- taka male miasteczko gdzie 100% ludnosci grala i gra w tibie |
[CHAR]Yaugardo[/CHAR] glebaaa
|
Cytuj:
Co jak co ale w tym przypadku racje ma xD w dupie byles gowno widziales a komentujesz jakbys byl niewiadomo kim :P sry ale wiesz.. :P |
@Up
Siemka =*A ty gdzie byłeś? ;) Shelmas, Chodzi mi o to ze płaczesz na forum.. takie coś możesz wyjaśniać z liderami saint. To żeś mnie pojechał :( Nie mieszkam nie mieszkałem i nigdy nie bede mieszkał w Carlin XD 60 lvl rox , ty masz 102 i wszystkie dupy Twoje :) |
Cytuj:
Gader przestan chrzanic. zabilem Kleytona to wiem ze botowal, a ty tak samo wpadlem po ciebie i myslalem ze akcja spalona bo na zolwia wszedles a ty nagle wychodzisz na drugim zolwiu i idziesz dalej expic:] Kleyton obudzil sie z bota i uleczyl sie i x log a ty caly czas exana mort :d a potem potiony wiec przestan gadac glupoty :d |
A Deew to juz total porazka :D Exura exura exura exura ;d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |