![]() |
Haaru reaktywacja?
|
Cytuj:
|
Siema mam nadzieje ze sylwek sie wam udał, u mnie aż za dobrze ;P
szczęśliwego ~~ |
Dlaczego nikt nie czyta moich blogów, gdzie zachęcam i zagrzewam do kontynuowania walki do krwi ostatniej kropli z żył?!:cup::cup:X(X(X(;(;(
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Po 1 jak ludzie widzę co piszesz na forum to im to wystarcza Po 2 nie lubią jak się pisze rzeczy "MY JESTEŚMY NAJLEPSI I NIC TEGO NIE ZMIENI" Po 3 "kukiełki" Po 4 część ludzi na forum Cię nie lubi :P |
ludzie kurwa idzccie w ta kime i popijajcie kefirem albo mlekiem ja pierdoleeee xdddd
wojtus, malo Cie bylo slychac, mnie chyba tez ale tradycja zachowana <33333333333333 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiking twuj stary |
[CHAR]Dwadwa[/CHAR]
Jan 01 2008, 21:48:07 CET Killed at Level 156 by Princess Arman and by Xaltruu [CHAR]Dark Juvan[/CHAR] Jan 01 2008, 21:04:14 CET Killed at Level 105 by Mewtu __________________________________________________ _________ Pan [CHAR]Laubau[/CHAR] wraca z wojskowego odwyku anty-Tibiowego i sie składa: Jan 01 2008, 22:02:18 CET Killed at Level 168 by Thalic Ilunor and by Xandar Mac'Leod [CHAR]Joden Holliday[/CHAR]: Jan 01 2008, 22:03:39 CET Killed at Level 95 by Night Agent and by Maly'john [CHAR]Mewtu[/CHAR] an 01 2008, 22:07:13 CET Killed at Level 171 by Xenezis and by Milivin [CHAR]Laroz[/CHAR] Jan 01 2008, 22:06:37 CETKilled at Level 93 by Firenze Bellator and by Maly'john [CHAR]Stram[/CHAR] Jan 01 2008, 22:09:16 CET Killed at Level 150 by Firenze Bellator and by Xenezis |
Olaboga, olaboga! Na Iridii tylko śmierć i trwoga! :(
|
Frigasto edytuj dalej!
|
juz po wszystkim : )
|
Co sie dzialo??? Jakis OB maly czy jak??
|
Cytuj:
|
ale mewtu jakos za czesto pada :<
maly john ich tam pofragowal jeszcze jakby robin hood byl to hoho @adnincv - z TWOIM HAUSHAUEHUSHUEHUSHHAUsahuushUEUSHUEashsauue<smiech ><hih> |
Dobra juz sie dowiedzialem w grze all i nawet Filmik mam !!
|
ulala bananowy chlopiec aka neztas znowu dal loga w czasie akcji...:confused:
|
movie plax :p
|
@ripper hyba twuj
niezle niezle xddddd POZDRO |
Ogladalem Film neztasa o DD. Bardzo mi sie podobal tylko musi dokonac 1 poprawki.
Jest tam zdanie ... And WE still ownit.... Dodaj 1 slowo i 1 zmien ...And WE are still owned... i bedzie piekny film ;) dlatych co ogladali wiedza ocb ;) |
Cytuj:
|
dajecie ładnie po garach kumple :)
oby tak dalej! to zdecydowanie najlepszy war na tym servie! |
Macie szczescie ze tych ktorych zostawiliscie do blokowania nie popadali bo wtedy by kolorowo nie bylo.
|
Kto tu śmie oskarżać Neztasa o taki haniebny uczynek jakim jest logg off z pola bitwy, nędzne kukiełki?!X( Ciemno było w pokoju bo oszczędzamy na prądzie żeby mieć pieniądze na Tibie, no i pomylił biedak ctrl q z hotkeyem na exura vita!:o
Poza tym wielkie zwycięstwo odnieśliśmy, dwa fragi na Dwadwa i jakiejś tam jeszcze kukiełce. Rządzimy, jak widzicie, a każdy kto twierdzi inaczej jest kukiełką!8o8o:cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
http://infobot.pl/r/dSR pierdol sieeeeeeeeee ;d |
Vincento jeśli wy wygraliście tego ob to widać że jesteś idiotą i "kukiełką"
PS. powiedz mi gdzie ty tak zajebistego translatora znalazłeś żeby Ci to przetłumaczył |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciebie jak robili też pomylili klawisze zamiast "enter" stary dal "del" i...powstałeś. |
You recognize Kuchin. He was killed by Ridirik.
i 19:37 You advanced from Level 28 to Level 29. hueahausheusaheuahduashdusa hudh ale pg |
19:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lordnazgul. He was killed by Stram. |
Cytuj:
@Haaru do baru(?) |
20:12 Sparcco [78]: 4 lvle wpizdu
20:12 Dax'Rider [61]: ;S 20:12 Sparcco [78]: i softy huiowo |
Poprosilismy od open battle po tym jak logneli w ponad dwudziestku na nazgula, ale nie wiadomo czemu nie chcieli : /
|
Cytuj:
|
nazgul naab
|
I napisal to 14 druid :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |