![]() |
No no gratz! jak pewnie wszyscy wiedzą pal-donia wrócił. To przykre ale nawet ban nie zmienia takich beznadziejnych ludzi. Patrze sobie na domki w thais i niestety widze ją. A tera jej metoda oszukiwania: Wpychya cie do domku i zamyka drzwi. Nie pokazujcie jej eq. Ja jej pokazałem crown helmet bo mnie wkurzyła i ban przed domek. Na szczcie glupi uwierzył ze nie mam eq a mialem k legi, b robe i vamp shield. To debil! Strzezcie sie! Stoi wraz z 2 debilami.
@Sir Demodras I co kupujesz domek? |
@Up
Alez sprytny i inteligetny z ciebie obywatel. Bedziemy sie strzegli!!1111 'wpycha do domku' sam pewnie wszedles :-) widac ze duzo czytasz o tibii btw. (: Zal mi ludzi takich jak ty, wiec macie tutaj 'czar na ban przed domek' -Alana sio "Name |
Tirios a pamiętasz akcję z dlami i Donią :D
Trzeba będzie przy okazji powtórzyć motyw ;] |
Cytuj:
@Up Przyda jej sie cos. Najlepiej cos co dobrze zapamięta :P |
|
@Vasemir, na dlkach bylo fajnie... :>
i nie dajcie sie okrasc przez zlodzieja nooba.... pfFf. |
Cytuj:
@Ostry Gratz lvlka. Tera ja sie włączam do prawdziwej gry. Hello pacc :) |
GZ all i ja po raz kolejny umieszczam coś od siebie ;) :p :) :
http://img487.imageshack.us/img487/4...ako00059ky.jpg |
@up
Oj Morun słyszałem że byłeś "niegrzeczny" :P Już ja sobie jutro pogadam z tobą ;) |
Najnowszy ADVANCE:
You are dead. |
Czekalem na to...i doczekalem sie...Wielki, wszechmocny Haj lewel Tirios!!1 przemówil..i znowu wyszedl na idiote :}}
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
acha...i nie próbuj zaczynac ze mna kłótni/ponizac mnie/wjezdzac na rl na publicznym forum, bo nie od tego to jest. jak chcesz pogadac wal na gg....znasz numer. kthxbye. Take care all harmonians. x) acha...zdaje sobie sprawe ze zaraz za tiriosem ruszy murem cala harmonia...ale powiem wam ze tak naprawde gówno mozecie o nim wiedziec...bo jedyne co on robi w wolnych chwilach to zdobywa respekt lizac dupe. Acha i nie mysl sobie ze pokwapiłem sie zeby tu odpowiedziec tylko ze wzgledu ze cie nie lubie. po prostu nie moge zniesc jak jezdzisz na random nupków i myslisz ze jestes KEWL. osmieszyles sie i tyle. no more reply here. |
Lord Ryhor says: xD
Maciek nie rozdrapuj starych ran, ale czy murem stanie cała harmonia? ;) PDK "Mamo, mamo zerżnij mnie laczem" [copyright by Ryhor] Abstahując od powyższego posta to gratuluje zdobywania poziomów itp itd :) |
|
GZ for all :). Ja też coś tam mam xD
Wpadł i shielding :p http://img68.imageshack.us/img68/3598/adv4ia.jpg A potem lvl-gratis :baby: http://img350.imageshack.us/img350/696/lvlup9ju.jpg A tu moj ... mlvl :confused: http://img337.imageshack.us/img337/5458/mlvlup0wf.jpg I jeszcze cuś zupełnie z innej beczki hehe :D http://img69.imageshack.us/img69/426/melchior8ty.jpg |
Tak Tirios powiem ci szczerze ty frajerze że jesteś gnój i prostak 8o nie dość że nie umiesz expić to jeszcze umiesz tylko ośmieszać innych a nawet posowac się do takich czynów jak wyzywanie rodziców ludzi których praktycznie nie znasz . Mało tego potrafiłeś mi wytknąć że jestem n00b bo mam mniejszy lv od ciebie... a ja kretynie gram dłużej niż cały Wildboyz tylko że wiesz ja nie mam takich chorych ambicji jak ty żeby nakręcili o mnie film 40 letni prawiczek II 8o a ty biedaku pewnie masz koszmary w nocy ze ci komputer przez okno wyrzucaja .
Ciesze sie ze moglem cie poznac i zycze milego nabijania 200lv na smoczkach przez ktore twoja mama bankrutuje na pampersach B) |
@Shadow.
Tak tak, az dziw ze to wszystko mowi osoba ktora zalozyla sobie konto na forum.tibia.pl o nazwie Atimka, by osmieszyc kilka osob... Ale nie to najwazniejsze, prawda macius? najwazniejsze bylo to by w podpisie byl k logger. Wiecej nie napisze bo Shad przyczepi sie do bledow ortograficznych. aa btw. w razie gdybyscie nie wiedzieli jak prawidlowo powinno napisac sie wyraz/zdanie walcie do Shadows-Beast, to przeciez wlasnie on wygral wojewódzki konkurs ortograficzny! ! ! \/Shadow. Mysle ze jakis moderator/admin moglby sprawdzic ip. a co do inteligecji to zacytuje slowa Tedunia 'jakis pierdolniety dzieciak zalozyl sobie konto o nazwie Atimka z k loggerem w podpisie i mysli ze jest dowcipny' \/\/\/Leciu. heh nie znamy sie wiec na dluzsza konwersacje(by nie powiedziec klotnie) ze mna nie licz. poza tym bac sie a nie wiedziec jak biegac po spawnach to dwie inne rzeczy. na pohu nie expie do dzis bo nie nauczylem sie. |
lmfao.
ahaha...dobra..powiedzialem ze nie odpisze juz nic tutaj....ale nie moge tego zostawic bez komentarza.
po pierwsze: spodziewalem sie mocniejszego ataku z twojej strony, ale pewnie zabraklo ci argumentów tak jak podczas naszej ostatniej rozmowy w której zbytnio nie zabłysneles inteligencja. po drugie: udowodnij mi ze konto "Atimka" jest moje...czekam po trzecie: Atakuj dalej/smiej sie z noobków na tym forum...i najwazniejsze EXPIJ NA DRAGONACH bo cie ktos przescignie w top 300..mam nadzieje ze nie bede zmuszony wiecej tu pisac. po czwarte: Wepchnalbym cie do domku ale przeciez sie nie da :\\\ Prośba do osiaaa ? pogódz sie z tym ze pare osób na harmoni cie nie lubi,a wiekszosc nie zauwaza ze jedyny skill w którym jestes w Top 10 w tibi to "Asslickers". To temat do skrinów a nie do kłótni...zeby nie bylo znajde zaraz jakiegos skrinszota xD Take care~ @EDIT: zapomnialem dodac...pogódz sie z tym ze sie osmieszyles piszac tego posta o pal-doni @EDIT2: Prosba do modków. sprawdzcie moje ip. ahahah nie mozesz mi tego wmówic chlopcze. a tak poza tym jak mozesz powolywac sie na slowa tedunia ? przeciez ty go NIENAWIDZISZ! tak samo jak MDW ! pamietam jak raz powiedzialem na gc ze tedunio wymiótl robiac DHQ solo...odrazu poszly na mnie bluzgi w stylu "LOL szedol fan tedunia ! jaki noob" cos w tym stylu...ale cóz...widze ze skill w lizaniu dupy lekko podrósł od naszej ostatniej rozmowy i teraz pogodziles sie z cala harmonia...xD @EDIT3:Leciu...xDD wiem ze starales sie mnie obronic...ale nie masz przed czym....naprawde sobie poradze >.<! anyway HAIL za dobre checi.. |
Ej.. kolego wez sobie tak nie gadaj na maciusia co... ile ty masz lat wogóle łeba**e.. nie było tam zadnego k.logera... ty masz chłopie chora fantazje...
Jak by nie wildboyz nie maiłbyś takiego lvla itp... mni... dzieki Szedolowi masz taki... nie wiedziales nawet jak expic na pohu... prosiles ishera zeby ci filmik nakrecil bo sie sam boisz tam isc na 80lvl +... bo byś mógl zdedowac przecież a to byc ci pokrzyżowało szyki = (... Twoje zachowanie jest żałosne jak ty sam.. G L TIR~ |
Cytuj:
:cup: leciu MISZCZ _/ |
ssy zrobione podczas moich rozmów z koleszkami :baby:
http://i3.photobucket.com/albums/y96...nny/jexik2.jpg |
|
no to zeby nie bylo wkleje ssa z testa Listopad 2005r. chyba.. : P
to nie fejk : P lotnelem MLS-a z 130ek rs i wymienilem sie za sov+dsl+mms ^^ http://i34.photobucket.com/albums/d1...005/UO0212.jpg Edit: Sprawdzajac forum tibi.com natknelem sie na post herganona który zachecal harmonie do grania w gre Supportowana przez tibianews.net zrobie to samo ^^ zwlaszcze iz wlasnie zobaczylem ze nadal jestem w czolówce ;d 8. Kugiel sniper 765 Postrzelaj w chodzacego ludzika xD |
Cytuj:
lolololo!!111one a czemu miałby to byc fejk ;| dsl wypadają z bazyliszka i na dodatek często !!11=++ PzDr. Dżeks |
:)
|
@up gz
wczorajszy loot ze scaraba: http://i76.photobucket.com/albums/j2...ScaraBLooT.jpg a to dzisiejszy adv: http://i76.photobucket.com/albums/j2...cacz/LvL34.jpg |
Hehe shadow kawalarz. Jedyny skill, ktory mi podskoczyl i masz mi to za zle to chyba level, to ze wyprzedzilem twojego kuzyna ishera. Co do lizania dupy, nie moja wina, ze moje kontakty nie ograniczaja sie do jednej malej wiochy (402 mieszkańców) lecz znam troche wiecej osob nie tylko z polski. Co do smokow to kazdy na nich expi i expic bedzie najlepiej swiadczy to o tym, iz sa caly czas zajete. Zly mozesz byc takze dlatego, ze k logger umieszczony na profilu atimki nie przyniosl zadnego zysku. Jesli chcesz sie klocic to na pewno nie tu i nie ze swoimi kumplami z Ciepielowice Town.
'kthxbye' |
Cytuj:
Cytuj:
Tirios nigdy nic do Ciebie nie miałem ale ostatnimi postami pokazałeś jakim jesteś frajerem i głąbem... Pozdrawiam (szczególnie Shadowsa z którym się zgadzam ;D) Banano |
Ej... chłopcze nie wiem czy wiesz ale powoli przeginasz...?
Ty znasz niby wiecej osób ta..? Wytłumacz nam wszystkim prosze...jak ty możesz miec więcej znajomych od Szedola jak ty wogóle kur*a z domu nie wychodzisz... Moze masz ale przez neta jak nikt nie widzi jak wygladasz...xD A co do Ciepielowic... może jest to małe, ale za to piękne... To ty miałeś jakieś chore postanowienie żeby przegonic Ishera... WOW udało ci śie to!!! GRATKI!!!, Ale to jest nie dziwne jak sie nie ma kolegów w rl i nie ma sie nic do roboty =( Powodzenia na szmoczkach Tomeczq!!! G L Tir~ |
@up. Z toba po imieniu nie jestem.
@banano. Za to ciagle najezdzanie na tibie, smoki badz tez inne potwory jest ok. Wymyslanie 'z dupy' argumentow lizania dupy itp tez moze byc, a po kazdym tekscie dopowiadanie 'i juz nie masz argumentow' tez niczego sobie (: Napisalem, ze z shadem moge sie klocic, innych bede ignorowal bo na pewno nie boli mnie co napisze mi Osoba ktora jest 209302932039 ownerem 60 sorca (Banano); |
haha..znowu argumentów zabraklo ? wiedzialem ze nie bedziesz mial sie czego uczepic wiec wjedziesz na moja wioske....poza tym....wogóle co chwile zmieniasz temat...ja mówie o twojej nienawisci do tedunia a ty nagle mi odpowiadasz ze mam ci za zle ze wyprzedziles mojego qzyna ishera <lol3423> on zawsze bedzie lepszym graczem od ciebie..przynajmniej wie gdzie jest Mintwalin w thais i potrafi expic praktycznie wszedzie..a nie ogranicza sie do TOMB/Venore drag lair/Edron drag lair. Jest bardziej doswiadczony, starszy a przede wszystkim madrzejszy..bo kto pisal na gc o tym jak sobie przytrzasnal wacka sikajac ? albo ze go w rowie piecze? no napewno nie isher....Btw. Od kiedy lvl to skill ? :}}} CICHO MASTAH TIBI ZABRAL GLOS. nikt nie ma racji. tylko on. only can be smart.
Nadal nie udowodniles mi ze konto ATIMKA jest moje...oj...modki nie sprawdzily mojego ip? ;-((( EDIT: odpieraj ataki a nie zmieniaj temat. nadal nie odpowiedziales nic soluwie. a teraz nie spodziewaj sie odpowiedzi w ciagu 4-6h poniewaz korzystam z wakacji. dziwne nie? |
Cytuj:
2.Pomyliłeś się o jakieś 209302932038 .... może ty byś sprzedał chara - ja tego nie zrobię... to jest tylko GRA ... gra się dla ZABAWY....nie dla PIENIĘDZY 3.Nie powiedziałem ,że to jest w porządku ,ale oni wykazali tylko to że nadal newbie jesteś... Uważam ,że tą kłótnię należy jak najszybciej zakończyć gdyż tylko zaspamowany jest temat... z mojej strony to jest koniec. Pozdrawiam |
Cytuj:
Wiec sie zastanow czasem co piszesz... |
Twój kumpel soluwa jest mi obojetny wiec szkoda czasu. Co do osob postronnych (ted) nie przecze ze nie jestem z nim w dobrych stosunkach, po prostu zacytowalem co powiedzial gdy stalem obok domu martuni; znów o argumentach- nudne. Moze teraz ja cos dodam. Lukas de'pall, jak myslisz kto cie shakowal? Oczywiscie przemądry Shadows-Beast. Jesli nie wierzysz, napisz w tibii powiem ci loot. Heh shadows 'brak argumentow' na moje rl zycie wjechal, wcale nie mam kolegow dlatego jestem online 1h dziennie. Pfpfpfpfpfpfpf
Btw. Jesli bawi cie wymyslanie cytatow czego to ja nie powiedzialem to wymyslaj dalej sam chetnie sie posmieje, 'przytrzasnal sobie wacka sikajac' i 'piecze go w rowie' sa to wlasnie takie cytaty, nawet przez mysl mi one nie przeszly. Lv to skill? W sumie to moze nie ale gdy nacisniesz magiczne okienko 'skill' wyskakuja ci zarowno skille jak i m lvl oraz level. btw. Nigdy nie twierdzilem, ze potrafie grac. Gram dla przyjemnosci i nie interesuje mnie to kto ma wiekszy lv, lub wasza opinia o tym, ze nie potrafie expic na pohu |
~Żyjmy w Harmonii~
Lvl na roock'u :) http://img45.imageshack.us/img45/3369/lvlup2ql.jpg Oraz na tej drogiej wyspie :p http://img160.imageshack.us/img160/2752/lvl28fd.jpg |
Cytuj:
Specjalnie dla Ciebie pogrubie niektóre fragmenty wypowiedzi Shadowsa.... Cytuj:
2. Z jego wypowiedzi nie wynika ,że kto jest starszy ten mądrzejszy... tam pisze że PRZEDE WSZYSTKIM jest mądrzejszy..... |
nie kloccie sie tutaj plx ;) tylko forum zasmiecacie....a przez te klotnie temat moze bana dostac :/ jak sie chcecie klocic to na tibi albo PM
zeby nie bylo bez ss poranny wypad na poh :P http://i12.photobucket.com/albums/a2...Other/zonk.jpg |
Maly adwensik :F
|
ej hakiko, widac ze uzywasz jakiegos bota...
Nie martw sie nie powiem nikomu |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |