![]() |
Hehe Bardol pozdro ;]
My sie nie przejmujemy i nie przestaniemy , chary są hunted więc chociaż trochę fun'u będzie i dla nas i dla was =) w sumie to można powiedzieć 2-2 się zakończyło choć dla was większy profit zabijając 161 ms , tylko szkoda bo za jakieś 3 sekundy by mnie wyrzuciło bo padłem juz 16 sekund po 8 ;] Maeldinho Sep 22 2009, 08:00:04 CEST Killed at Level 85 by Anastazia Danko and Silent Joshi. i jeszcze 62 rp od was jakiś ;] Następnym razem postaramy się lepiej ;] |
Cytuj:
Ale uświadamiaj sobie dalej, że wygrałeś wara solo wyjebana w kosmos 45 Wojna na morganie? Jak dacie sie wylvlowac innym to moze za 2 lata bedzie :D |
No to widzę ładnie . Etun macie jakis filmik z tej "akcji" bo bym sobie humor poprawił chętnie :D
|
Jeśli myślisz że padłem w jakiś noobowski sposób to się myslisz ;]
|
Ciśniesz Etun pedałów : P
|
|
Cytuj:
--- kamba dodał 3 minut i 6 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
no fajnie miec wirtual kumpli no smiech na vt był... masz racje :) |
Cytuj:
--- kamba dodał 1 minut i 9 sekund później --- Cytuj:
Ej mozesz podac swoj nick kolego? |
http://img44.imageshack.us/img44/783...rzewydecho.jpg
MEKKRON. mmm ! I TAK SIE Z TOBA NIE UMOWIE ! BRZYDALU... |
Hahahahahha jak zobaczyłem tą fote to z krzesła spadłem XDDDDD
|
@etun
nie wiem co chciałeś udowodnić tym, że dostając cały czas po 3 ue po 2 exori gran do tego melee i paralize nie wrzuciłeś nawet utamki ale nie moja sprawa, jakbyś nie bał sie tego niebieskiego to bys przezyl xd |
Cytuj:
|
[quote=kamba;2652289]Czlowieku wlasnie to samo moge powiedziec o tobie ze jestes nic nieznaczacym noobem na tym serverze i skoncz pierdolic bo jestes żalosny :)
Ta ciesz dalej ryja, że jesteś najlepszy, masz dużo faaajnych kolegów i rządzisz serwerem, ja się w tej kwestii na swój temat nie wypowiadam jakbyś nie zauważył |
Cytuj:
Kakej~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty niejestes szczupły i przystojny ;) JEDZ PĄCZKI:baby::baby: |
Cytuj:
|
wyzwiska? powiedz mi to z bliska ziąąąąąąąą xddd
|
Cytuj:
|
Onka Onka !
|
A ja mam takie pytanko, nie chce nikt kupić kart Magic The Gathering?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idę spać, jutro egzamin, a Ty Mlecz@k nie szalej za długo z Renią. |
arcano vampire
Sep 26 2009, 02:26:55 CEST Killed at Level 171 by a minotaur archer of Endiabolt Druid. aajajajjajajajajaHHAhahHAHAjJAjajAJJAJAJAHAHHAHAhu ahUAHUAHUAHUHA8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o |
Ale że od archera padł? Pewnie healingu nie ustawił.
Bez kitu, ale dalej nie wiem gdzie Arcano skilluje :D szacun |
Cytuj:
Boże, nie był na bocie, stał pewnie pod dp na afku, bo poszedł sobie kolacje robić i chuj :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciebie to by juz dawno uspali wkoncu jestes psem ps.zeofilii mowimy nie !!! |
Cytuj:
a co to ?? |
przystopuj
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Serowel W Polsce legalne jest posiadanie broni, lol. Musisz mieć tylko odpowiednie uprawnienia - tj. badania psychologiczne i odpowiednie wyniki testów. B) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |