![]() |
23:51 You advanced from Level 53 to Level 54.
;] |
jak ktos czyta teraz forum i ma ponad 50 lvl i nie robil fibuli niech sie wbija bo wlasnie chcemy isc
|
Powodzenia na deepie ja najszybciej kiedy pójdę to w następna sobotę :P pozdrawiam
|
Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon
a tak trzymalem kcuiki ;[ |
niestety
padlem i ja i kluk:/// |
no coz zdaza sie ;]
a ja na necro siedze sobie ;] |
Super zaczety dzionek :D Wybralismy sie na deep i prawie all padli oprocz mnie i boromira. ;( Jezeli niewydostaniemy sie przez najblizsza godzine. Prosimy o pomoc =) Bo juz uhy sie koncza ;P
Pozdrawiam :) |
Jak narazie jestem ja, Carpa~ i Druid da Frist.. nie wiem czy w 3 osoby rozjebiemy all na deep fibula ale czego sie nie robi dla dobrego kolegi :> moze jeszcze znajdziemy jakihs shooterow albo chociaz ek.. Trzymajcie sie Krzysiu..
|
mala poprawka - uhow prawie nie ma://///////////
|
Udalo sie.... !!! nabki uratowane:D A carpathiaa okazal sie tchórzem.. najpierw powiedzial ze idzie pozniej dal loga i tyle po nim zostalo.. umowilem sie z druidem da first uratowalismy naabkow ;D i jest good, a ja teraz musze nadrabiac expa ktorego nie zdobylem przez ten czas :P ojj chyba dzisiejsza norma nie zostanie wyrobiona.. ale nadrooobi sie ;D
|
lol ja tam deepa we 2 zrobilem xD
|
A Boromir musial isc do kosciola i tam siedzi:confused: , ciekaw jestem czy sie uratuje
|
@up
sam sie nie uratowal ;] ja & daw & szycha & carpa poszlismy go ratowac i sie udalo :cup: nikt nie padl i deep fibula qs done :cup: :cup: (po czym boromir nawet nie podziekowal) heh no co wy rano poszliscie beze mnie i dawa? o.O to bylo pewne ze padniecie :( pokaralo :P edit: potem poszedlem sobie do gh z dawem i akurat bylo sprzatanie zeby po upie all trafilo do dp z ladem :) i sobie przy okazji naginate z dawem zrobilem ^^ hail kilalla, hail neurozenho :) |
Ledwo zdąrzyłem wystawić chara na allegro i HACKED... X( X( X( X( X(
N/C X( X( @Leo Napisz na gg (7495484) ważną sprawę mam... |
Cytuj:
|
@up
Macie jakieś ss-y ?? Albo film ?? Zapraszam tych którzy się jeszcze nie zarejestrowali : www.silvera.xt.pl Szczytna akcja w OWION !! !! |
@Holu
Poprzednio chyba tez jak sprzedawales chara miales hacka,tak? @Michael No to dobrze:P |
Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren.. I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ :D Plan mam taki: All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke :) i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą) Noi teraz zasady... oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad) No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all) Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje.. wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje.. Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty :cup: rox :) pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu :D Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kacperka
zapisuje sie ;) proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie ;) dla zwyciescow cala kasa :evul: jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty> to tylko moja propozycja;) |
zrobmy dwa boiska na jednym na pojednyncze, a na drugim po dwie ooby
co wy na to Ps.Dec 11 2006, 16:29:52 CET Died at Level 54 by an ancient scarab Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon jeszcez nigdy nie stracilem tyle expa w tak krotkim czasie:/ juz mam dosyc;//// ale w koncu to jest tylko gra |
X( X( zależy czy ktoś będzie chciał taką nagrodę (czyt. pocałunek) ja bym to potraktował jako kara a nie nagroda :evul: :evul: :evul: :baby:
|
Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^
Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat :) a więc. Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? :) Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek. Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji :P ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały. Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy. Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami :) on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać :D. Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? :D Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić :D |
@Ci co wykonali fibule
A co ze mna :( chyba juz nie bede mial sie z kim zabrac... a mielismy sie ustawic i miala isc cala ekipa ;/ tak to jest ze zorganizowaniem Polakow ;s @Kacperka Ja moge zagrac B) co do pilki... to mozna nia rzucac max o 2 kratki wiec strzelanie z 3 kratek odpada w druzynie najlepiej po 2(lub wiecej) osoby, bo jak by bylo po 1 to jak ktos by mial pilke przed soba to juz gol, a dwie to np. jeden w polu i jeden na bramce xd EDIT: @Dolor Moje zdanie jest nastepujace: Uwazam, iz alkoholu nie powinni spozywac nieletni i nawet letni, ktorzy po jego spozyciu lapia jakies pierd*lone agresory, jak twoj kolega, lecz ci, ktorzy potrafia zajebiscie fazowac niech pija. xD |
Omg duzo sie zmienilo co do tych pilek :P kiedys bylo gorzej bo mozna bylo ja przenosic o ilke sie hce kratek.. hmm co do tych 2 bboisk to nie wiem czy bedzie az tyle osob zeby byl to dobry turniej jak byly by 2 turnieje ;P hmm lo lglupie to bylo zdanie.. :P
Hmm fajnie ze duzo osob jest :D juz z 10 moze ;) ja zrobie liste niedlugo all co chca pojsc.. noi sie cos ustali.. tylko wiekszy problem jest ze skolowaniem pilki i miejsca do gry.. ;> ale cos sie wymysli przez ten tydzien :) jutro zrobie liste osob chetnych ;D jak narazie jest z 10 przynajmniej wiec turniej jakis tam bedzie juz na bank:D ale przyda sie jak najwieceij wiec caly czas czekam na zgloszenia i w tibi tez mozecie pisac do ludzi ktorzy nie zagladaja na tibie ;P ja np dzisiaj juz skolowalem Klukensa i Misiaq ;> bedzie gites :> @Holu Jak mówisz że taki best byłes to moze i ty sprobojesz?:D masz tu jescze jakiegos chara z 40+ lvl ?:D nizszy tez moze byc ale chyba male szanse bo wolny.. |
@ rasta
ja chcialem poczekac aby wszyscy razem poszli jeden duzy team, ale reszcie sie spieszylo i niestety przyplacilem to zyciem:/ sry za to ze na ciebie niepoczekaliscmy Spadam nie chce mi sie grac |
@Dolor (czytaj Ligus)
Czemu jesteś zdziwiony, że ciągle o Tibi w tym temacie sie mówi? Przeciez, to jest forum o tej grze :D Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
,,proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie
dla zwyciescow cala kasa jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>" Ja nic o tym nie wiem =/ @Holu Twoja pewnosc siebie mnie czasami rozwala =] |
Ts Opened !!!
|
Jezu nie mogę się lognąć na TS X( X( X(
|
ja tez nie : (((
|
Asen pewnie siedzi i naku**** tych Br'ów a ja nie moge X( X( :( :(
|
Yeah Jestem Na Ts Xddd
|
@Kacperka i jego goście a właściwie uczestnicy turnieju
Nie zapomnijcie o SS ach lub filmie !! !! !! A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! ! |
Cytuj:
Ty niby taki doświadczony w tych sprawach? Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre. Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek |
Cytuj:
|
@up
święte słowa ;d ale jak widzisz nooby w tych sprawach są wśród nas :evul: czysta vódka najlepsza a nie jakies drinyy z sokami a co najgorsze z pepsi... @Ligus rozumiem rozumiem wyjebaleś 0.5 L absolvka tylko chyba każdą miarkę przepijałeś litrem pepsi ;d nie twierdze ze jestes noobem bo pijesz pepsi + vódka... jestes noobem dlatego ze sie chwalisz ile to potrafisz alko wyjebać ...:evul: tylko naaby sie tym chwalą ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |