Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kasztaniaczek 09-12-2006 23:58

23:51 You advanced from Level 53 to Level 54.

;]

marcinekk 10-12-2006 09:55

jak ktos czyta teraz forum i ma ponad 50 lvl i nie robil fibuli niech sie wbija bo wlasnie chcemy isc

Dolor 10-12-2006 09:57

Powodzenia na deepie ja najszybciej kiedy pójdę to w następna sobotę :P pozdrawiam

Kasztaniaczek 10-12-2006 10:42

Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon

a tak trzymalem kcuiki ;[

marcinekk 10-12-2006 10:48

niestety
padlem i ja i kluk:///

Kasztaniaczek 10-12-2006 10:50

no coz zdaza sie ;]
a ja na necro siedze sobie ;]

Szyszunia123 10-12-2006 11:06

Super zaczety dzionek :D Wybralismy sie na deep i prawie all padli oprocz mnie i boromira. ;( Jezeli niewydostaniemy sie przez najblizsza godzine. Prosimy o pomoc =) Bo juz uhy sie koncza ;P
Pozdrawiam :)

Kacperka 10-12-2006 11:08

Jak narazie jestem ja, Carpa~ i Druid da Frist.. nie wiem czy w 3 osoby rozjebiemy all na deep fibula ale czego sie nie robi dla dobrego kolegi :> moze jeszcze znajdziemy jakihs shooterow albo chociaz ek.. Trzymajcie sie Krzysiu..

marcinekk 10-12-2006 11:08

mala poprawka - uhow prawie nie ma://///////////

Kacperka 10-12-2006 12:27

Udalo sie.... !!! nabki uratowane:D A carpathiaa okazal sie tchórzem.. najpierw powiedzial ze idzie pozniej dal loga i tyle po nim zostalo.. umowilem sie z druidem da first uratowalismy naabkow ;D i jest good, a ja teraz musze nadrabiac expa ktorego nie zdobylem przez ten czas :P ojj chyba dzisiejsza norma nie zostanie wyrobiona.. ale nadrooobi sie ;D

Kasztaniaczek 10-12-2006 12:33

lol ja tam deepa we 2 zrobilem xD

adrius 10-12-2006 12:44

A Boromir musial isc do kosciola i tam siedzi:confused: , ciekaw jestem czy sie uratuje

Michael Rzotkiewka 10-12-2006 17:16

@up

sam sie nie uratowal ;] ja & daw & szycha & carpa poszlismy go ratowac i sie udalo :cup: nikt nie padl i deep fibula qs done :cup: :cup: (po czym boromir nawet nie podziekowal)
heh no co wy rano poszliscie beze mnie i dawa? o.O to bylo pewne ze padniecie :( pokaralo :P

edit:
potem poszedlem sobie do gh z dawem i akurat bylo sprzatanie zeby po upie all trafilo do dp z ladem :) i sobie przy okazji naginate z dawem zrobilem ^^ hail kilalla, hail neurozenho :)

Holu 11-12-2006 07:30

Ledwo zdąrzyłem wystawić chara na allegro i HACKED... X( X( X( X( X(
N/C X( X(

@Leo

Napisz na gg (7495484) ważną sprawę mam...

Dawergo 11-12-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1120717)
@up

sam sie nie uratowal ;] ja & daw & szycha & carpa poszlismy go ratowac i sie udalo :cup: nikt nie padl i deep fibula qs done :cup: :cup: (po czym boromir nawet nie podziekowal)
heh no co wy rano poszliscie beze mnie i dawa? o.O to bylo pewne ze padniecie :( pokaralo :P

edit:
potem poszedlem sobie do gh z dawem i akurat bylo sprzatanie zeby po upie all trafilo do dp z ladem :) i sobie przy okazji naginate z dawem zrobilem ^^ hail kilalla, hail neurozenho :)

a no udalo sie :) a czemu mialoby sie nie udac? co do boromira to n/c... Pofarcilo nam sie z ta naginata mi szczegolnie ze jeszcze na chwile lognolem i do was dolaczylem :P Hail Kilalla! Hail Neurozenho!

skejt34 11-12-2006 13:27

@up
Macie jakieś ss-y ?? Albo film ??
Zapraszam tych którzy się jeszcze nie zarejestrowali : www.silvera.xt.pl
Szczytna akcja w OWION !! !!

adrius 11-12-2006 13:39

@Holu

Poprzednio chyba tez jak sprzedawales chara miales hacka,tak?

@Michael

No to dobrze:P

Kacperka 11-12-2006 13:41

Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren..
I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ :D
Plan mam taki:
All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke :) i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą)
Noi teraz zasady...
oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad)
No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all)
Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje..

wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje..

Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty :cup: rox :)
pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu :D Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle )

Dawergo 11-12-2006 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1121632)
Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren..
I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ :D
Plan mam taki:
All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke :) i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą)
Noi teraz zasady...
oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad)
No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all)
Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje..

wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje..

Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty :cup: rox :)
pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu :D Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle )

Wchodze w to!! (o ile bede mial 1k :D )

Holu 11-12-2006 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1121632)

ahaha pamiętam kilka razy grałem z Michaelem albo Legolasem :evul: jak zawsze niepokonany xDDD :evul: :cup:

Rekin Master 11-12-2006 16:03

@Kacperka
zapisuje sie ;)
proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie ;)
dla zwyciescow cala kasa :evul:
jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>
to tylko moja propozycja;)

marcinekk 11-12-2006 16:17

zrobmy dwa boiska na jednym na pojednyncze, a na drugim po dwie ooby
co wy na to

Ps.Dec 11 2006, 16:29:52 CET Died at Level 54 by an ancient scarab
Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon
jeszcez nigdy nie stracilem tyle expa w tak krotkim czasie:/
juz mam dosyc;////
ale w koncu to jest tylko gra

Holu 11-12-2006 16:19

X( X( zależy czy ktoś będzie chciał taką nagrodę (czyt. pocałunek) ja bym to potraktował jako kara a nie nagroda :evul: :evul: :evul: :baby:

Dolor 11-12-2006 16:21

Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^

Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat :) a więc.
Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? :) Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek.

Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji :P
ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały.
Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy.
Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami :) on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać :D.

Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? :D

Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić :D

Zuleq 11-12-2006 16:25

@Ci co wykonali fibule

A co ze mna :( chyba juz nie bede mial sie z kim zabrac... a mielismy sie ustawic i miala isc cala ekipa ;/ tak to jest ze zorganizowaniem Polakow ;s

@Kacperka

Ja moge zagrac B)
co do pilki... to mozna nia rzucac max o 2 kratki wiec strzelanie z 3 kratek odpada
w druzynie najlepiej po 2(lub wiecej) osoby, bo jak by bylo po 1 to jak ktos by mial pilke przed soba to juz gol, a dwie to np. jeden w polu i jeden na bramce xd

EDIT:
@Dolor

Moje zdanie jest nastepujace: Uwazam, iz alkoholu nie powinni spozywac nieletni i nawet letni, ktorzy po jego spozyciu lapia jakies pierd*lone agresory, jak twoj kolega, lecz ci, ktorzy potrafia zajebiscie fazowac niech pija. xD

Kacperka 11-12-2006 16:40

Omg duzo sie zmienilo co do tych pilek :P kiedys bylo gorzej bo mozna bylo ja przenosic o ilke sie hce kratek.. hmm co do tych 2 bboisk to nie wiem czy bedzie az tyle osob zeby byl to dobry turniej jak byly by 2 turnieje ;P hmm lo lglupie to bylo zdanie.. :P
Hmm fajnie ze duzo osob jest :D juz z 10 moze ;)
ja zrobie liste niedlugo all co chca pojsc.. noi sie cos ustali.. tylko wiekszy problem jest ze skolowaniem pilki i miejsca do gry.. ;> ale cos sie wymysli przez ten tydzien :) jutro zrobie liste osob chetnych ;D jak narazie jest z 10 przynajmniej wiec turniej jakis tam bedzie juz na bank:D ale przyda sie jak najwieceij wiec caly czas czekam na zgloszenia i w tibi tez mozecie pisac do ludzi ktorzy nie zagladaja na tibie ;P ja np dzisiaj juz skolowalem Klukensa i Misiaq ;> bedzie gites :>
@Holu
Jak mówisz że taki best byłes to moze i ty sprobojesz?:D masz tu jescze jakiegos chara z 40+ lvl ?:D nizszy tez moze byc ale chyba male szanse bo wolny..

marcinekk 11-12-2006 17:03

@ rasta
ja chcialem poczekac aby wszyscy razem poszli jeden duzy team, ale reszcie sie spieszylo i niestety przyplacilem to zyciem:/ sry za to ze na ciebie niepoczekaliscmy
Spadam nie chce mi sie grac

Lenidas 11-12-2006 17:18

@Dolor (czytaj Ligus)

Czemu jesteś zdziwiony, że ciągle o Tibi w tym temacie sie mówi?
Przeciez, to jest forum o tej grze :D

Pozdrawiam

Holu 11-12-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1121954)
Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^

Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat :) a więc.
Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? :) Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek.

Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji :P
ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały.
Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy.
Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami :) on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać :D.

Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? :D

Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić :D

Vóde mieszać z pepsi HAUAHAUAAHHA noob.... weź sie naucz spożywac napoje %%% a dopiero później o nich rozmawiaj :evul: u mnie to nic nowego co weekend ostry melanż : ))) niedlugo moje urodziny a pozniej sylwek :evul: :evul: bedzie sie dzialo ofc :D:D

Kasztaniaczek 11-12-2006 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1122276)
Vóde mieszać z pepsi HAUAHAUAAHHA noob.... weź sie naucz spożywac napoje %%% a dopiero później o nich rozmawiaj :evul: u mnie to nic nowego co weekend ostry melanż : ))) niedlugo moje urodziny a pozniej sylwek :evul: :evul: bedzie sie dzialo ofc :D:D

fakt glupszego sposobu niewidzialem ;]

Kattinka 11-12-2006 19:00

,,proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie
dla zwyciescow cala kasa
jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>"
Ja nic o tym nie wiem =/

@Holu
Twoja pewnosc siebie mnie czasami rozwala =]

Holu 11-12-2006 19:35

Ts Opened !!!

V-E-G-E-T-A 11-12-2006 19:48

Jezu nie mogę się lognąć na TS X( X( X(

Holu 11-12-2006 19:50

ja tez nie : (((

V-E-G-E-T-A 11-12-2006 19:52

Asen pewnie siedzi i naku**** tych Br'ów a ja nie moge X( X( :( :(

Holu 11-12-2006 19:59

Yeah Jestem Na Ts Xddd

skejt34 11-12-2006 21:35

@Kacperka i jego goście a właściwie uczestnicy turnieju

Nie zapomnijcie o SS ach lub filmie !! !! !!

A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! !

Dolor 11-12-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1122276)

Ty niby taki doświadczony w tych sprawach?
Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre.
Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek

Silverman 11-12-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1123016)
Ty niby taki doświadczony w tych sprawach?
Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre.
Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek

Jak wszyscy chyba wiedza CO2 przyspiesza tempo wchlaniania alkoholu. Dlatego nie powinniśmy przepijać wódki napojami gazowanymi albo (o zgrozo) szampanem, co się pewnie na sylwestra niejednemu zdarzy. Myslalem ze na pomysl aby pic wodke z pepsi moze wpasc jedynie jakies podniecone dziecko co pierwszy raz zobaczylo wodke i nie wiedzialo co z nia zrobic... a jednak sie mylilem. 8o

Holu 11-12-2006 22:11

@up

święte słowa ;d ale jak widzisz nooby w tych sprawach są wśród nas :evul: czysta vódka najlepsza a nie jakies drinyy z sokami a co najgorsze z pepsi...

@Ligus

rozumiem rozumiem wyjebaleś 0.5 L absolvka tylko chyba każdą miarkę przepijałeś litrem pepsi ;d nie twierdze ze jestes noobem bo pijesz pepsi + vódka... jestes noobem dlatego ze sie chwalisz ile to potrafisz alko wyjebać ...:evul: tylko naaby sie tym chwalą ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.