![]() |
Cytuj:
|
20:47 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Ankrahmun to steal all presents, beware! 8o
|
@up
to już 3 najazd jak dobrze licze dzisiaj co do wydarzeń: Delewu stracił SCA, przez błąd, co to alkohol robi z ludźmi :( Bodajże włożył do osoby którą zabił, teraz Followers of Za~ jest w posiadaniu jego SCA ... |
Cytuj:
Btw powinieneś troche panowac nad emocjami bo zachowujesz sie czasami jak gówniarz wypowiadając takie opinie :p |
@Topic
Why tych workow z goblinow nie da sie otworzyc?? @Offtopic http://s59.photobucket.com/albums/g299/Fajkowy-Lolus/ http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/ Why na Tharrina mozna wejsc normlanie a na moj nie?;/ Plx HElp xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu wy sie zawsze wyzywacie?
Najczesztsze wyzwisko to "lizesz dupe" :confused: |
Spokojnie chlopcy,to tylko gra :D
|
haha pamietam jak spadlo z niego bp sd vamp shield woi i co s jeszcze. hybrid gral wtedy juz hybridem a ten koles co gral wh~~ b~~~to byl niezly dupoliz :D
|
Cytuj:
Cytuj:
np. Matka mojego kolegi , niegdyś świetna dyrektor szkoły w Bytomiu czy Przedszkola u nas , teras śpi w śmietniku i doi denaturat.. , czy znany wszystkim Jurand , śpiący w zabytkowej lokomotywie nieopodal dworca (to akurat jest śmieszne :D). Albo okolica gdzie mieszka Nihell z Galany , menele złodzieje , zabójcy (wprawdzie tylko dwóch ale sie liczy) itd. Duża część nie ma domów itd. Niechcesz mi mówić że to są "wannabe" coś tam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
toxo wbil setke.
i ogolnie kupe glupich rzeczy jest teraz na glowie, a na nic nie ma czasu :P color@ tym postem w topicu o delewu sca to zes mnei zalamal, i ty sugeruejsz ze ja cie blednie oceniam? nie sadze... |
I sca poszło się za przeproszeniem jebać!!!!!
14:23 Delewu [97]: 14:17 Darkseer [61]: just sold it for dsm mpa dh boh and bs :p Jebać FoZ... Ten kto kupił to Vintra... Jeśli ktoś ma jakieś info o np jego main charze prosze priv me ;s |
14:46 You see a santa doll.
Tak z zupelnie innej beczki ;)
Troche sie nazbierac musialem :) Poza tym LvL Up, zblizaja sie Swieta, nic tylko sie cieszyc^^ Tego samego zycze Wam :) |
yoyo :)
Dawno nie gralem co spowodowalo ze nie znam obecnej sytuacji na Galanie.Czy mozecie mi ja po krotce przedstawic?;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moglbys po trochu przedstawic mi co on robil? Jestem bardzo ciekaw |
...
Sprzedawal loot bon devila, jako jeden z niewielu nei wyplacil sie z wojny ! Unbreakables Vs Patriots
|
Cytuj:
kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow :D spadam do kumpla. by mnie ktos tam popral a nie... color@ ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie.. |
Niestety ale Waherwa wcale nie był taki super bo po tym jak Bon miał wolność to lał tych co zostali w wojnie,tych samych z któymi był wcześniej w gildi;] A tak w ogóle co ciekawego na galanie wersje skróconą poproszę;p
|
Cytuj:
No coz.. Postanowilem sie wypowiedziec na temat Sca o ktorym wiesci mnie doszly.. Biorac pod uwage iz nie wiadomo czemu nie moge oddac replaya na tibi.com to skieruje tutaj swoje slowa: @Cat~ otoz nie koniecznie cie trawilem i wciaz twierdze ze jestes zalosna osoba to jednak biorac twoja odpowiedz w poscie o Sca nalezacym do Delewu pod uwage- 100% sie zgadzam! Pospolity zlodziej z tego Dark~ i nalezy mu sie hunt.. Tymbardziej ze Delewu jest naprawde szanowana przeze mnie osobiscie osoba! @Thar~ poparl bym cie ale nie wiem czemu nie moge postowac na tibi com-.- P.S. pozdro z Edenburga :) p.s.2. szczegolne pozdro dla zimpy i ascario ktorzy jak widze wlasnie takze sa na forum :p |
Cytuj:
|
co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.
|
Cytuj:
pozdro for Friends :* |
Co nie zabije to wzmocnji teraz jest mala nauczka komu porzyczac komu nie nie kotrzy ludzie porzyczaja poczym sprzedaja postac bo koncza i chca sie dorobic :) ale to tylko leci reputacja u znajomych i ludzi grajacych typu Szkodi-Dog ojebal Bon Devila z sova ma mu oddac kase albo sova ale ja tego jakos nie widze tak samo moglem sie dorobic duzo kasy dh sov itd Rumcia porzyczyc od innych tez sovy itd i dac dluga ale nie zrobilem bo jestem uczciwy i nie chce aby pamietali ludzie Dzumior Dela'Vega za Thiefa
Oen nie ojebal mnie nigdy wysylalem po 20 bp uhow kase zawsze otrzymywalem Kardear- wyruchal mnie na sd na demach<nie mial runek na demy szedl bic40-50 lvl :) widzial bohy u kumpla w domku wciskal kit ze noob charem mial rs i go ludzie bili i wrzucil do chaty i chce odzyskac bylem hunted 10 minut poczym s*******al> Barlog The Death-Hacked dsm-bohy-25 bp uh-10cc stracilem lezalo w domku nie wiem czy hacked czy nie ale mam do niego zaufanie i wierze mu na slowo |
....
Hahahahaha
Widac ze o kardearze napisales prawde, na bank przed toba uciekal hahaha. Na bank, znam Kardeara, paowalem z nim i wiem kiedy odpuszcza. I ja tez nie oddawalem run, jak ktos mi dal na huncie. @komandos To pieknie ^^. Jestem moim guru Szczerze mowiac Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;]. |
Co do thiefowania na Galanie mialem okazje przekonac sie na wlasnej dupie.
Mowa oczywiscie o znanym juz z tego Lordzie Anarchiscie :D a wiec bylo tak: zaproponowal mi pacca za 120k, nie znalem go wczesniej wiec myslalem ze jest oczcciwym facetem bo na takiego wygladal dopuki nie dostal kasy.A pacca jak nie bylo tak nie ma... :/ |
Omfg nie wiem jak mozna kogos okrasc w glupiej grze :baby:
|
...
@up
jestes na to za malo bystry |
Kardear odposcil bo Krupnik z Qreew zaczeli go stukac to uciekal :) na skullu kardear odpuszcza jak widzi ze wieksza grupa sie zbiera grac nie umierac nie 1 osoba okradziona i nie ostania ja sie przekonalem wiem kto co i jak :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw zapłaciłbyś i znów byś był hunted, gdybyś ofc ty miał te SCA ;d |
Jak chcecie Sca to Sautis Nantico ma na sell za 1,1kk... a nie 2k xD
Stara Jaga tez pozyczyla komus sova a on z 100+ lvla 30~ xD Wiec "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj!!!" |
Zazek wbil 150 lvl o,0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |