Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 20-12-2006 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1140771)
Nie chwale sie tylko wkleiłem awans skilla. A hunted jestem od admina w akademiku który ciągle neta odcina. Totalny kataklizm bo nie moge grać ;)

to nie bylo do ciebie .... tylko do wielkiego Adelaoo

Lukus 20-12-2006 20:59

20:47 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Ankrahmun to steal all presents, beware! 8o

Morbom 20-12-2006 21:09

@up
to już 3 najazd jak dobrze licze dzisiaj

co do wydarzeń:
Delewu stracił SCA, przez błąd, co to alkohol robi z ludźmi :(
Bodajże włożył do osoby którą zabił, teraz Followers of Za~ jest w posiadaniu jego SCA ...

Lord Hybrid 20-12-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1140851)
o,o to ty byles tym imbecylem co sie wszystkim lizal czy char juz potem poszedl na sell?

to był mój pierwszy char jakim zacząłem grać na poważnie i to było jakieś 2 lata temu jak miał jeszcze 30 lvl. Następny owner to już inna bajka.

Btw powinieneś troche panowac nad emocjami bo zachowujesz sie czasami jak gówniarz wypowiadając takie opinie :p

aragorn uczciwy 20-12-2006 21:19

@Topic
Why tych workow z goblinow nie da sie otworzyc??

@Offtopic
http://s59.photobucket.com/albums/g299/Fajkowy-Lolus/
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/

Why na Tharrina mozna wejsc normlanie a na moj nie?;/ Plx HElp xD

Adelaoo 20-12-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1140890)
to nie bylo do ciebie .... tylko do wielkiego Adelaoo

Wiem ze jestem wielki ty moj kalulnie :) bronisz toxa? bron dalej :D

Lord Hybrid 20-12-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1141079)
Wiem ze jestem wielki ty moj kalulnie :) bronisz toxa? bron dalej :D

Obrażać kogos na forum to wszystko co potrafisz?

Raziel kosiaz 20-12-2006 22:21

Czemu wy sie zawsze wyzywacie?
Najczesztsze wyzwisko to "lizesz dupe" :confused:

Kenseji 20-12-2006 22:34

Spokojnie chlopcy,to tylko gra :D

sliver 21-12-2006 00:53

haha pamietam jak spadlo z niego bp sd vamp shield woi i co s jeszcze. hybrid gral wtedy juz hybridem a ten koles co gral wh~~ b~~~to byl niezly dupoliz :D

Ajron 88 21-12-2006 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1140602)

@ajron
Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania.

Niepowiedzałem że Złotoryja to nie jest "..wioska w poruwnianiu do.." , powiedziałem że to nie rozmiar miasta wplywa na to czy są tam ludzie ulicy czy nie , wiadomo więcej ludzi większy odsetek tych na dnie (więcej jabłek , więcej robaczywek , więcej samochodów , więcej zepsutych aut itd.).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1140602)
W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER

Co ty pierdzielisz ? Chcesz mi wmówić że wszytkie te elementy społeczne które spotykam na codzień to są "wannabe" ? Że oni sie lansują na ludzi z dużych miast ? Rozmiar miasta nie ma najmniejszego znaczenia w tej kwesti , tutaj "na moim zadupiu" widzałem takie hardcory w kwestii podejścia do życia..

np. Matka mojego kolegi , niegdyś świetna dyrektor szkoły w Bytomiu czy Przedszkola u nas , teras śpi w śmietniku i doi denaturat.. , czy znany wszystkim Jurand , śpiący w zabytkowej lokomotywie nieopodal dworca (to akurat jest śmieszne :D). Albo okolica gdzie mieszka Nihell z Galany , menele złodzieje , zabójcy (wprawdzie tylko dwóch ale sie liczy) itd. Duża część nie ma domów itd. Niechcesz mi mówić że to są "wannabe" coś tam.

Adelaoo 21-12-2006 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1141090)
Obrażać kogos na forum to wszystko co potrafisz?

Jesli dal Ciebie to co teraz napisanie jest obrazaniem kogos to jestes zajebisty :baby:

pawlon 21-12-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1141391)
Jesli dal Ciebie to co teraz napisanie jest obrazaniem kogos to jestes zajebisty :baby:

no prawienie komplementow to to nie jest.

Adelaoo 21-12-2006 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1141482)

Double~ :PPP

Adelaoo 21-12-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1141482)

Przeciez nie bede mowil komplemetow, bo trzeba miec :p , a wady latwo wyszukac xDD

sliver 21-12-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1141502)
Przez te forum nie jest do tego aby komus komplementy prawic...

no po to zeby sie wyzywac i mowic, w ktorym miesscie jest wiecej patologii to chyba tez nie jest.

pawlon 21-12-2006 12:45

toxo wbil setke.

i ogolnie kupe glupich rzeczy jest teraz na glowie, a na nic nie ma czasu :P

color@
tym postem w topicu o delewu sca to zes mnei zalamal, i ty sugeruejsz ze ja cie blednie oceniam? nie sadze...

Morbom 21-12-2006 14:46

I sca poszło się za przeproszeniem jebać!!!!!
14:23 Delewu [97]: 14:17 Darkseer [61]: just sold it for dsm mpa dh boh and bs :p
Jebać FoZ...

Ten kto kupił to Vintra...
Jeśli ktoś ma jakieś info o np jego main charze prosze priv me ;s

Boltina89 21-12-2006 14:52

14:46 You see a santa doll.

Tak z zupelnie innej beczki ;)

Troche sie nazbierac musialem :)

Poza tym LvL Up, zblizaja sie Swieta, nic tylko sie cieszyc^^

Tego samego zycze Wam :)

Nalesnik102 21-12-2006 15:18

yoyo :)

Dawno nie gralem co spowodowalo ze nie znam obecnej sytuacji na Galanie.Czy mozecie mi ja po krotce przedstawic?;)

Colorion 21-12-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1141006)
to był mój pierwszy char jakim zacząłem grać na poważnie i to było jakieś 2 lata temu jak miał jeszcze 30 lvl. Następny owner to już inna bajka.

Btw powinieneś troche panowac nad emocjami bo zachowujesz sie czasami jak gówniarz wypowiadając takie opinie :p

Jakbys widzial co ten waherwa robil to bys mnie nazwal lagodnym

Adelaoo 21-12-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1141506)
no po to zeby sie wyzywac i mowic, w ktorym miesscie jest wiecej patologii to chyba tez nie jest.

Lol ani jedengo posta nie napsailem na temat tego w ktorym miescie jest wiecej patalogi, bo szkoda slow na takich debili co komentuja to...

Ajron 88 21-12-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1141784)
Lol ani jedengo posta nie napsailem na temat tego w ktorym miescie jest wiecej patalogi, bo szkoda slow na takich debili co komentuja to...

Dla twojej informacji pajacu nikt tutaj nie dyskutował na temat w jakim mieście jest więcej patologii , tylko rozmawialiśmy o tym czy rozmiar miasta ma wpływ na to czy są tam ludzie ulicy czy nie.

Cyran_13 21-12-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1141723)
Jakbys widzial co ten waherwa robil to bys mnie nazwal lagodnym

moglbys po trochu przedstawic mi co on robil? Jestem bardzo ciekaw

Poznanski Rycerz 21-12-2006 18:57

...

Sprzedawal loot bon devila, jako jeden z niewielu nei wyplacil sie z wojny ! Unbreakables Vs Patriots

pawlon 21-12-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1142262)
Sprzedawal loot bon devila, jako jeden z niewielu nei wyplacil sie z wojny ! Unbreakables Vs Patriots

i reprezentowal swoim zachowaniem poziom 10 latka grajacego na rooku.

kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow :D spadam do kumpla. by mnie ktos tam popral a nie...

color@
ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie..

Demiphant 21-12-2006 21:07

Niestety ale Waherwa wcale nie był taki super bo po tym jak Bon miał wolność to lał tych co zostali w wojnie,tych samych z któymi był wcześniej w gildi;] A tak w ogóle co ciekawego na galanie wersje skróconą poproszę;p

Kurier 21-12-2006 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1142395)
i reprezentowal swoim zachowaniem poziom 10 latka grajacego na rooku.

kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow :D spadam do kumpla. by mnie ktos tam popral a nie...

color@
ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie..

Witam wszystkich po 2 tygodniach nieobecnosci.. nic sie nie zmienilo jak widze ostatnie 2 strony...:(

No coz..

Postanowilem sie wypowiedziec na temat Sca o ktorym wiesci mnie doszly..
Biorac pod uwage iz nie wiadomo czemu nie moge oddac replaya na tibi.com to skieruje tutaj swoje slowa:
@Cat~ otoz nie koniecznie cie trawilem i wciaz twierdze ze jestes zalosna osoba to jednak biorac twoja odpowiedz w poscie o Sca nalezacym do Delewu pod uwage- 100% sie zgadzam! Pospolity zlodziej z tego Dark~ i nalezy mu sie hunt..
Tymbardziej ze Delewu jest naprawde szanowana przeze mnie osobiscie osoba!

@Thar~ poparl bym cie ale nie wiem czemu nie moge postowac na tibi com-.-

P.S. pozdro z Edenburga :)
p.s.2. szczegolne pozdro dla zimpy i ascario ktorzy jak widze wlasnie takze sa na forum :p

Adelaoo 22-12-2006 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1142096)
Dla twojej informacji pajacu nikt tutaj nie dyskutował na temat w jakim mieście jest więcej patologii , tylko rozmawialiśmy o tym czy rozmiar miasta ma wpływ na to czy są tam ludzie ulicy czy nie.

OmFG klaulnie umisz czytac ze zrozumieniem? ja tylko powiedzialem ze nie pisze na ten temat postow, a ktos wczesniej napisal ze wy mowicie o tym...wiec czytaj ze zrozumieneim klualnie :D

Genehuk 22-12-2006 10:10

co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.

Komandos Strong 22-12-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1142262)

Wow naprawde ja tez sie nie wyplacilem a grlem dalej powiedzcie ze jestem the best
pozdro for Friends :*

Dzumior 22-12-2006 13:35

Co nie zabije to wzmocnji teraz jest mala nauczka komu porzyczac komu nie nie kotrzy ludzie porzyczaja poczym sprzedaja postac bo koncza i chca sie dorobic :) ale to tylko leci reputacja u znajomych i ludzi grajacych typu Szkodi-Dog ojebal Bon Devila z sova ma mu oddac kase albo sova ale ja tego jakos nie widze tak samo moglem sie dorobic duzo kasy dh sov itd Rumcia porzyczyc od innych tez sovy itd i dac dluga ale nie zrobilem bo jestem uczciwy i nie chce aby pamietali ludzie Dzumior Dela'Vega za Thiefa
Oen nie ojebal mnie nigdy wysylalem po 20 bp uhow kase zawsze otrzymywalem
Kardear- wyruchal mnie na sd na demach<nie mial runek na demy szedl bic40-50 lvl :) widzial bohy u kumpla w domku wciskal kit ze noob charem mial rs i go ludzie bili i wrzucil do chaty i chce odzyskac bylem hunted 10 minut poczym s*******al>
Barlog The Death-Hacked dsm-bohy-25 bp uh-10cc stracilem lezalo w domku nie wiem czy hacked czy nie ale mam do niego zaufanie i wierze mu na slowo

Poznanski Rycerz 22-12-2006 14:19

....

Hahahahaha
Widac ze o kardearze napisales prawde, na bank przed toba uciekal hahaha.
Na bank, znam Kardeara, paowalem z nim i wiem kiedy odpuszcza.
I ja tez nie oddawalem run, jak ktos mi dal na huncie.

@komandos
To pieknie ^^. Jestem moim guru

Szczerze mowiac
Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;].

Nalesnik102 22-12-2006 14:46

Co do thiefowania na Galanie mialem okazje przekonac sie na wlasnej dupie.
Mowa oczywiscie o znanym juz z tego Lordzie Anarchiscie :D a wiec bylo tak:
zaproponowal mi pacca za 120k, nie znalem go wczesniej wiec myslalem ze jest oczcciwym facetem bo na takiego wygladal dopuki nie dostal kasy.A pacca jak nie bylo tak nie ma... :/

Adelaoo 22-12-2006 14:55

Omfg nie wiem jak mozna kogos okrasc w glupiej grze :baby:

Poznanski Rycerz 22-12-2006 15:14

...

@up
jestes na to za malo bystry

Dzumior 22-12-2006 15:32

Kardear odposcil bo Krupnik z Qreew zaczeli go stukac to uciekal :) na skullu kardear odpuszcza jak widzi ze wieksza grupa sie zbiera grac nie umierac nie 1 osoba okradziona i nie ostania ja sie przekonalem wiem kto co i jak :)

Morbom 22-12-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1143075)
co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.

Możesz napisać kogo wyjebał?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1143402)
Szczerze mowiac
Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;].

Haha, za 2 kk ŻaL ;s
Btw zapłaciłbyś i znów byś był hunted, gdybyś ofc ty miał te SCA ;d

aragorn uczciwy 22-12-2006 16:06

Jak chcecie Sca to Sautis Nantico ma na sell za 1,1kk... a nie 2k xD

Stara Jaga tez pozyczyla komus sova a on z 100+ lvla 30~ xD Wiec "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj!!!"

Lukus 22-12-2006 17:27

Zazek wbil 150 lvl o,0

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04.