![]() |
|
Ale jestes super, no z takim expem to nikt nawet nie moze sie slowem do ciebie odezwac bo jestes tibijskim bogiem i swiata calego.
|
Cytuj:
|
Zapomniales jeszcze o tym ze lvl swiadczy o czlowieku, im wiekszy, tym czlowiek jest lepszy.
Dlatego arkbla nie musi wychodzic na dwor, bo z takim lvl wszyscy mu wybaczaja, jak skonczy szkole to sie dostanie do cipsoftu od razu, bo z takim lvl to hoho swiat juz podbity, arkbla na prezydenta. |
@heheczki i Yrelius
Możecie wrzucić na luz? Dajcie spokój bo to już sie robi nudne... Rozkręcacie dym na nowo, jak chce niech sobie expi na grimach i robi 5kk expa, nic wam do tego... |
Hehe uwazaj bo jeszcze arkbla pomysli ze jestescie koleszkami 8o:baby::DX(:o:confused::wasabi::evul:;(:(B):]:p;):)
|
Zamknij pizde kurwo i wy*******aj na inne forum. Najlepiej na samosia.pl, tam rozumia takich jak ty;/
Swoja droga to fajnych kumpli sobie znalazles, sojusznikow rushofej debila z zawodowki i dromka analfabety bez mozgu. Swoj swego zawsze pozna :) |
Cytuj:
Cytuj:
Nie szukam sojusznikow, gardze toba od dawna, kiedy rushofa jeszcze tutaj nic nie pisal. |
@Heheczki.
Jak chcesz wiedziec od dawna mam na cala ta trojke jaka jest Maxxio Gowniarz i Pudel ignore. Nieinteresuje mnie to co pisza tobie radze tez dac to samo bo robi sie niepotrzebny spam |
Cytuj:
On nie ma 5kk/h tylko 5,7 ;d |
Cytuj:
Po 2, do takich skurwysynow jak ty nie mam zamiaru odnosic sie z szacunkiem, wiec zapomnij ze nie bede podkreslac w kazdej swojej wypowiedzi jaka z ciebie kurwa, smiec itd Dziekuje, a teraz wracam "egzbic bo lefel sam sje nie wbijeę" |
wyyyjebka jak ZŁOTO na lamy, grajcie grajcie
|
|
|
|
O tym wlasnie mowilem, arkbla niedlugo bedzie zabijal xD
http://i48.tinypic.com/d9wfp.jpg Wazne przynajmniej ze w tibjuni niedlugo bedzie 500 lvl, nic sie nie liczy, bic po mordzie ludzi to jest to :wasabi::evul::baby:X(8o:confused::o:D:(B):]:p;):);( haha co ta tibia robi z ludzmi hiihihih |
xD
Lubie to. Cóz za terroryzm na wsi <3
|
Najlepsze jest to, że on pisze o tym na forum tibii, gdzie 90% forumowiczów pobić może co najwyżej dragony w venore albo konia.
|
Cytuj:
tibia.org.pl =/= torg.pl mozna powiedziec |
Oczywiscie ze nie ma nic wspolnego, tylko ze admin wrzuca ciagle newsy z ots B) :wasabi: X( :baby: :D :) :( :o 8o :confused: :evul: :p ;( ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |