![]() |
|
przegralem wojne i mam w to wyjebane ale ty jak tak bluzgasz "swoich" to powinies im to sam powiedziec a nie napinasz sie na forum. a przypomnijcie mi tylko bo nie jestem pewny bo zapomnialem to karol sobie na reku wydziaral vision czy kto?:D btw smerf na kazdym zdj wychodzi jakby knul jakis szyderczy plan haha bez obrazy ;p
|
Cytuj:
Z obiektywnego punktu widzenia wysmiewasz oboby ktorych nawet nie poznales na realu i niewiesz jakie sa. A moga byc bardziej spoko niz Ci sie wydaje. To teraz zarzuc swoje foto i wszyscy ocenimy i je skoro wysmiewasz inne osoby. Ps. Nie jest to akcja w stylu forum fightera zreszta nawet owym nie jestem. Co sie na tym forum zaczyna dziac heh.. --- Syf_Zor_ dodał 1 minut i 35 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
Ale uwazam ze rewolucja tak szybko nie nadejdzie mimo wszystko... Niech wszystkie pionki zobacza jak w rl wygladaja ich panowie i wladcy z Furory punki/techno/gejparty. BUAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHA HAAHAHAHAHAHA! |
Cytuj:
|
A co bronisz sie Panku? HAHAHAAHAHAH
Obrazilem pankow to juz jakis proboje odzyskac ich honor ! |
ze wam sie chce ciagle odpalac to forum i czytac co te zjeby pisza :D
|
Z Każdego da się zrobić pięknisia nawet z Youena. EHh a tak na serio to nawet brzydki nie jest, wystarczy ze zetnie włosy, postawi na żel, ładnie się ubierze i dopiero będzie miss Vision. A co do dziary Youena to pamiętam była kiedyś napinka, ale sądzę ze tatuaż może podobać się ludziom którzy nie grają w tibie i tak nie będą wiedzieć ocb.
PS: Jołen dostane inva ? :D |
jeszcze codziennie solarka + obcisla koszulka z krokodylkiem i bedzie caly dopalacz'vis
gdzie inva? |
Dziara niewyjściowcu, zamknij paszcze bo ci do niej naszcze. Lepsza solara niż te kudły. Wiesz co to fryzjer kocmołuchu ? Takie kudłate suki to aby w morde lac. Ogarnij se image.
|
piszac posta obiektyniwe (tak kurwa, przeciez tu nie gram)
youen normalnie wyglada, meetingi sa fajne zawsze + za kazdym razem jak ktos ocenia wyglad innych to by wypadalo aby dal najpierw swoje zdjecie :> JP pozdro z grudziadza |
ale sie nam dziewczynka zbulwersowala :D
|
|
ta, infamia chcial wziac ze mnie przyklad i teraz ma sparalizowanego palca :[
@up fajna fota, w chuj widac |
Moze i jedna dziewczynka sie zbulwersowala ale raczej żadna by sie toba nie zainteresowala.
|
I zeby nie bylo ze po kims jade ale troche poironizowac mozna ale nie wyglad czyni z czlowieka kogos tylko jego czyny. Szacun dla tych ktorzy sie nie sprzedali.
|
O ja pierdole ,mina Karola wyraża wszystko. Dopalacz ,siedź już cicho ,bo cały czas szukasz spiny z Vision ,żeby potem kolegom w rl poopowiadać "no ,ale jestem zajebisty ,jade po całym vision. -a nick twoj znaja? -nie ,no co ty ,tibia to moje zycie ,wiesz o tym ,a jak hunta zlapie na moim 20 sorcu?"
Tak to wygląda wg mnie |
co jest furor gdzie ta fotka, cos ci nie idzie wklejanie :(
|
Cytuj:
Dam linka;) http://www.photoblog.pl/icotynato/61568260 "wszystkie brudy zostawiam w praniu" <-- Jolen specjalnie dla Ciebie z dedykacja. |
fajne plecy
|
Youen sie pisze moj nick low lvlu bez twarzy
http://img192.imageshack.us/img192/9009/61568260.jpg to lepiej wyszlo http://img139.imageshack.us/img139/9009/61568260.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |
|