![]() |
Cytuj:
Dali mu na pacca i dziecko z głowy, niech robi co chce... tragedia! Biedny Arkbla...:( |
Że jest kretynem wiedziałem już z 2 miesiące temu, jak udowadniał mi słuszność komunizmu i nazywał mnie anarchistą :). Ale nie spodziewałem się, że jest aż tak jebnięty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co tam maskarada przegrancu?:) |
Cytuj:
Jedziesz mi po rodzicach, moda rodem z podstawowki. Chyba ciebie smieciu i twoich starych papiez namascil spermom a potem razem z nim podrzucaliscie sobie jego swiety kal lapiac go w zeby (: Chuj ci w rodzine i w zycie, umrzyj (: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam zabral, rodzice sie go boja, rodzinka patologiczna :)) Vadim smieciu s*******aj skad przyszedles :):) |
Cytuj:
|
Jak na bruda przystało :>.
|
Cytuj:
|
|
|
Gratulacje ! Oby tak dalej ( :
|
|
|
jeśli ktoś ma wątpliwości jaka gildia na pacerze jest największym plebsem to dla niego zamieszczam pewne zdjęcie, na którym widać że konfidentem i ciotą można być nawet w tibii..
http://img444.imageshack.us/img444/5114/swiniekurwy.jpg |
chujowo widac Aleks :cccc
zaraz zawita do nas jakis wyksztalciuch (czyt. rushofa/dromek/silsar) i Ci pocisnie ze nawet ss'ow nie potrafisz dodac! |
Cytuj:
|
121 lvl piszacy ze ktos jest kurwa <yes><orgazm>
arkbla palancie wbijaj lvl bo nie bedziesz tibijskim bogiem X(X( mam nadzieje ze w wakacje nabijesz z 200 lvli :wasabi::wasabi::wasabi: Zagadka !! Jesli zero/nieudacznik zyciowy pokroju arkbli, maxia i innych przydupaskow, obraza kogos to warto sie tym przejmowac czy nie ?? Hmmm musze pomyslec ;] |
Cytuj:
PS. ostatnie zdanie twojej wypowiedzi jest bez sensu - co musisz zrobić? na pewno nie pomyśleć, bo ty i reszta latających świn tego nie potraficie robić, a dowodami na to są rushofa i dromek.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |