![]() |
|
Cytuj:
@topic Nie rozumiem w ogóle po co ciśniecie jak ktoś wygląda w rl, jedynym wytłumaczeniem jest to, że ktoś jest zakompleksionym kolesiem który nie wygląda wcale lepiej. Jeżeli chodzi o Andarista, to może nie wygląda jak model z Men's Health ale jest równy koleś z niego i ma coś w głowie. |
Cytuj:
Mnie nie pojebalo do tego stopnia zeby robic tatuaze swojej guild z Tibii. Mnie nie pojebalo zeby wklejac fotki takie jak z waszego gejparty. Napinaj sie napinaj w Tibii JOLEN.;) Jak dla mnie jestes 0 w rl i musisz sie dowartosciowac tatuazem swojej guild w dodatku z Tibii. Ten koles jest psychiczny...a w dodatku brud. "wszystkie brudy zostawiam w praniu" |
sluchasz firmy ziomek ??
no masz racje, dziara Melanzowa Skladanka Furory niewygladalaby najlepiej :( a i ps. jak na dresa to troche malo pakujesz, chujowe masz te plecy, ledwo ledwo sie napiales i szyja troche chuda, dawno wlosy scinales? +koszulka troche juz sprana, oj bieda tam u was na wsi w wolsztynie (gdziekolwiek to jest xd) ps2. jaki byl sens pisania nazw 3 klubów na koszulce? :| przypomina mi sie beti spageti ktory sobie na rekach flamastrem napisal beti spageti :D --- Fan_Dzidzi2 dodał 9 minut i 56 sekund później --- ps mozemy tak pisac do 20~ pozniej wychodze i mnie nie bedzie do rana, odpisywal bede co 10-20 minut (w zaleznosci od stanu emocjonalnego po ostanio granej mapie) piszzzzzzzzzzz bo robi sie ciekawie |
Cytuj:
Malo pakuje? spojrz na siebie8o pisz co chcesz to nie zmienia faktu ze jestes brudem. a wszystkie brudy zostawiam w praniu. Szatan Cie opetal :D JAK MOZNA ROBIC TATUAZ SWOJEJ GUILD Z TIBII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LECZ SIE CZLOWIEKU. Henna to jeszcze chociaz i tak to debilizm. ALE DZIARA NA STALE OMG! Ja nie wiem ale chyba masz brudno w glowie dlatego. W Tibii taki wieeeelki a w rl taaaki maly...wraz ze swoja pseudoekipa typowych wafli. Dla mnie Ty i Ci "liderzy" Vision to przychlasty ktore musza sie wyzyc w Tibii bo w rl im dokuczaja i pewnie tak jest. Przez internet kazdy jest madry. Niech wszyscy zobacza jaki jestes naprawde... |
Cytuj:
Cytuj:
brb quarry gramy |
Cytuj:
Nie zapominajmy o tym ze kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec Twoja sytuacja Karolu nie jest do konca taka stracona. Mam nadzieje ze takie srodki wyladowania emocjonalnego, seksualnego jakimi sa w Twoim przypadku: Tibia, dzieci i wytatuowana reka zostana zastapione czyms innym. A co do Andarista to nic do niego nie mam. Kiedys bylismy nawet dobrymi koleszkami ;) Pamietam jak mi wymienial silki na yarny po czym zrobilem 2 full barba na serwie zaraz po imargamie :P |
Cytuj:
Mylisz sie, waze 84 kg. METAL MNIE POLAMIE? piszesz tak bo zostales za bardzo pojechany?8o8o METAL MNIE POLAMIE musze to powiedziec rlom8o8o8o Czlowieniu to nie zabawa dla ciot albo metali. Pomyliles imprezy wiec nie pisz ciekawe czy tez bys byl takim kozakiem jakbysmy sie na chodniku spotkali? pewnie nie... i obaj o tym wiemy. LEGIA LEGŁA szmato widze jaki klub tacy kibice brudzie HAHAHAHAHAAHAH http://www.youtube.com/watch?v=57TB1rrH63w -- to wlasnie my szmato z warszawki. |
Cytuj:
Chodzi Ci o śp. Slayer Mickey'a? Bo to chyba on miał jako drugi .. |
o chuj do wronek to masz naprawde daleko :D
|
|
Cytuj:
|
ale beke musza miec ludzie ktorzy sie tu nie udzielaja i to czytaja :D
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=i1Ij-...eature=related LAP COS OSTRZEJSZEGO 0:13 zaczyna sie impreza. |
Cytuj:
No bo taka jest prawda a ja od zawsze mam wysrane we wszystkich i nie boje sie mowic jaka jest prawda... i nie wynika to tylko z tego powodu ze nie gram... http://img188.imageshack.us/img188/6712/lolkb.jpg |
Cytuj:
Zacznijmy od tego ze amica przegra mistrza z Wisla, sraxa dalej bedzie tylko i wylacznie zabawka niespelnionego pasa a arka to szparka sprzedajna jak zawsze 8o8o, a i faktycznie kozak co pokazal plecy, pakuje na silce, jesy lysy i jest dzieckiem jpjpna100%... |
Cytuj:
@edit veltaxio jaki tam lvl w pokemonsach? xD ja mam 12 :( |
Cytuj:
ZAWSZE I WSZEDZIE ARKA JEBANA BEDZIE, pierwsze slysze zeby amica, craxa czy nawet szparka mialy zgode z ee olsztyniakiem ??? Na sile chcecie byc przydupasami najgorszej zgody w Polsce ? |
Dopalacz~
masz gdzieś furore i ludzi na niej hmm.. ciekawe... szkoda tylko, że kiedyś gdy sie tu ostro udzielałeś i jeździłeś po ludziach z vision, gdy smerfu chciał sprawdzać twoje ip... przestałeś pisać, faktycznie masz gdzieś furore tak btw jeździsz po ludziach w vis/dusk/sun, jednakże skoro masz vt jesteś w którejś z owych gildii, jeździsz sam po sobie, gz! Furor~ każdy jest inny, jeden wybiera siłke drugi piłke, trzeci co innego, więc czego ty sie czepiasz?;s a jak na takiego pro elo kibica to rzeczywiście za duży nie jesteś, nie mówiąc o zmasakrowanej twarzy skoro boisz sie ją pokazać Karol, Infamia i reszta nie ma życia na rl, oraz są nieudacznikami w tym życiu? hmm.. chodzą na imprezy spotykają się między sobą, więc życie poza tibią mają, oraz skoro wychodzą z domu nieudacznikami takimi jak uważasz być nie mogą coś jeszcze pisałeś czy ze Styśka sie koledzy nie śmieją, że prawnik i gra w tibie... spójrz na siebie, super kibic, elo koks i w tibie na*******a, zaraz powiesz, że ty prawie nie grasz, ale jednak siedzisz na tibia.pl już od 5 godzin i posty walisz, dobrze tak trzymaj //sorry, troche dużo naspamowałem, tak jakoś wyszło xd |
~Ima, jaki server w pokach?:P
ja gram na Amethyście o/ |
pojecia nie mam :P
a ,to walnę sobie chara i będę orać z tobą ,chyba się nie obrazisz? xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|