Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

AwangardowyKaloryfer 27-03-2010 14:04

Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd
stary ,zacznij bajki pisać o takich jak on ,zarobisz fortunę

jeśli ja jestem punkiem ,to ty chyba sam byś całą polskę zabił

Syf_Zor_ 27-03-2010 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746154)
szosty raz pisze. nie widziales mnie w akcji. wade wzroku masz?
Wszyscy jestescie pozerami;)

Dla mnie jestes zwyklym prostakiem co sie napina, ze sie potrafi nawalac. A prawda jest taka, ze pewnie nawet na oczy nie widziales podstawowego treningu Mma/Vale Tudo albo innego sportu walki. k

Furor001 27-03-2010 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2746159)
Dla mnie jestes zwyklym prostakiem co sie napina, ze sie potrafi nawalac. A prawda jest taka, ze pewnie nawet na oczy nie widziales podstawowego treningu Mma/Vale Tudo albo innego sportu walki. k

Nie bede pisal tego samego 7 raz. a co bys zrobil jakbym Ci na*ebal? wszyscy na tym forum by zmieniali szybko temat albo mowili "nic sie nie stalo"

Chcesz wiedziec co trenowalem? judo(malo)/boks/k1/taekwondo.
Nie znasz mnie... nie widziales mnie jak sie bije a pie**olisz jak idiota.
Myslisz ze w Tibii i na tym forum tylko Ty jeden umiesz sie bic? mylisz sie.

montura 27-03-2010 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746161)
Nie bede pisal tego samego 7 raz. a co bys zrobil jakbym Ci na*ebal? wszyscy na tym forum by zmieniali szybko temat albo mowili "nic sie nie stalo"

No ale jak Ty bys chcial to zrobic? Do judo musisz miec mase, lub przynajmniej sile a Ty wygladasz jakby Cie wiatr przewracal. Do boksu tez musisz miec troche sily, no bo oklepami to nikogo nie zranisz, k1 to formula walki pierwszy raz slysze o treningach tego typu, Do taekwondo to chyba musisz byc rozciagniety nie? A Ty na pewno nie jestes bo bys sie pochwalil, z Ciebie taki waszka G tylko ze o polowe mniejszy.

Furor001 27-03-2010 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2746163)
No ale jak Ty bys chcial to zrobic? Do judo musisz miec mase, lub przynajmniej sile a Ty wygladasz jakby Cie wiatr przewracal. Do boksu tez musisz miec troche sily, no bo oklepami to nikogo nie zranisz, k1 to formula walki pierwszy raz slysze o treningach tego typu, Do taekwondo to chyba musisz byc rozciagniety nie? A Ty na pewno nie jestes bo bys sie pochwalil, z Ciebie taki waszka G tylko ze o polowe mniejszy.

"a Ty wygladasz"

"do boksu musisz miec sile"

"a Ty napewno nie jestes!"

"A TY NAPEWNO NIE JESTES"

"A TY NAPEWNO NIE JESTES"

TO NIE MOZLIWE FUROR NIE MOZE BYC ROZCIAGNIETY TO NIE MOZLIWE!!!1111111
powiem moze w ten sposob. szpagat zrobie bez problemu.

Ludzie, musicie sie wiele nauczyc...i to nie o samej walce czy wogole o walce.
Sila sie liczy, owszem. Ale tez trzeba miec w glowie i non stop trening trening trening.
Tego drugiego to chyba nie macie. Napisalem "chyba" bo nie jestem jak Syf Zor i montura ktorzy znaja mnie od urodzenia chociaz nigdy w rl mnie nie spotkali i nie lekcewaze przeciwnika tak jak oni to robia.

Diablord 27-03-2010 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2746123)
a po co mam robić do ciebie ponad 2000 km ,żeby cię zbić ?;o
następnie wylądować w pierdlu?
wybacz ; >
poza tym ,jeśli byłbyś tego wart ,diabllord myślę dawno by cię ustawił:)

Za co mialbym go ustawiac? Za to ze pkuje w thais czy za to ze robi z siebie idiote na forum? To tylko gra/forum o grze. Moze gdybym mial hacka czy jakas wyjebke to chcialoby mi sie interweniowac w RL. Furor cos dawno fragow nie wklejales. Nic nie robicie czy ludzie sie czegos nauczyli i juz nie odpalaja skulli pod dp thais?

Syf_Zor_ 27-03-2010 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746161)

Myslisz, ze gdybym sam nie trenowal nie wysuwalbym tak pochopnych wnioskow?
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl.
Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc.

AwangardowyKaloryfer 27-03-2010 14:34

Diabllord ,właśnie o tym mówię :P
nie jest wart fatygi ;d

Cz4rny 27-03-2010 14:35

jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to

czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz
możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz
robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte
coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich!

Furor001 27-03-2010 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2746167)
Za co mialbym go ustawiac? Za to ze pkuje w thais czy za to ze robi z siebie idiote na forum? To tylko gra/forum o grze. Moze gdybym mial hacka czy jakas wyjebke to chcialoby mi sie interweniowac w RL. Furor cos dawno fragow nie wklejales. Nic nie robicie czy ludzie sie czegos nauczyli i juz nie odpalaja skulli pod dp thais?

Z diabllordem chetnie moglbym na piwo isc i porozmawiac na luzie;)
Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro.

Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze.
Dzialamy na innych serverach:p

--- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cz4rny (Post 2746171)
jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to

czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz
możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz
robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte
coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich!

A czytales co Diabllord pisal?
Ktos ma problem to niech przyjedzie;). Tibia to tibia a rl to rl.
Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze.;)

Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko.

AwangardowyKaloryfer 27-03-2010 14:41

o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj.
Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów

--- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później ---

Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj".
Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty :)

Furor001 27-03-2010 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syf_Zor_ (Post 2746169)
Myslisz, ze gdybym sam nie trenowal nie wysuwalbym tak pochopnych wnioskow?
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl.
Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc.

"nie mialbys najmniejszych szans"

Pisze juz osmy raz. Nie widziales mnie na ulicy, nie wiesz co potrafie czego nie potrafie wiec nie pie**ol.

--- Furor001 dodał 3 minut i 13 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2746174)
o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj.
Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów

--- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później ---

Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj".
Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty :)

Nic o mnie nie wiesz;) teraz pierdolisz ze pijany typ by mi najebal. a ja dla jaj sobie powiem ze Tobie by siostra naje**la. i co?

9ty raz juz pisze tak samo do syf zora.
Widac ze macie zjechane berety.

Myslicie ze jestescie panami swiata? wszystko mozecie? nie nie mozecie.
Walne fotke pudziana i tez bedziecie gadali ze lewy biceps mniejszy od prawego i napewno nie umie sie dobrze bic.
Idioci.

Diablord 27-03-2010 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746172)
Z diabllordem chetnie moglbym na piwo isc i porozmawiac na luzie;)
Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro.

Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze.
Dzialamy na innych serverach:p

--- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później ---

A czytales co Diabllord pisal?
Ktos ma problem to niech przyjedzie;). Tibia to tibia a rl to rl.
Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze.;)

Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko.

Why not. Zawsze jest ciekawie jak sie w rl poznaje kogos z gry internetowej. Jak bedziesz wiedzial kiedy wpadniesz do Poznania daj swoj nr kom na priv, jak bede miec czas akurat w ten dzien to sie zgadamy.

Furor001 27-03-2010 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2746181)
Why not. Zawsze jest ciekawie jak sie w rl poznaje kogos z gry internetowej. Jak bedziesz wiedzial kiedy wpadniesz do Poznania daj swoj nr kom na priv, jak bede miec czas akurat w ten dzien to sie zgadamy.

Nie ma problemu dzien przed wyjazdem dam nr i mozna isc na piwko;)
I dla takich ludzi szacun da sie normalnie pogadac a nie jak z innymi z tego forum;)

Rester._. 27-03-2010 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2746181)

Dowiedzialem sie ze jestes z Poznania na spotkaniu w Szczyrku od kogos, a ja blisko w sumie mieszkalem i w samym Poznaniu bylem dwa razy jak bylem w PL teraz >.> Nastepnym razem moze nadrobimy :)

Furor001 27-03-2010 15:14

Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu;)
Albo mozna isc na mecz jak bedzie.

Lion_Lith 27-03-2010 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2746192)
Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu;)
Albo mozna isc na mecz jak bedzie.

nie szukaj przyjaciol marginesie spoleczny ;*

Diablord 27-03-2010 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester._. (Post 2746189)
Dowiedzialem sie ze jestes z Poznania na spotkaniu w Szczyrku od kogos, a ja blisko w sumie mieszkalem i w samym Poznaniu bylem dwa razy jak bylem w PL teraz >.> Nastepnym razem moze nadrobimy :)

FAIL! jak znowu bedziesz w Poznaniu to pisz, lub wez moj nr od Opiego albo Andarista.

Furor001 27-03-2010 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lion_Lith (Post 2746196)
nie szukaj przyjaciol marginesie spoleczny ;*

Juz probojesz temat zmienic? Czesto jestem w P-Ń to czemu mialbym sie nie spotkac?;)

Zoodix 27-03-2010 15:39

szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.