![]() |
|
Montura jak zwykle potraktował mnie nokałtem xd
stary ,zacznij bajki pisać o takich jak on ,zarobisz fortunę jeśli ja jestem punkiem ,to ty chyba sam byś całą polskę zabił |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chcesz wiedziec co trenowalem? judo(malo)/boks/k1/taekwondo. Nie znasz mnie... nie widziales mnie jak sie bije a pie**olisz jak idiota. Myslisz ze w Tibii i na tym forum tylko Ty jeden umiesz sie bic? mylisz sie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"do boksu musisz miec sile" "a Ty napewno nie jestes!" "A TY NAPEWNO NIE JESTES" "A TY NAPEWNO NIE JESTES" TO NIE MOZLIWE FUROR NIE MOZE BYC ROZCIAGNIETY TO NIE MOZLIWE!!!1111111 powiem moze w ten sposob. szpagat zrobie bez problemu. Ludzie, musicie sie wiele nauczyc...i to nie o samej walce czy wogole o walce. Sila sie liczy, owszem. Ale tez trzeba miec w glowie i non stop trening trening trening. Tego drugiego to chyba nie macie. Napisalem "chyba" bo nie jestem jak Syf Zor i montura ktorzy znaja mnie od urodzenia chociaz nigdy w rl mnie nie spotkali i nie lekcewaze przeciwnika tak jak oni to robia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzialem jak wygladasz i smiec twierdzic, ze bym Cie zjadl. Po 4-5 latach Krav Magi/Aidiko i ponad 8 latach Muay Thay niemialbys najmniejszych szans kolego pomimo szczerych checi. Po drugie o ile wroce do formy po kontuzji reki pojade na ME w Muay wiec prosze nie gadaj mi dyrdymalow, ze trenowales malo Judo, Boks i TKD, ahh no i walkii uliczne klatka etc. |
Diabllord ,właśnie o tym mówię :P
nie jest wart fatygi ;d |
jest taka pewna mądrość, o której furor z pewnością nie wiesz
nie mów, że coś zrobisz zrób to czyli nie gadaj, że każdego kto ci wejdzie w droge zniszczysz, po prostu niszcz możesz naspamować jeszcze milion stron, że nikt nie ma z tobą szans, co nie zmienia faktu, ze w ten sposób tego nie udowodnisz robisz z siebie kretyna i walisz w zaparte coś piszesz do ludzi z Nowej Soli, ta sama droga wpadaj ty do nich, uprzedź ich, żeby wyszli w 7 bo tylu dajesz rade i oraj ich! |
Cytuj:
Czesto jestem w Poznaniu to moge podbic na bro. Jak narazie nic nie robimy i to juz koniec akcji na Furorze. Dzialamy na innych serverach:p --- Furor001 dodał 2 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
Ktos ma problem to niech przyjedzie;). Tibia to tibia a rl to rl. Niektorzy gadaja rzeczy o ludziach ktorych nigdy nie spotkali, i twierdza ze wiedza jak dana osoba sie bije itd. to sa typowi napinacze.;) Jestem spoko w stosunku do tych ktorzy tez sa spoko. |
o_O Seba działa na innym serverze;o
Niby nie walczy ,a jednak walczy/. Prawdę mówiąc wątpię ,żeby Diabllord się chciał gdziekolwiek z tobą pokazać ,przecież nikt nie wie ,czy tam też nie zrobisz z siebie idioty wyskakując na upitego typa ,który ledwo chodzi i nie dostaniesz po ryju;/. Obciach jak chuj. Nie ,sory zapomniałem . Bierzesz na klate 7 koxów --- AwangardowyKaloryfer dodał 1 minut i 35 sekund później --- Hmm... poznałem Tomka troszkę temu i wiem ,że chodził od zawsze na "maj taj". Widziałem fotki ,troszke wiem więcej niż ty :) |
Cytuj:
Pisze juz osmy raz. Nie widziales mnie na ulicy, nie wiesz co potrafie czego nie potrafie wiec nie pie**ol. --- Furor001 dodał 3 minut i 13 sekund później --- Cytuj:
9ty raz juz pisze tak samo do syf zora. Widac ze macie zjechane berety. Myslicie ze jestescie panami swiata? wszystko mozecie? nie nie mozecie. Walne fotke pudziana i tez bedziecie gadali ze lewy biceps mniejszy od prawego i napewno nie umie sie dobrze bic. Idioci. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I dla takich ludzi szacun da sie normalnie pogadac a nie jak z innymi z tego forum;) |
Cytuj:
|
Mozna zrobic maly meeting w Poznaniu;)
Albo mozna isc na mecz jak bedzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szczerze? moga sie spotkac a reszcie powinien byc chuj do tego ;p a niektorzy co do tej napiny niepowinni sie nawet odzywac ;p ja tez zjebalem ze sam sie wrecalem i kilka razy zrobilem z siebie debila piszac te pojebane dissy xd a tak z innej beczki ja do nikogo nic niemam ale mateusz wg mnie bylo by kulturalniej jakbyscie sie nie napinali kto jak sie bije i by znow nastal pokoj. mowi wam to osoba ktora cwiczy... na wfie xD ale jak sie wszyscy chwala to i ja wam powiem ze cwiczylem 2 lata zapasy ale strasznie kregoslup siada
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|