![]() |
5 świat ;)
Nick: Forlen, świat 5, TOP150, 10k pkt. ;)
|
Cytuj:
|
Hellbike, s6 ;>
|
Cytuj:
Re.Down Wojska budujesz wchodząc w odpowiednim do tego budynku (pierwszym budynkiem do budowania wojsk są Koszary). Drzewko, kiedy co możesz budować, masz tu: http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=2927 |
SKończyłem dopiero toutrial i jestem początkującym...mam pytanie,jak "wychodować" jakieś wojsko,rycerzy czy coś...?
@Edit: kolejne pytanie: Czy budowa tych wszystkich budynków kosztuje jakieś surowce,i czy mozna sprawdzić ile naprzykłd spichlerz zabiera drewna gliny czy żelaza? |
Nie mam pojęcia po co wy gracie na polskich Plemionach, skoro angielskie są lepsze (bo o połowę szybsze, to ma wbrew pozorom duże znaczenie, bo w miesiąc zrobię o ponad połowę więcej niż wy - ponad, bo potem jest coraz szybciej i tak. A jak ktoś was tu przejmie to się wkurzać będziecie, że w trzy odbyty więcej czasu :P)...
|
Re.Up
W sumie ja gram dla jaj, i nie będę płakał jak za 3 miesiącie mnie np. Scream przejmie. Na angielskim pewnie się zaloguję jak nowy świat powstanie. Cytuj:
EDIT: Re.Down Dzięki za info ;). |
Cytuj:
@up: np ^^ |
Ooo bardzo mi pomogłeś :)
Dzięki Thero ! Teraz rozbuduje ratusz do 3 poziomu i będe pro evól mastash :)
115 pkt. Thenoran świat 6 ;) |
gram to z 2 miechy i za 5 godzin bede miał pałac a następnie zaczne przejmowac wioski :evul:
|
ja na szóstyn świecie gram pod nickiem Dratris
|
a ja oddam konto 237k pkt na s6 komus kto dobrze zna c++ i pomoze mi z pewnymi zagadnieniami.
|
Ja też gram na 6 :D
Nick X-zero :D :D :D |
A ja gram na swiatach 6,7,8 jak ktos by chcial mnie dorwac to nalpiepiej na 7 swircie nick Hyzy k51 plemie The Knight Of God ;)
|
Gra ktoś jeszcze na Tribal wars, albo Die-stamme ?
|
na 5 serwie gram i mnie nie pobicie :D:D:D jestem za silny :P
|
Tak też w to gram <super gra> ale na s1 i s2
|
ja na 9 swiecie nick Pekko ;p
|
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem surowców, bądź wynajęciem wojsk do ochrony na pewien czas na świecie 16 prosze pisać na gg 9387970.
Ach no tak! Zapomniałem dodać, że gram na 16 świecie i mam już całe osiemipułtysionca pónktuf! xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |