![]() |
OMG, w Iraku nie ma innej metody wykonywania egzekucji niż powieszenie. Ile razy mam to powtarzać...
|
Cytuj:
|
Nie moim zdaniem ta metoda nie jest haniebna dla czlowieczenstwa. Bydlakow powinno sie zabijac jak bydlakow....
|
Jeśli zabijasz potwory, musisz uważać, by nie stać się jednym z nich - czy jakoś tak to szło. Jeśli traktujesz "bydlaka" tak "jak sobie na to zasłużył" nie różnisz się wiele od niego. Więc może ciebie powinien spotkać taki sam los?
|
@gavreonien: w dobie wszelkiej maści trutek itp, wieszanie, rozstrzelanie itp są dla mnie po prostu barbarzyństwem... Inaczej to wygląda jesli chodzi o sprawy honorowe, ale raczej Saddam seppuku nie by nie popełnił... >.<"
@ripper: mądrze gada :) |
Cytuj:
down@Araby już się wkurzyły,zamach jakiś wczoraj był |
najlepiej to powinni rozciac mu skore na plecach posypac sola przecignac go w okol bagdadu za race (ciagnalby go kon) a na koncu przywiazac jeszcze drugiego do nog i je rozgonic... to jest oczywiscie ironia -. -
ale trzeba byc kretynem zeby zabijac kogos takiego jak saddam podczas swieta... araby sie wkurza i bedzie problem : S |
Cytuj:
Ogólnie się rozbija o to, by w walce z "bydlakami" samemu nie stać się jednym z nich, bo co z tego, że zabija się złych jak samemu stajesz się zły?... >.<" |
Przesadzaja, moje zdanie. Kara smierci sux.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc mamy conajmniej 2 powody, zamachów,.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
była jakaś ankieta dot. wieku na forum ? jaki odsetek jest tych poniżej 12 lat ? :/ |
Mogli mu puścić obrady sejmu za czasów panowania cesarza Aleksandra Kwaśniewskiego, to by dłużej cierpiał.
A tak naprawdę: jak już ktoś mówił, chętnie obejrzałbym jego egzekucję na żywo. Pewnie bym się porzygał, ale co tam. :-P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobrze się stało, ale zrobili to w złym momencie.
Że niby niehumanitarnie? Trucizna byłaby lepsza? Humanitarna? Śmierć to śmierć. ,„Jeśli zabijasz potwory, musisz uważać, by nie stać się jednym z nich”- a więc tak, kto uważa ze Saddam powinien umrzeć i zgadza się z powyższym stwierdzeniem, jednocześnie chce żeby wydano wyrok śmierci i tego oczekuje. Sędzia się spieszył z powodu nacisku, Irakijczyków, Amerykanów, opinii publicznej i ciebie. Że niby co?! Ze mieszkasz daleko, ciebie to niedotyczy, ty nie…ty to…ty tamto...wywierasz nacisk po prostu. Gdyby w Polsce byłby taki Hussein sami byście chcieli go powiesić. Nie jestem za karą śmierci, prawdziwej kary dla takich ludzi jeszcze nie wymyślono. |
Cytuj:
Po drugie nie rozumiem zupełnie tego co chciałeś mi oraz innym użytkownikom przekazać przez tego posta. To co napisałem MA sens, bo wieszanie ludzi było rozrywką w IXX w. a nie w XXI. Są inne metody humanitarnego pozbawienia życia innego człowieka. |
Cytuj:
/ Ciało odeszło, ale duchem pozostanie z nami. Saddam, my pamiętamy[*] |
Cytuj:
Jeden uświadomiony user więcej? Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |