![]() |
xD
Nic tylko czekac na update;d ktory wyglada na taki ktory bedzie mi sie podobal;d
|
Grzmi chyba...
Cytuj:
-A odnowione ab'dendriel? -A banki w Tibi To jest jeden z niewielu porządnych update dla FACC |
Ciekawe czy ten bank nalicza procenty 8o i daje pozyczki jak PROVIDENT 8o
Ale niezla sprawa z tymi bankami a kazdym miescie, bedzie troche ciekawie :D |
Dobry pomysł wielki 'plus' dla Cipow ;) oby tak dalej sie rozwijala tibia, jeszcze jak by troche mniej n00b'ow bylo to by bylo po prostu exxtrraa :P
|
Beczka na rooku dp to ja jest dp to parcele mozna przysylacB)
|
Ludzie... Na rooku nie zrobia dp bo to nie jest miejsce do grania _._ To jest miejsce gdzie sie uczy grac i sie je zostawia. Jakby Cipsoft uwazal rooka za normalna wyspe to by zrobil profesje rookslayer i dodal dp na rooku. I tak sie cieszcie ze mozna wbic lvl wiekszy niz 8 :P
A co do transferow: Pomyslcie. Gdyby mozliwe bylo przelanie pieniedzy z postaci x na postac y to moznaby bylo miec ile sie chce (no nie do konca ale wiecie o co mi chodzi) haju na rooku (przelac z postaci na mainie). I odwrotnie - z rooka gdzie za kazdego hatcheta brass shielda i innego macea sie dostaje niezly hajs (nie mega giga super ale zawsze) mozna by bylo przelac hajs na maina (moze to nie jesz najlepsza metoda robienia forsy ale jak sie posiedzi godzinke takim rookstayerem powiedzmy na 15lvlu na skielach...) |
bank = możliwość trzymania kasy w czymś podobnym do depo tylko n aforsę i wybierania jej w każdym mieście - a nie jakieś pożyczki, oprocentowania, przelewy i inne pierdoły, OPAMIĘTAJCIE SIĘ -.-
|
Update z tego co widze bedzie spoko. Usuwanie łóżek z domków i co dla mnie ważne guildhalli jest spx bo wynajmujac facowi pokoj zyskasz wicej miejsca w pokoju a faccowi na g.... łóżko jak i tak spać nie może w nim. Co do banku też spoko,nie bedelatalpo miasatch zeby za domek zaplacic.:)
|
@up
a probowales na nie wejsc?? -.- albo kliknac na nie lewym...no niee.. gdzie by sie tam dalo spac :/ <ironia> @edit oops nie zauwarzylem ze muwisz "faccowi" xD |
Cytuj:
|
Łóżko
To łóżko też będzie trzeba kupic? Jak tak to bedzie lepiej bo będzie mozna mieć więcej łóżek niż np. 1.B)
|
hmm
ALe czy bedą banki dal facc?? I kiedy bedzie ten updates?
|
Ja tam najbardzie ciesze sie z up z powodu nowych servów.
co do terminu up to uwazam, że bedzie on w przeciągu tygodnia od 5 grudnia(koniec licytacji domków). |
YES YES YES!!! BANK NA ROOKU!!!! i tak trzymać!!
a tak wogle to mi się podoba trzymanie całej kasy w jednym miejscu, to wnerwia jak muszę parcelem wysyłać gpki do kazo jak ide cos kupic z domkami fajne, lol, postawie sobie 4 łóżka i zostanę druidfarmerem ^^ tylko mam nadzieje że nie będzie sie tego dało wypchnąć poza domek, nie chcę się pewnego dnia obudzić w swoim łóżku... stojącym w środku MOLSu... generalnie, 10/10 z tym wszystkim! gz chłopcy z cip-u ^^ |
Cytuj:
myslisz ze jestes modem i cwaniaczysz ehhhhh |
Cytuj:
|
No i bardzo dobrze!
Ech, po co kończyłem z Tibią :( |
Mnie tam osobiście planowane zmiany cieszą ;)
|
Opinia :))
@Bank
Niezły bajer ale bez niego tez nie było najgorzej. @Domki I tak PACCa nie mam więc mnie to lotto. @Dziennik Cool, ale pewno bedzie napisane że np. You have found a 100 platinum coin You have found a magic sword itp. @Ogólnie Zapowiada sie całkiem fajny Apdejt :p Edit. @Rook Hmm... gram na mainie wiec mało mnie to interesuje. P0zdr0 |
Hehe pewnie bank na Rooku będzie dla PACC. Ach ta Tibia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |