![]() |
Najlepszy fake o czasach dzisiejszych jaki widziałem i jeden z lepszych jakie wogule dane mi było oglądać. Nie wiedze błędów.
10/10. |
Niezly fake, nie powiem - przeczytalem caly ^^
|
Cytuj:
@Topic Gdzie kurka wodna next party? |
@Nekromanta
no stary tobie to w ogóle sie podobają fake Glavesa, jakoś nie zauważam żebyś w innych komentował :P @topic Glaves streszczaj się troche co? :P @down chyba ci sie wydaje :P @down x2 to miało być do nekromanty ale mi sie wpieprzyłeś |
Juz pisalem ale...
Kiedy next pat?? Chce sie dowiedziec o co chodzi z birmustem itp. ps-1 Fakeowiec który dostał <chyba>pochwałe od moda:D |
To jest po prostu boskie ;)
Nic dodać, nic ująć - 10/10 Dawaj więcej, bo ciekawość zaraz mnie zeżre... xD Piękne autka, nie ma co ;p |
Ivul Samochody zniszczone ^^ Są zajebiste Ivul Wypadki ^^ Fajnie zrobiłeś poślizgi xd Dajesz więcej ;]
|
Cholera jak ty to robisz... Fakowa elita, nie ma co. Widać że historia ma podwójne dno...
|
bosko ! 10/10 :d
|
:o:O chyba najlepszy fake ktory widzialem ;o 10/10 !!! pozdro i prosze streszczaj sie z nastepna czescia bo sie nie moge juz doczekac ;]
|
Haha jestem królem szos:p;)
10/10 Swietne obrazki Fajny efekt poślizgu;) Rób dalej:cup: |
Bardzo dobre, ale nie wiem o co w te czesci chodzi. Po co oni uciekaja.
|
@Up
Uciekają bo ktoś do nich strzelał ? I to chyba o to w tej części chodzi, że ktoś do nich strzelał. Kto ? |
Oni wieją bo ktoś strzelał. KTO? zobaczycie ;]
A jak przejeżdżali obok policji to wyglądało tak jakby to Ivan spychał tego pickupa. Zawrócił za nimi i wezwał posiłki. I potem pojawił sie 2 radiowóz. |
=]
Mi Sie Podoba daje 7/10 ; >
|
Glaves is da best!!!10/10 wiecej i szybciej Glaves :D
|
Daje 10/10 świetny fake 8o .
|
Glaves fajny odcinek, ale wiesz... mogłoby się coś dziać :D Chociarz wiesz graficznie fajne, bo są samochody i ulica :P Ale zadużo tej ulicy.
PS. A czy to nie była autostrada? @offtop Dzięx za komenta. |
ja chyba wiem kto ich ściga to był...albo nie nie będę zdradzał bo jeszcze glaves się wkurzy a to była autostrada 111/10 bosko!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |