Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe pełzające paskudztwa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104440)

Prostyy 02-12-2006 14:41

manasy sa jak dla mnie zadrogie albo loot zaslaby bez przesady na ch*j mi nowe potwory skoro i tak nie bede na nich huncil pewnie a ide na tomby (brak lootbaga) i nigdy sie nie zwraca :|

Tristo 02-12-2006 14:50

kurcze naprawde fajnie sie update zapowiada ale co ja zrobie.. trzeba sie uczyc a nie grac w tibie..:confused: moze po kwietniowym egzaminie zabiore sie za was nooby?:evul:

Noon-Chacko 02-12-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostyy (Post 1107918)
manasy sa jak dla mnie zadrogie albo loot zaslaby bez przesady na ch*j mi nowe potwory skoro i tak nie bede na nich huncil pewnie a ide na tomby (brak lootbaga) i nigdy sie nie zwraca :|

No pewnie, updaty są po to, żeby dogadzać akurat takim jak ty:). Wygryziesz się i jak będą updaty z koloniami ratów będziesz płakać, że nie ma nic lepszego od demonów... proste.

papas 02-12-2006 14:52

nareszcie jakieś konkretne:) potwory :evul:

Shadows 02-12-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer of the dark age
ROTFL @ 20 lvls ktore sie ciesza z czegos czego zapewne nigdy nie zobacza

ROTFL @ 22 latek, grajacy z żona <?> w tibie

Filipeck 02-12-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostyy (Post 1107918)

Nie wiem, ale chyba grasz od tibii 7.6, bo manasy kiedyś kosztowały 100 gp i dawały żadko kiedy po 100 many, a pozatym, ja expie na manasach i całkiem dużo mam z tego kasy o.O

Zippek 02-12-2006 15:34

Ten piesek jest git.Mogli mu dać imię Pluto xD!
Pozdro 4 all

Smilli 02-12-2006 15:41

Stare potwory z nowymi outfitami :). Fajnie że coś dodają ale chyba nie tędy droga ....

mati8dwa 02-12-2006 16:49

Potworki piękne, ale co tam swoim 25 lvlem raczej na nich nie poekspie, ale co tam i tak wole guardy:baby:

Mogli by troszkę pala ulepszyć na przykład dodając do gry naramienniki :D Dało by się nosić nawet jak ma się broń dwuręnczną. Oczywiście miały by mniej arma od tarcz.

slimaczek 02-12-2006 20:58

Co do wypowiedzi o przedziale low lv/medium lv itp. to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Noob - ktoś kto nie ma pojęcia o danej grze, wkurza innych, a gdy ktoś doświadczony chce go pouczyć, to noob za wszelką cenę nie chce uwierzyć że on wie gorzej.
Newbie - początkujący w grze, całkowicie przeciwny do nooba gdyż on chce się nauczyć nowych rzeczy i nie są upierdliwi.
Low/medium/high lv - niski/średni/wysoki lv, nie ma przedziałów, ale pewne jest że hlv to zwykle wyższy od 60-70.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gladius (Post 1106912)
Skad wy niby wiecie ze te potwory sa dla high leveli ? Są gdzieś ich statystyki ?? No bo ja ich nie widze -.- A wygląd nic nie mówi, skąd można wiedzieć czy undead dragon bedzie lepszy od zwyklego czy gorszy ? Moze wszystkie potwory beda dla med lvl ?
Pozatym Te grafiki w grze są poprostu beznadziejne, ale za to arty są bardzo, bardzo fajne. No i ten potwór-maskotka Iron maiden i ręka z rodziny Adamsów to już przesada -.-
Dobrze że jest ich chociaz calkiem sporo...

Tu się kłania czytanie ze zrozumieniem. Wyraźnie pisze że nieumarły smok będzie dużo silniejszy od jego żywych kuzynów. A że będą dla hlvli widać po wyglądzie po którym można często poznać siłę potwora. A zresztą w newsie pisze też o piekle i wszędzie widać lawę.

Drah-Master 03-12-2006 05:09

wszystko fajne :)..Mnie się podoba..I co to ma być wprowadzone w tego rocznym update ?...Zimowym :> 8o

PLague 03-12-2006 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer of the dark age (Post 1109197)
Culty => Necro => Hunter
ect.

Ke? A co ma hunter wspólnegi z Necrusem?

Rekin Master 03-12-2006 09:55

Cytuj:

Co do potworow, od 5 lat nie pojawil sie ani 1 potwor ktory nie jest stworzony na podstawie innego.
Np: Drag => Hydra
Culty => Necro => Hunter

ect.

no ok...dziwne rozumowanie ale daje ci 1przyklad
lato 2005->tiquanda update->malpy blx?

Knoland! 03-12-2006 14:18

Wychodzi na to że bedzie jakieś nowe miejsce - wrota piekieł? xD
Coś cipsoftowi nie wyszła grafika tych potworów.
Uuuu trzeba level robić żeby chociaż im coś zrobić.
No i banki,i żaluzje w domkach-chyba jeden z lepszych update'ów.
Dobrze że paczki ze słodyczami przyszły z zakładów pracy to będzie można nerwy ukoić. cukier roX

Dawergo 03-12-2006 14:41

coraz lepiej coraz lepiej, czy tylko ja mam od piatku lagi i kicki? jak nie to ts nadchodzi!! :D

Keel 03-12-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted (Post 1107784)
PS2: Mam nadzieję na małą zmianę w systemie śmierci... Straty (10%) jakie są kiedy się ginie, są chyba najwyższe wśród wszystkich MMORPG (noo, z wyjątkiem takiej fajnej gry, w której traci się wszystko) Powinni to zmniejszyć. Nie mówię tylko o expie, exp expem, ale mlvl...
W obecnej chwili, jak padnę, stracę 200k many. Żeby odzyskać, musiałbym wypić manasy za 20k, albo być łącznie 4 dni on-line. (i spalać manę non-stop). Na blessy mnie nie stać za bardzo...

Kup pacca i bedziesz mniej tracil. Proste, nie?

LarvaExotech 03-12-2006 16:48

Cytuj:

Co do potworow, od 5 lat nie pojawil sie ani 1 potwor ktory nie jest stworzony na podstawie innego.
Np: Drag => Hydra
Culty => Necro => Hunter

ect.

Bo Tibia jest grą ograniczoną i nie sposób stworzyć potwora podobnego do reszty... W innych grach RPG potwory mogłyby usypiać, hipnotyzować, teleportować się, rzucać inne dziwne czary... a w Tibii? 85% czarów to dmg, oprócz tego to potwory rzucają jeszcze haste, invisible, lecza sie i zmieniaja outfit... Wiele możliwości nie ma..

Silver Kay 03-12-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech (Post 1110069)
Bo Tibia jest grą ograniczoną i nie sposób stworzyć potwora podobnego do reszty... W innych grach RPG potwory mogłyby usypiać, hipnotyzować, teleportować się, rzucać inne dziwne czary... a w Tibii? 85% czarów to dmg, oprócz tego to potwory rzucają jeszcze haste, invisible, lecza sie i zmieniaja outfit... Wiele możliwości nie ma..

zapomniales o burstach wrl i paralirzu

bormister 03-12-2006 20:49

fajne sa wszystkie te potworki.
tylko ta raczka jest dziwna.
tylko jest jedno dziwne dalczego nigdzie nie ma screena z kowalem plagi czyli po angielski (plaguesmiths) może mo ktoś jego screena.ale tesz pamiętajcie że w tym update bedzie.
the ruleth seven i 2 jeszcze trinage of terror bo jeden jusz jest.
jest nim morgoroth.
ale tak to wszystkie nowe potworki są spoko.

Smilli 04-12-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech (Post 1110069)

A jest nią dlatego ze programistom brak pomysłów. Można byłoby zrobić jakieś ciekawe potwory których siła polegałaby na powiedzmy zaskoczeniu a nie jak jest teraz strzel => podejdź => rozwal. Mimo że ta grę ogranicza wiele czynników to można by wrzucić tu coś fajnego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.