![]() |
Mądrego, czyli Ciebie? Idę skoczyć z okna. ;S
Weź kup słownik i na przyszłość jak o kimś piszesz miej choć trochę o tym pojęcia. |
Cytuj:
|
Ja bym sprzedal chara na allegro ^^
|
Ohh..nie...Eo nie gra ?! i co my zrobimy ?! zatłuczmy 30 pracowników cip softu krzesłem (obrotowym)
|
Nie rozumiem dlaczego tak się wypowiadacie . Wszędzie ten sarkazm . Kolega nam zakomunikował że EO chyba przestał grać a wy wypisujecie obrażliwe strony do EO i założyciela tematu .
Mnie osobiście to nię interesuje . Ale mogli by trochę wyrównać postacie (ale tylko troszeczkę ) |
@kilka osób up
To forum osiąga apogeum głupoty. Ach, dzięki wam, chłopcy. |
Te forum to dno -.- najlepiej nie grajcie w tibie drogie dzieci a szczególnie modkowie bo za duzo im sie wydaje a za malo widzieli.I wala mnie wasze bany.:D
P.S tylko 1 moderator jest ok czyli gremilin. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widac ze wiekszosc z was nie grala wogole sorkami albo gre sorkiem pojmuja jako robienie hmm pod depo.
Nie macie pojecia o grze magami wiec zamknijcie mordy, ktos tam duzo wczesniej porownywal sorka i knighta w walce, wiadoma sprawa ze sorek solo nie bedzie bil knighta ktory ma level zblizony do niego, bo go nie ubije a jak juz mu da rade to bedzie go to duzo kosztowalo, zeby jasno bylo nie mowie tu o 20 leveleowych walkach noobow pod depo a carlin tylko o postaciach powiedzmy 60+. Ktos napisal ze sorek pada jak sciera jak nie ma many, ale tylko jesli bije go inny sorek czy pallek, knight moze go pocalowac w dupe ze swoimi hitami, sorek by sie zdazyl na manasowac. Sorkami mozna smialo expic na d lair veno cazy edron od 65-70 levela i na*******ac nimi po 60k/h expa czy nawet wiecej. Nie wspominajac o sorkach/druidach na pozimoach w okolicach 200+ to sa maszyny do expienia. Zalozmy ze mateusz wyjechal na wczasy na tydzien a EO by pg robil w tym czasie zakladajac ze mateusz wyjechal na wakacje majac ten sam level co EO i gdyby EO w czasie kiedy mateusz by odpoczywal nabil z 2-3 levele to mateusz po powrocie dogania go w 3-4 dni, widzicie roznicie miedzy sorkiem a knightem noobki? |
Cytuj:
|
czy ktos z was pomyslal ze EO gra na servie PVP, wiec moze jakas gildia wywolala im wojne, wiec EO nie expi... tylko walczy? a te 30-70k expa na tydzien czy dzien... to ona sobie robi w 1h... a ze inna gildia probuje go ubic zeby mu lvl polecial...
nie zebym mowil ze jestm, ale tak moze byc ^^ dobra temat do zamkniecia... Mentlik sie robi :/... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ghost111:
mateusz dragon wielki to druid !!! nobq hahahaha 8o |
@UP
to akurat nie istotne.. ghostowi chyba bardziej chodzilo o sile magii.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wogole ja nie wiem o co wam chodiz, przeciez to sie rzuca w oczy jak gowno na stole ze knight ssie, pall ssie mocno na wysokich levelach mocno a sorc i drut nie ssaja wogole :P |
I wszystko jest offtopem sprowadzającym się do tego, że nie powinni dodatkowo balansowac profesji ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |