![]() |
a gdzyby dzialala tibia .. albo stronka tibia.com to juz bym sie ucieszyl troche .. i pewnie znowu bedzie 10 resetow serva jak rok temu .... bo test za krótki i bugi znajda po tets servie .. nooby... mogli zrobic testaq na pare dni chociaz
|
36 mins left? :D :D :D :D :D
aj naby, przestańcie odliczać... |
Jeny, co to za odliczanie - 42 minuty do update? Eeh...szkoda słów i to podniecanie sie Mikolajem, kotry daje drobny prezencik. Ludzie, chyba oglupieliscie przez ta tibie
|
Zawsze pacc ma ucieche :( kto che żeby magic rope lub wszystkie Exori vis itp. dla sorca były dla facc:( ;(
petycja? 8o :D :p :evul: Prosze nnie mówic coś takiego: chiałoby się itd. |
update
narescie,nie moge sie doczekac;)
|
Fajny pomyśL
Zawsze pacc ma ucieche :( kto che żeby magic rope lub wszystkie Exori vis itp. dla sorca były dla facc:( ;(
petycja? 8o :D :p :evul: Prosze nnie mówic coś takiego: chiałoby się itd. << nie wiem jak się pisze :p |
Cytuj:
|
Fajny pomyśł?
petycja? 8o :D :p :evul: Prosze nnie mówic coś takiego: chiałoby się itd. << nie wiem jak się pisze :p |
Cytuj:
Cos mi tu smierdzi przeciesz tibia.com jest nie dostepna i nie mozna nic pobierac a z cipsoft.com nie da sie pobrac klienta:confused: :baby: Jak sie myle to sorki:p |
Taa,to prawde wszyscy sie podniecają,a często jest rozczarowanie potem....
|
no no no ;D
zawsze dobrze ale po up date najlepiej ;D ps:no chłopaki teraz jazda szukać błędów graficznych ;D |
jeszcze 27 minut ; )) mam nadzieje że sięnie rozczaruje ...
|
Ludzie nie zaśmiecajcie forum... Połowa a nawet więcej tu piszacych pyta o ktorej można się lognąć, prosi o linka do Tibii 7.9, który został podany chyba z 5 razy, inni chwalą się swoją spostrzegawczością na temat liczy czytających temat... Jeśli nie możecie wytrzymać tych 2h to idźcie się przewietrzyć albo ślinić się na fotelu, a nie piszcie postów typu "ale fajne bendzie ab! idem sie tam pzeniesc!". Skończyłem.:confused:
|
Oby wyrobili sie na czas tylko gdzie by tu najpierw pujsc poi za trudny wiverny pewnie beda zajete postaram odwiedzic mikolaja a puzniej sie zobaczy moze skocze do ab :D
|
Hehehe (klient)
Ja juz sciognolem sobie klienta i jestem zadowolony ze nie bede potem siedzial tyle czasu by go pobrac. Bylo wam tez tak zrobic, a nie teraz wyzalac sie tu na forum.:baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiadomo, że ten drugi link to keylogg... ale tekst strona tibii.com z której się pobiera tibie 7.9 jest zapchane bhehhe ;] |
Jestem ciekaw czy CipSoft dotrzyma godziny ;] Oby xD. Zostało tylko czekać ;-) Mam nadzieję że jednak coś dla FACCów też dadzą, chociaż w styczniu mam zamiar PACCa kupic :p
|
Cytuj:
mikolaj jest w all miastach dla facc i dla pacc a ja wiem tylko w jakich miejscach sa w venore i ab venore pod dp bodajze -2 pietro ab w sklepie gdzie sie eq seluje :D a od mikolaja mozna wziasc prezent tylko 1 miescie |
Istnieje pewne ryzyko m.in. CipSoft moze sie spoznic ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |