![]() |
Moze ktos zamiescic Ss'a gdzie mozna sianko sciac?:D[CHAR]Sir Szuflada[/CHAR]
|
LOLOLOLOL 20/10 za taki świetny poradnik!!:cup:
|
Super !
Super poradnik daję 10/10 :cup:
|
Cytuj:
8o Nie miałbym nic do porady, gdyż wszystko jest cacy POZA JEDNYM! GDZIEŚTY CZŁOWIEKU SIE UCZYŁ ŚRODOWISKA!!!!:D :D Siano to jest ususzona trawa po zcięciu!! Nie używasz SIANA tylko PRZESNICY ( wheat - ang. przenica ) Gwoli ścisłości to żółte co zostaje po ścięciu to słoma. Idziesz co młyna żeby użyć (wg gry) PRZENICY na ŻARNACH! w ten sposób powstaje mąka. A odzielanie zboża od słomy to proces młucki :D :D :D Moja rada. Poucz się trochę środowiska ;) |
Cytuj:
Moja rada. Poucz się trochę języka polskiego ;) @Topic Poradnik całkiem dobry. Dzięki screen'om post jest bardziej przejrzysty i ciekawszy. Dużo nie napisałeś, ale w końcu "zrobienie" ciasta w Tibii wcale nie jest trudne i nie trzeba pisać o tym paru stron. Daję 9/10, gdyż wkradło się do Twojego tekstu parę błędów. |
Wiadra się nie oplaca kupywać. Bo tam gdzie sie je kupuje na 1 piętrze są 2 troughy no i piecyki.
|
Ok, poradnik czytelny i klarowny. A ile czasu trzeba czekać, aż `siano` urośnie? Bo wszędzie gdzie ja byłem, to jest `świerzo ścięte`.
|
Wiesz te pytanie też mie dręczy. Chyba co save rośnie jak tak to spoks ;).
Możesz kupić od osób które wszyly wlaśnie z rooka bo siano jest tam bardzo powszechne :) |
Konkretnie to zrobiles. Wiecej takich tematow :cup:
|
!
Odswierzam temat ;)
Wiecie, co na 1 stronie szybciej wpada w oko, a ludzie z opcji szukaj nie kozystaja wiec... :P |
fajne ale taki poradnik juz byl :)
|
A czy na Rooku da się zdobyć mleko??
|
spoko poradnik ;] a wie ktoś jak trzeba rozmawiac z ruphertem żeby wymienić talony na santa hat???
|
1)najlepiej po angielsku xD
on do Ciebie wszystko rozmawia przejrzyście- jak poczekasz aż skonczy to wszystkiego sie dowiesz... (talony = tokeny ??) 2) Cytuj:
ps: co jest z czasem - jest 27 XII godz 23 z małym hakiem, patrze sobie na mój post, który przed chwilą edytowałem i mi pokazuje "ostatnio edytowany wczoraj o 23:47" ;/ na jakim czasie jedzie ten serwer? |
Naj...
Lepszego poradnika nie widziałem o piekarstwie... jest zajefajny
oczywiście 10/10:cup: |
Cytuj:
A wie ktoś jak upiec ciasto w kształcie serca??:D |
Cytuj:
|
fajny poradniczek chcialbym robic ciasta tez na rooku a skad wziac mleko? u Al Dee?
|
Cytuj:
|
Zdziwienie !!!
Super poradnik!! 8o
Zgadzam sie ze wrzystkimi.. (10/10) Pisz wiecej poradników :) Pozdro... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |