Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Taifun Devilry (280 lew ms) ginie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106532)

KorinaS 18-12-2006 20:23

Nie bedę się upierał że Taifun~ zrobił dobrze szerząc PA na Furorze ale Imargam zaryzykował i to z powodzeniem :) więc zycze powodzenia obu strona :P

Segalczuk 18-12-2006 20:26

Taifun jesli to czytasz nie martws sie , totylko gra (pozdrow petro) i urąb dlamnie imargama . PADłES POWSTAN POWERADE!

Vasali 18-12-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1135813)
Mysle sobie i mysle, i dochodze do wniosku, ze wcale sie nie zdziwie jak Imargam albo Zwidek teraz bany otrzymaja, albo nawet Del. Podobno Taifun ma nie zle wtyki u gm'ow ^.-

EY sory ale niby za co dadza im bana? To jest pvp wiec chyba maja limit fragow ktorego nie przekroczyli.... wiec powiedz mi za co?8o

Kiroy Wind 18-12-2006 20:50

Chociażby account sharing, macro use. Jest pełno powodów.

plebaN1 18-12-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nervous (Post 1135090)
plik czysty chlopcy.
az mi sie zal zrobilo taifika:confused:

mi tez bez kitu zobaczylem to w szkole i wrocilem za kare do domu xD bo sie przejelem szkoda ze resza gildi duski i abberitow XD nie bili ima~ lub Katrlili moze by padla/padl
a ja wciaz czekam na open battle :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasali (Post 1137106)
EY sory ale niby za co dadza im bana? To jest pvp wiec chyba maja limit fragow ktorego nie przekroczyli.... wiec powiedz mi za co?8o

@up ma racje

przydal by im sie ban dopiero mieli by za swoje tak samo jak taif~"ma za swoje" xD
ale miom zdanie ci co krzyczeli "BRAC ZYDA" czy cos w tym stylu powinni dostac bana za ataki rasistowskie to jest moje zdanie :)

Kornik_@ 18-12-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1137223)
mi tez bez kitu zobaczylem to w szkole i wrocilem za kare do domu xD bo sie przejelem szkoda ze resza gildi duski i abberitow XD nie bili ima~ lub Katrlili moze by padla/padl

@up ma racje

przydal by im sie ban dopiero mieli by za swoje tak samo jak taif~"ma za swoje" xD
ale miom zdanie ci co krzyczeli "BRAC ZYDA" czy cos w tym stylu powinni dostac bana za ataki rasistowskie to jest moje zdanie :)

Wez sie schowaj maniaku ty nic nie wiesz o furorze a sie udzielasz Panie PRO

Ka$z3r 18-12-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1136932)
Ka$her ty sie nei sprzeczaj z pro gamerami z tibia.pl...oni wiedza najlepiej przeciez...masz racje taifun nic nie zrobi sam, pozatym imargam nie jest noobem no i jest z Wolnego miasta ;]

To akurat prawda! pro gamery z tibia.pl w wieku 12 lat pokazują co potrafią...

Ka$z3r 18-12-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1137223)

@up ma racje

A ja widzialem jak krzyczeli też duskiness oni tez powinni dostac bana :o

Jucha Furora 18-12-2006 21:31

...

Zobaczycie jutro ten co mnie ubil ten wiecie 8 lvl dostanie bana bo mam wtyki u Gm'ow zobaczycie wszystkich zbanuje nawet npc!i zostane sam na servie zobaczycie bany macie gwarantowane!:evul:

Omg?!
Dlaczego jezeli,ktoś ma wtyki u Gm'ow to jego wrog musi miec zaraz bana?! strasznie te posty niektorych sa na poziome rownym 0 nawet jesli Gm za\anuje kogos dla "kolegi" to przeciez zawsze ise podaje powod a inny beda sie starac zeby wszystko wyszlo na jaw! Więc jesli, Gm zbanuje kogos bez powodu moze byc wycofany z owej funkcji.

Hail Vision!

grzesciu 18-12-2006 21:35

Od ziomka z Furory dowiedziałem się ze Taifun juz na ts'ie robi prowokacje aby membersi Vision zalapali pzta a duskowie w nich wparuja. Kieruje to do nich wiec nie lapcie pzta w najblizszym czasie bo mozecie byc nie mile zaskoczeni a wolalbym abyscie to wy wygrali wojne :P

Izull 18-12-2006 21:37

Coś Taifun nie reaguje i nie wbyija połowy serva :o

Dziwni jesteście. Na samym początku Taifun był super bo bił szybko lvl-e i był dumą polskiego tibijskiego narodu. Niedawno stał się wrogiem publicznym numer 1, ponieważ sharował z 10 braćmi. Dzisiaj już znowu jest cacy, bo padł i zaraz zniszczy pół serva. WTF !!!!

Pan i Wladca 18-12-2006 21:48

Czekam na filmy jak on będzie wszystkich tępił, wtedy bedzie co ogladać.

ps. czemu EO zniknał z listy najlepszych w expie na tibiabr.com????

plebaN1 18-12-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1137316)
A ja widzialem jak krzyczeli też duskiness oni tez powinni dostac bana :o

pokaz gdzie u nich byly ataki rasistowskie jedyne co sie dopatrzylem to bylo "kurwy" ? i to nie na 100%

Harc3sh 19-12-2006 08:09

http://www.rogepost.com/n/4509257116
Enjoy.

Zembol91 19-12-2006 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 1135519)
hmm po tym co zobaczyłem, Vision ma zarąbiste PVP i gratki dla nich, zastanawiam się jakim cudem Taifun dał się tam trapnąć, szkoda, że nie nagrywał to IMA :].

lol....
zajebiste pvp ?? nie wiem co jest potrzebne do bicia non stop z sd ...
ty na azurze nie byles ;] poogladaj se filmiki z azury (Wanted) to wtedy powiesz pvp ;] - np jak ubijaja 120 knighta na combo ue ;]

Dozamet 19-12-2006 09:25

Cała prawda o Imargam'ie

Widzicie jaki jest Imargam ?! Najpierw liże dupę Tafunowi o potem go zabija , jakie to fałszywe...

Ka$z3r 19-12-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dozamet (Post 1137747)
Widzicie jaki jest Imargam ?! Najpierw liże dupę Tafunowi o potem go zabija , jakie to fałszywe...

Nie to życie w całej okazałości...

Maciek-Beliar [34]: TAIFUN DO PIACHU

heheh to bylo zabawne :p

Yiubh Do'Urden [108]: TAIF SOWA DO GDANSKA JEDZIE

to juz widać, że za postać zabiłby człowieka...patologia z każdego punktu widzenia!

Ogólnie wszędzie leciały wyzwiska od psów Dus~~ ale wiadomo dzieciaki chcą sie podlizać...

Thel Heroes 19-12-2006 11:13

OMG, jakie extra pvp -.-

Rozumiem, zabic go np w 3 osoby bo ma taki lvl. Ale w 8 i to w trapie to normalnie powód do dumy lol.

Dziwi mnie też, ze nikt nie próbował go ratowac ( oprócz druidów ze sio). Nikt nie strzelał w Imargana.

Najlepsze były te dziecinne teksty Imargama - L:EŻYSZ KURWO, NAJS NAJS NAJS. Dzeciak tak się podniecił, że zwieracze mu nie puściły pewnie. Po prostu żal mi ludzi, którzy się podniecają, że w 10~ osób zabijają MS w trapie.
Ciekawe co by było gdyby trapnieto Imargama, Katr~ w 10 osób? Może by przeżyli i dodatkowo wszystkich zabili i niedostali bana ?!?!?!

No nic, mam tylko nadzieję, że Taifun szbyko coś z nimi zrobi ( najlepiej niech ich trapnie z 10 osobami:p ).

Taifun gogogo 300lvl.

Ps. Dobra możecie zacząc już mi wbijac, ale taka jest prawda...

Drutec 19-12-2006 13:10

@Up
Nie ma to jak polizac zadek h-lvl... Czlowieku czy Ty wogole wiesz o czym tu sie mowi?? Czy Ty wiesz ze wlasnie obalono najwiekszego dyktatora/PG'era/sharera w Tibi?? Ty mowisz ze to zaden wyczyn zabic w 10 osob... Moze i tak ale wiesz jak ta akcja musiala byc dlugo dopracowywana, a skoro nie tak trudno to dlaczego nie zrobiono tego wczesniej??... Pograj w Tibie 3+ lata to pogadamy:baby:

Fagaro 19-12-2006 13:24

Boshe, wszyscy sie podniecaja ze Ingram zabil najwiekszego PA w historii tibi, a niedawno furrore robil temat "Ingram PA" jak on klepal noobkow ktorzy dolaczyli do party. Zawsze i na kazdym serwerze pvp dominujaca gildia sieje PA i jest to zrozumiale, sam sie wkurzam jak ide na smoki a tu jakis 50 level poluje i mowi ze bedzie caly dzien siedzial, tylko ze ja mam swiadomosc ze taki 50 level moze miec koneksje itp. Ale jezeli bylbym w najsilniejszej gildi to bym mu napisal ze ma spadac i moze wrocic za 3 godziny, tak samo jak mnie denerwuje 50 level tak tafiuna czy innych 200+ denerwuja noobki z levelem ~130. Wiele ludzi pekuje dla zabawy, loota. Dlaczego robia to na second charach? bo nie chca stracic swojego glownego. A jezeli ktos dalby wam mozliwosc pekowania na swoim main charze i wiadomo ze nie poniesiecie za to zadnych konsekwencji nie bylaby to kuszaca propozycja? Idzie jakis 90 ed/ms to na sd go. Na eterni takie cos jest norma, nikt sie nie dziwi jak jakas gildia(ktorej nazwy nie podam ;) ) zabija kogos, jest na pozadku dziennym, dodam ze nie jest to wcale najsilniesza gildia. Sami mowia ze uwielbiaja randomy i czasem poprostu patrza jaki 100+ jest online i wymyslaja reason zeby go zabic, czasem lepszy czasem gorszy.

@ topic
A to ze tafiun sie nie popisal to swoja droga, po co walil w 200 ek z 3000 hp zamiast z mort hur walic w zgrupowanie magow? I nie byl pingowany (kazdy 200+ padajacy w walce jest pingowany :p ) bo sie wyraznie uhal i zmienial ssa, skoro 150 ek mozna zdjac na sd combo przy uzyciu paru magow to takiego 280 ms ktory ma mniej hp tymbardziej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13.