Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

Sorcers of titania 02-12-2004 20:10

Skillbar - fajnie wiedzieć że zaraz coś nam dojdzize ale zrąbane jest to że zabierze to naszą radość wyskoczy napis" you advenced ... to powiesz "fajnie" a bez skillbaRA nie mozesz sie doczekac i nagle ci to wyskoczy to malo nie zemdlejesz z radosci :p
>Edit<: skillbar ma 2 cechy negatywne i pozytywne :P

Costanzo 02-12-2004 21:48

Ostatnio słyszałem, że Update ma być 6. XII... A dzisiaj dostałem wiadomość, że będzie dopiero 29. XII... Czy wie ktoś może coś na ten temat? DATA :P ile jeszcze... xD

aktus 03-12-2004 00:33

tylko cipowie wiedza kiedy bedzie update... no i gm's. reszta to sa tylko przypuszczenia... zarowno 6.12 jak i 29.12 sa rownie prawdopodobne jak kazdy inny dzien tygodnia... no za wyjatkiem 1 i 2 grudnia bo te dni juz sie raczej skonczyly :)

Costanzo 03-12-2004 13:59

No ale chyba muszą jakoś poinformować ludzi o Update, nieeee??? :/

Hez 03-12-2004 14:26

Tak, tylko zwykle to sie dzieje dzien wczesniej.

sznaucer10 03-12-2004 21:16

:]

Wszyscy Gadamy o tym UpDate, ale nic chlopaki nie mówiliśmy o... 2 nowych serwach ktore prawdopodobnie wchodza razem z update :] Macie moze jakies nieoficjalne informacje kiedy te serwy wejda?? // A teraz 2 pytanko :D Po jakim czasie nowy serwer jest udostepniany dla FreeAccount? :evul: // PoZdro 4 All proshe o pomoc :]

Ignac Motyka 03-12-2004 21:57

po tygodniu X(

xemmoe 03-12-2004 22:43

Błąd!!
Nie zawsze po tygodniu.
Czasami troche później.
A z tego co widze to bardzo dużo ludzi idzie na nowy serw :/

RastaFariaNinka 04-12-2004 15:43

Update

Ja sie ciesze z tego update'a, jestem ciekawa co zmienią:)

HocBav 04-12-2004 16:30

:p

A ja sie obraziłem :( i muwie że Cip-y to cipy :] i ,że bez PAC-a gra jest super B) ale z pacem jest niebiańska wiec se kupuje na 3 miecht od grudnia PAC-a :P :] :D

Arathorn 04-12-2004 18:00

A czy 2 nowe serwery to pewna wiadomość?
bo mam zamiar dostać od mikołaja pacc ;p i się przenieść na pierwszy nowopowstały świat po świętach...

Demon Sekleton 05-12-2004 12:53

Coraz blizej swieta...

Juz pewnie kazdy kto gra w tibie wie o grudniowym prezencie ;) pozostaje nam tylko czekac bo swieta coraz blizej.. :D jesli ktos wie kiedy dokladnie bedzie nowa tibia... ;) to moze napisac

Kenixia 05-12-2004 14:33

:?:?

E tam ja zostaje na titani i koniec :D,juz mi sie wydaje że tibia za bardzo sie uleprza, pamiętam mój pwierwszy zabity szczurek jaka była uciecha , albo całkiem inaczej było odczuwało sie jakieś emocje.. a teraz ;/ Nie powinni dodawac nowej grafiki, tylko nowe potwory i tereny

ZADNYCH SKILL BARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solegu 05-12-2004 15:41

Ja mam mieszane uczucia co to tego SkillBaru, nie bede sie juz tak cieszyl kiedy mi sie pojaw napis:"You advanced...", tak bede wiedzial, heh ;) . Nie powinni grafiki zmieniac, ani nic, tylko dac nowe tereny i potforki :p dla FACC I PACC ( w wiekszosci oczywiscie dla FACC :p )

GermaN 05-12-2004 18:32

Jak ja nie moge sie doczekac skillbarów i reszty ( CIPki Faster ) :evul:

Randlemen 05-12-2004 19:37

Extra wiadomość

Mam nadzieje że ten update będzie prawdziwy. A nie jakiś kicz. Spodziewam sie zmiany wizualnej i na pewno nowych potworków( ale na main landzie) :)
Jak ostatni update był to potworki ( choć fajne B) weszły zaledwie na Daramie. Mam nadzieje że teraz Cip pomyśli bardziej i umieści niusowe stworki na mainie.

Dzięki :]

Randlemen 05-12-2004 19:48

Nowe potworki w updacie

Nie wiem...ale może takie zapytanko sie już pojawiło, jednak spytam
a) Dajcie pod moim postem propozycje jakiś potworków
b) Napiszcie jaki potworek na jakiej części świata tibii( ja bym wolał żeby wszystkie na mainie :) ale wy napiszcie sami.

thx A TAK WOGULE WESOŁYCH ŚWIĄT (tak na zaś ) ;)

Szkodi Sunrise 05-12-2004 21:18

Boze przebacz

Z calym szacunkiem Panie i Panowie, ale proszę was o jedno. Jeżeli piszecie już jakieś posty na forum to piszcie najpierw w Wordzie a później to wklejajcie bo niektóre komentarze to naprawde żenada. Rozumiem, że niektórzy z was mają po 10-13 lat, ale to typowo powinniście zrozumieć to, że nie znacie gramatyki i ortografii języka polskiego na tyle dobrze, żeby nie robić błędów. To był nieco OT więc teraz piszę na temat Update'a.

1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany).
2) Skillbar - nie wiadomo czy zostanie wprowadzony choć jak poprzednicy już mówili CIPsoft coś o tym wspomniał więc raczej się to ukaże.
3) Nowe tereny - wspominano o tych unknown territory. Z tego co słyszałem to ma być to (to są tylko pogłoski) Dżungla lub miasteczko w stylu starożytnych miast Chin (te dziwne daszki etc).
4) Potworki - ma być Anaconda czyli coś w stylu Ancient Scaraba. O reszcie nic nie słyszałem.
5) PACC vs FAC - zostawny już tą sprawę. Naprawdę szkoda gadać. Wiem, że większości z czytelników nie stać na PACC lub poprostu nie chcą wydawać kasy na to konto, ale "uprzywilejowani" rządzą tym światem. My płacimy i my wymagamy. Bardzo mądrze napisał ktoryś z moich poprzedników, który napisał że FACC są "uzupełniaczem serwerów". Popieram - nie bądźcie nachalni bo update NIC wam nie daje a PACC dostają. Świat kręci się wokół pieniądza a to akurat my finansujemy Tibie.

Bruenor 06-12-2004 10:40

Dzięki Szkodi za troche więcej informacji.
Mam nadzieje że tem update będzie naprawde DOBRY i cipom sie odezwie sumienie i dadzą coś dla FACC'ów. No, mnie to może już nie dotyczyć, ponieważ od nowego roku mam zamiar postanowić, czy zainwestować w PACCa :].

Catrishia 06-12-2004 10:59

Cytuj:

1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany).
Ehmmm, skąd masz tą informacje? Bo coś mi się nie wydaje, żeby powstały szwedzkie serwery skoro Niemcy są tak blisko... A fakt to prawda, że Corentiros czekają na nowy świat (niestety ;() , ale to raczej będzie niemiecki PvP, niż szwedzki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42.