![]() |
Cytuj:
|
gadac mi sie z wami nie chce idziesz bijesz pare trolli masz speary i na roty spowrotem:D dobra macie racje nara klutnie są niepotrzebne bo temat sie zaczol od letnich ulepszen jak dzieci:baby:
|
Cytuj:
|
@up up
panie elite knight na 18 lvlu (nie wiem jak ty to zrobiles szczegolnie ze masz free acc) widac ze znasz sie na palladynach jak swinia na gwiazdach i poprostu wstyd ci sie przyznac do swojego debilizmu bo chocby ci cale forum mowilo ze nie masz racji to ty i tak wiesz swoje |
Cytuj:
Dzięki, zostanę przy swoim pomyśle expienia na rotach od 40 dista z arrowsami. Szybciej, wygodniej, taniej. EOT. |
Nie lepiej poczekac na jakieś konkrety ale w wolicie sie tylko kłócić
|
Skillowanie może byc dochodowe trzeba umiec skillować ja skilluje od kiedy wyszedlem na maina i na brak kasy nie nażekam trzeba wiedziec co i jak robić
|
Cytuj:
a koledzy kinghci i palle juz dawno to owe buty maja... |
Wg. mnie te wyrównanie profesji powinno polegac na tym, że dodadza coś knightowi i palkowi. Knightowi na pewno Exure Gran. Ale niech sorca i druta zostawią w spokoju!!! Gram sorciem, więc zrozumcie, że nie chcę, by stał się kaleką czy coś w tym rodzaju;)
|
Cytuj:
Nic konkretnego nie wiadomo, ale już "na pewno" knight dostanie exure gran, a ulepszony, również "na pewno", zostanie rycerz i druid. Ja cholera nie wiem, skąd wy takie informacje czerpiecie i gdzie wtyki macie. |
Nigdy nie grałam knightem, więc na pewno mnie skrytykujecie. Ale sadzę, że ta profesja wcale nie ma tak źle! Życia ma tyle, że sorc i drut mogą tylko pomarzyc! A już o cap. nie wspomnę. Knight jak idzie po loot to moze siedziec i zbierac go całymi godzinami. Sorc\Drut w tym czasie kilkadziesiąt razy musi obrócic do dp i spowrotem...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie mam nic przeciwko polepszeniu knighta czy palla. Takie ulepszenie przydałoby sie. Nie przecze. Ale sorc\drut niech pozostana tacy, jacy sa.
|
Cytuj:
Cytuj:
ale wszyscy sie skupiacie na zmianach odnosnych profesji... a co byscie powiedzieli na odplatnosc za PACC za pomoca sms... wedlug mnie to swietne rozwiazanie |
Cytuj:
|
Powinni zrobic takie cos: knightowi np. z 60 na 61 skila rosnie 4 dmg, a z 90 na 91- 7 i w ten sposob knight mialby wieksze hity i jakos by to bylo :P.
E-vis TROCHE zmniejszyc dmg i niech zabiera 40 many. A palkowi zeby ten arbalest NAPRAWDE lepiej trafiala, bo teraz to gowno daje -.^ , no i IB tez ;]. |
Nie Karmcie Trolla
Cytuj:
Ale bez wyzywania co to ma byc ignorujcie jego wpisy to sie wreszcie zamknie mondrala jedna |
Sorc, druid i paladyn mają mana shieldy. To ich też broni więc mają życia podobnie według mnie;) Co do wyważenia postaci to wystarczy dać paladynowi jakąś lekką broń do skilowania, którą można kupić tanio za bardzo małe pieniądze. Knight według mnie został stworzony dla niskich leveli i bardzo wysokich tzn. jak ktoś gra pierwszy raz w tibie to najczęściej wybierze knighta. Pogra troche, postać mu się znudzi, zrozumie następne profesje i zrobi inną. Dla wysokich tzn. ma inne postacie i teraz chce wytrwale grac knightem. Dużo skiluje i osiąga wysoki level. Duzo ludzi mówiąc o knighcie mówi o nim albo o najlepszej profesji (pod względem skilowania) albo o najgorszej. Według mnie najtrudniejszy jest paladyn. Do niego potrzeba dużo kasy, cierpliwości, czasu, duzo kumpli i szybki internet. Jak się to ma to wtedy paladyn jest najlepszą profesją. I mówcie co mówicie, ale każdą profesją da się osiągnąć bardzo duzo. jedną łatwiej, jedną trudniej;) Jak cipowie będą wyważać profesje to niech lepiej nie przesadzają, niech nie biora tego, co dali tylko dodają coś co polepszy jakąs profesję w stosunku do innych...
|
Nowe Miasto
Dobra bo to tylko takie gdybanie.
A co myślicie o nowym mieście będzie tylko dla pacc a moze dadzą nowy kontynent i tam nowe miasto ?? Ja bardzo bym chciał jakieś nowe tereny dla wszystkich bo zaczyna brakować wolnych miejsc. PS. A moze jakas nowa wyspa?? |
Ja myślę, że za lodowymi wyspami zrobią nowy kontynent. Cały lodowy. Będa wtedy 3 kontynenty lodowy, "normalny" i pustynny. Tylko co później? Jeśli oni będą robili tyle nowych terenów to jestem ciekawy co będzie wtedy, gdy moje dzieci zaczną grać w tibię. Wtedy ja stary spojrzęna mapę tibi i pokażę im, że ta wysepka wielkości Draconi to był kiedyś mainland? :P zarty, ale szybko im idzie robienie nowych terenów, za niecały rok pewnie będzie ten upragniony lodowy kontynent:P oby...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |