![]() |
Moja propozycja:
DAj że ja i Sezu razem z Veruisem ich wszystkich zabijemy a ta klątwa się stanie i fake się zniszczy bo to już zaczyna się robic nudne 1/10 za chęci !X( |
Prawie same walki, prawie zero fabuły...
Kończ szybko, nudy. |
Kończ,kończ i jeszcze raz kończ!80% forum mówi ze nudne... moja ocena to 9/10 (Kończ to szybko!)
|
No nawet fajne. Jest walka za co +. Wogóle ostatnio coś często robisz jakieś walki. Czy to przez narzekanie innych na zbyt mało akcji?? Outfit Eerion'a jest zawalisty.
Ogólnie tylko 1 błąd, który poprawiłeś. xD (ok nie chciało ci się go poprawiać :P) Nie mam do czego się przyczepić (narazie, poczekam na posty innych :evul: ). |
Dziex za komenty!! Widze, ze jednak mnie kochacie :P
@Zajac Przezyjesz jeszce 2 odcinki? :P @Shuki Out Eeriona robił sam Eerion :P |
Duuże spóźnienie z komtem, ale tak tego chciałeś...;).
Baaaardzo fajne, skończ przy 11 odcinku(epilogu oczywiście) tą trylogię, a zrób jeden, porządny, i wciągający fake! 9/10 |
Przeżyję :P
Ale chodzi mi o to, żebyś zrobił coś nowego, a nie ciagle i w kółko to samo, nuuuuuuuuuuuuuuda... PS Nie chodzi o akcję, ale o to, że ciągle ten Shrek i Shrek... |
@up
Shreka już nei ma :P @Pitbul Oj zrobie, zrobie :P @topic Dobra nie spamuje, bo nabijam posty xD |
xd
Mi sie podoba 9/10 :)
|
Jakiś ten Eerion niesumienny.
chce pomścić, a nie goni kolesia. Głupie Cytuj:
Cytuj:
Moja robota ;) Co do fake - niestety nie zachwyciłęś nas fabularnie jak obiecałeś. Ogólnie kichwato. A walki lecą w tym samym standardzie często i to nie jest na plus. Mała różnorodność Coś koło 3 a 4 na 10 |
Oceniłem wysoko wierzyłem że się poprawisz ale to jest straszne jak chcesz robić walki to rzadziej ale efektowniej a tu co gościu ma troche życia a ten go nie ściga X( 4,5/10
:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: |
PRAWIE dno.
2/10 |
@Virusmaxi
Racja @DracoR Spadasz:( za niedług będzie dno;) @Topic 2/10 gosh...Rob po 35 obrazków żeby wciągał odcinek |
Cytuj:
|
yyy co tak malo ? o.O
7/10:o |
Wiecie co? Ostatnio spostrzegłem pewną ciekawą sprawę...
Skoro Fiona ma pierścień, a ten pierścień może otwożyć jej portal do dowolnie wybranego miejsca... TO dlaczego bohaterowie tego fake nie użyją pierścienia by przeniusł ich do kuli? Kula może przenosić ich do ludzi, więc z tego wnioskuje że nie ma żadnych przeszkód by przenosiła ich do przedmiotów, bynajmniej o tym nie wspomniałeś. Biorąc to tak na prosty chłopski rozum, cała fabuła twojego fake ( w tym momęcie) nie ma sensu. |
@up
a moze owa "kula" jest chroniona przez jakies zaklecie i nie moga sie do niej przeniesc? @topic kiedy next part |
@Drakon
Pisze się moment. :> @Top, a może offtop :) Tak fabuła nie ma sensu, bo nawet jeśli nie mogą się przenieść do owej kuli, to mogą do poszczególnych ludzi więc po co ich szukać skoro tak zależy im na czasie. Ale DracoR i tak się nie podda. Za dużo już zrobił. :p |
Ech trudno mi to ocenić ale powiem ci jedno.Badziewna ta ostatnia partia.
Zrób nowy bo tego ci trzeba. Ocena 3/10 Plx big nots :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |