![]() |
Cytuj:
Zakładasz po prostu, że sorc może używać run, po czym wyjeżdżasz z OPŁACALNOŚCIĄ ich używania przez knighta. To trochę tak, jakby porównać spalanie na godzinę ze spalaniem na 100km. Oczywiste, że wyjdą 2 różne wyniki. Cytuj:
Cytuj:
|
DELETE EXORI VIS!!
wtedy byloby lepiej, zostaloby im mort :D z nie wiem czemu niektorzy pisza, ze knight nie dogoni palka... przeciez maja taka sama predkosc :S down@ do dolu, poniewaz tak latwiej ;) |
Od kiedy to równa się do dołu? Przeważnie równa się do góry, czyli to knight/paladyn powinni coś dostać.
|
Cytuj:
Ludzie więcej chyba nie zaglądam do tego tematu,bo mi włosy dęba stają i żołądek wychodzi gardłem jak patrze,co inni piszą.Że paladynem grają tylko noobki?To znowu wychodzi na to,że jestem noobkiem :<.Jaka szkoda.... |
Cytuj:
Zal.pl poprostu co inni wypisuja. To ze jedna profesja ma lekka przewage w predkosci expa i pvp to nieoznacza ze inne sa blee i fee. -.- |
Ja druid i sam nie mam kasy chyba że te 2gp :P te 3 k za uhy to mało jak na te 4 godziny to wiencej zbierzesz na huncie na dragah
|
Cytuj:
bierz roda i jedziesz na guardy czlowieku, zarobek bedzie lepszy niz z robienia run, a i lvl-a troche wpadnie.... kto w dzisiejszych czasach robi runy?=o |
Cytuj:
|
Zmniejszył bym cenę Mana fluidów do 30gp. Są jak na moje dochody drogie jak skurczybyk. Plecak manasów (1100gp) wystarcza mi na jakieś pół godziny expienia na Guardach:(
|
moim zdaniem powinni dac dla druida exevo mort hur a dla sorca exura gran mas res
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Paladyni do poprawki
Mam wrażenie, że za mało jest opinii paladynów o ich profesji, która obecnie jest
najsłabszą profesją w tibii. Już na starcie pozbawiono paladyna możliwości noszenia źródła światła, co sprawia, że najczęściej namierzam potwory przez "battle" z powodu złego oświetlenia pola gry. Żeby mieć widoczną "battle list" , paladyn chowa obrazek ekwipunku i nie widzi, ile ma amunicji w kołczanie. Nieraz brakowało mi amunicji, podczas strzelania do potwora. :/ Istotnym polepszeniem paladyna byłoby więc automatyczne załadowywanie amunicji do kołczanu lub zwiększenie pojemności kołczanu. Komfortowa byłaby sytuacja, gdyby wyeliminowano z tibii ciemności i nie trzeba by używać źródeł światła. Wielu graczy przestałoby cheatowania i co za tym idzie mniej byłoby shakowanych kont. Bardzo ważnym elementem wymagającym poprawy jest zwiększenie siły rażenia broni dystansowych do poziomu siły uderzenia broni rycerzy w zwarciu. Nie rozumiem czemu paladyn musi dłużej zabijać potwory od rycerza, pomimo tego, że nie może nosić tarczy i ma o wiele słabszą obronę. Wręcz żenujące jest w obecnej grze to, że paladyn potrzebuje kilkakrotnie więcej czasu na zabicie potwora niż sorc (druid)!:/ Popieram słuszne propozycje na poprawienie paladyna zgłoszone powyzej przez m.in.Mago, Sherlock'a Holmes'a, Gilu90 i Ujo. Twórcy gry mogliby poprawić jakość broni dystansowych (celność kusz, zwiększyć częstotliwość strzelania), mogliby zmniejszyć wagę amunicji i ich cenę, wprowadzić magiczną kuszę strzelającą np. z energii (jeśli paladynowi zabraknie amunicji) oraz zwiększyć asortyment amunicji (silniejsze, tanie pociski) no i mogliby przywrócić trwałość amunicji dla paladyna. |
Cytuj:
@topic: Ale według mnie to powinno być tak: -sork/druid- runki mozna robic od mniejszego lvl tzn tak jak w tibii 7.5 -knight- szybciej rosnie shielding (bo to ma byc dobry bloker) -paladyn- nielamiace sie speary no i tańsza ammunicja |
Cytuj:
Logujesz się, options, graphic, advanced i masz tam taki suwak: Set ambient light: przesuwasz go na 100% i już masz jasno ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Rozpędź się, a ściana sama Cię... |
Ci którzy glosowali na pogorszenie sorc i druidów to skaczeni idioci ! sorki fakt maja za latwo ale druidzi !
tylko 3 czary ofensywne ( exori vis , mort , flam ) knight leje za free a druid i sorc ? za mane która tak szybko nieodrasta Ja w tibi bym zmienil tylko to zeby speery nieznikaly Podziwiam wogule ludzi którzy graja druidem na facc , ja niedawalem rady i zakupilem pacc |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Imo sam pomysł dobry, takie PP można by też uzupełniać w temple wypowiadając jakąś formułę. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powinni wprowadzic niszczenie ekwipunku z powodu długiego uzywania.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |