![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Modek nie zawsze ma racje -.- |
Robienie run to czysta głupota.
Efektywne trenowanie mlv = duże zużycie MF/Life Ringów na huncie. Znajdźcie miejsce gdzie wychodzicie na + z dużym zużyciem MFów, wtedy będziecie efektywnie trenować mlv. |
Cytuj:
|
W akcie desperacji mozna wpasc na guardy z monkami. Expic - powoli, ale jednak - i robic sobie w tym czasie runy. I sporo zarabiać. <ale to raczej dla lvli 27-33>
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym robienie run samo w sobie jest beznadziejnym zarobkiem, jeśli już, to należy je połączyć z robieniem lootbagów np. na minosach. Pomijając fakt że i tak jest to głupotą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Re:
@up
Każdy lubi grać jak gra. Ja expię i gadam...Tibia bez gg dla mnie byłaby nudna ;) |
Zauważcie, że Tibia jest w ogóle nudna. W NORMALNEJ grze rozwój potęgi postaci powinienen odbywać się poprzez czynności w miarę przyjemne - na przykład wykonywanie ciekawych, złożonych questów. W Tibii, żeby wykonać co ciekawsze questy, trzeba na*******ać wszelakie potwory setkami godzin, a questów i tak jest na tyle mało, że szybko wykonuje się je wszystkie. Tibia jest grą dla ludzi (oczywiście teraz bardzo uogólniam, wybaczcie), którzy koniecznie chcą być w czymś dobrzy, mają dużo czasu (żeby klepać potwory kilkanaście godzin dziennie w celu utrzymania się w TOP), i nie umieją, albo są zbyt leniwi by spróbować, zrobić czegoś konstruktywnego i wymagającego umiejętności/poświęcenia/talentu (bo nikt mi nie wmówi, że do bicia jakichkolwiek potworów przez xx godzin dziennie potrzebny jest talent).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.s 3 punkty to nie duzo :) i prosze vila zeby mi bana nie dawal |
Cytuj:
|
Cytuj: