![]() |
Ogladalem ten photobucket i zobaczylem o dziwo "swoje" zdjecie. No wiec nie jestem to ani Ja ani tez moj brat.
http://foteka.pl/pokaz.php?id=9055# To ja sprzed kilku miesiecy, wieczorem wrzuce kilka swiezych fotek;p |
Cytuj:
"a co do qel.. mozliwe, ze miala dood dawna zaplanowane?" no to ciekawe co jeszcze ma ;] i d i o t s |
@Vivi Vandes
Ciagle podtrzymuje moje pytanie,.. @Vision I proszę państwa znowu mamy nowego rekruta zgadnijcie kto to? Tip - Nie, nie to nie ja ;s |
Rest in peace. ;c
|
Drav wbil lvl od 3 lat :)
wzruszające :D a ja nie wiem Zwidek blondyn spoko taki taki plejboik XD Jak chce moge moja siostre dac mu zeby za niego wyszla ;D to bede mial szfagra Zwidka xDD |
Cytuj:
|
Zwidek znalazł swoją tibijską miłość ^^ - wystarczy spojrzeć na jego comment.
|
Cytuj:
z tego albumu to tylko chyba widziałem Kinge na rl ona chyba chodzi do "ekonomika" ale moge sie mylić :D |
OMG! MONTURA chyba ciśniesz ze 3500cap na klatę... nie kłam to nie ty... Jesteś zbyt dopakowany na Libijczyka! 8o
PS. sorki tibijczyka*:faceoff: |
Montura... z tego co wiem.. Michal -> Still knight dawal sam to zdjecie Adzie..
a gra z wami Montura ; ) jest was 3.. to kazdy wie |
Cytuj:
qel zmieniła płeć i przesiosła sie do szczecina xD eloelo znawcy furory :| |
Cytuj:
@KISIEL Assourite Ignoring all PMs when hunting or training. Friends in game and real life Franczez & Montura. XD |
Tarrinowi dziekujemy za DSMa i troche innych drobiazgow, jak piszesz w comment ze jestes retired to dotrzymuj slowa chyba ze masz sporo kasy na blessy;)
|
Czyby sie cos ruszylo ? :D :> _////////////
|
http://img483.imageshack.us/img483/2...inpwnedey9.jpg
btw; Smerfu wyslij na Roger Sunrise on Furora 1k do Venore, thanks. |
lol lol i jeszcze raz lol
nie spodziewalem sie czegos takiego po czlonkach Vision :) dlugo musieli tarrina bic... 15 18 i 23 lvl :) |
Po haku juz Ładnie mi sie eq nazbieralo najpierw g arm d lanca c legi bohy crus
z pastuha a tu taki prezent od tarina :D kto mi jeszcze porzyczy B) |
Cytuj:
A ty z Płocka i 140 lvl ? O,o jakie osiedle ? ja z 1000-lecia (tam gdzie Biedronka) xD Btw, obie chodzą do 8semki do Gimnazjum ;d Cytuj:
Jezeli nie wiesz kto to Celandia nie mamy o czym gadać;p |
HAHAHAHAHHAHAAH jarajcie sei tym kurwa bo tylko na to was stac i taka jest prawda. Nie chce mi sei tłumaczyc bo zaraz bedzie ze zwalam na pingowanie. HAHAHAHA jeszcze raz mowie jarajcie sie tym kurwa.
Małe info z erigu: +8,989,121 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |