![]() |
Bez paniki panowie, to tylko test co wy sie tak stresujecie :)
ja podchodzę do tego lajtowo, na ile napisze tyle będzie liczę na 60 punktów z obu i tyle mi starczy. Zapamiętajcie jedno to tylko zwykły test jakich robiliście zapewne tysiące w domu, jak tak będziecie myśleć to na pewno będzie dobrze Pozdrawiam wylajtowany 3-klasista |
obyz z polaka napisac na 35 minimum!@! to z matmy juz loozik
|
Good Luck!!!!!!!
|
niedziekuje
|
/me zwarty i gotowy. Trzy dlugopisy w lape i gonie do szkoly (tylko jeszcze herbatke dokoncze i sie ubiore).. papapapapski! ;*
|
Powodzenia wszystkim, mam nadzieje że nam dobrze pójdzie B)
|
Który chce kopa na szczęście?
|
Mi daj bo zaraz wychodzę na test:)
|
Niech Bóg nas prowadzi na ten test i pomoże go napisać.
P.S Pamiętajcie żeby zrobić siusiu przed egzaminem :) |
mnie czekają dopiero za rok :P
a wszystkim którzy dziś i jutro piszą życzę powodzenia :P dzięki nim mam wolne xD |
Kajulec juz wrocil. Test banalny, jedynie w dwoch zamknietych mialem jakies tam watpliwosci, reszta to tylko wypelnianie.. mam nadzieje na wynik podchodzacy pod 50 (ale skromny jestem).
Edit: dla ciekawych - test mial tematyke "Ogrod" czy jakos tak, ogolnie o ogrodach. Niby temat chujowy, jednak mi podszedl. ; ) |
Kajulec słyszałem, że wystarczy umiejętność czytania ze zrozumieniem i podstawy znajomości języka (chodzi mi o polski). Prawda czy fałsz? Pisałem próbny i był naprawde banalny i nie wiem czy tak samo jest z erel
|
Test byl latwy. Jak napisaliscie z tym wielkokropkiem? ja wiedzialem o co chodzi tylko jakos dziwnie to napisalem ;c
|
Cytuj:
Test dość łatwy oby jutro był podobny |
Cytuj:
|
z wielokropkiem chodziło chyba o zamyslenie,rozwazanie ;s
|
Co to by ten Wielokropek do jasnej ciasnej?
|
Cytuj:
test banalny, napisalem ze wielokropek pełni w zdani funkcje zdania urwanego - wiem, ze zle mialo być ze skłania do refleksji. A co do rozprawki troche zszedlem z tematu, - Świat bez piękna ogrodów byłby uboższy. |
Cytuj:
|
Imo chodzilo o wrazenie niedokonczonej mysli, by pobudzic wyobraznie czytelnika.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |