ElynAlvia |
14-05-2007 15:16 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krytyk44
(Post 1430183)
hahahaha i dobrze ze bedzie tylko dla pacc przynajmnniej nie zobacze tych noobkow z polski i plix itenc pl? jak nie macie kasy to idzcie pod kosciol wyzebrac albo dac dupy na dworcu!!
@up niech zgadne grasz a selenie ;o?
|
... Powiem Ci jedno a czy ty aby przypadkeim nie jesteś z Polski? Może jest kilka osób żebrających ale nie przekreślaj każdego Polaka bo sam nim jesteś więc powinenś się inaczej zachować... A dupy to ja juz nie powiem kto tu może dać...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jEnTkEr92
(Post 1427752)
Ja mam PACCa i mi to wisi czy ktoś jest Pacc czy Facc to ich sprawa chcą to sobie kupią nie chcą to nie kupią (bądź nie mają za co;/)
Mnie najbardziej interesuję to zbalansowanie postaci:D
Gram knightem i mam nadzieje że coś mi dodadzą:D
|
No właśnie bo masz PACCA! Przecież pisze, że tibia do DARMOWA gra! A tu co jest? FACC to też gracze czasem bywają fajniesi niż CI z PACCEM
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
(Post 1428304)
uffff... 14 stron, ostro...
Szczerze mówiąc, mam w dupie z jakich powodów nie chcecie/nie możecie kupić sobie pacc, ja za grę płace, i oczekuje że będe miał większe prawa niż 'noob z calin na 8 lvlu'.
I prosze, nie rozśmieszajcie mnie, pisząc w co drugim poście 'plax terenki 4 facc, k?', bo to i tak nic nie da...
|
Yyy, czy jeżeli nie mam PACCA to jestem automatycznie noobem? Osoby na low lvl są newbie (początkujący)...
Jeżeli sugestia z "plax terenki 4 facc, k?" jest do mnie to wyobraź sobie nigdy tak nie piszę... a napisałem tak ponieważ pisze, że wkońcu ta gra jest darmowa! jak już to niech napiszą prawdę ( "free game mmrog version demo " ; when you have a PACC you have full version this game. ) - czy coś w tym stylu ( sory jeżeli coś w tym po angielsku będzie źle gramatycznie :P )
P.S Jeżeli już tak tibia bardziej tą grę przestawia na PACC to niech chociaż obniżą płatności za niego...
edit :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum
(Post 1429784)
Ehhhh, nasze małe biedne facce, chcecie być cool, szanowani mieć fajny wygląd i w ogóle to SZYBKO KUPIĆ SE PACCA, a jak nie to te 90zł wydajcie na coś innego. Pall też nic nie zrobi, postacie niemagiczne są do dupy w 80% grach MMORPG jak i RPG, coś o tym wiem uwierzcie mi i następny update pogorszy profesje i wtedy będzie 5% paladynów 7% knightów a druidów 39% reszta to sorki-nooby które biją trole z hmmów. Nie mówię, że sorce to nooby, ale z własnego doświadczenia wiem, że własnie sorce takie są.
|
Jeju dlaczemu każdy kot ma PACCA mysli, że jest cool, szanowany i ma fajny wygląd? Dlaczego niby cool? Cool można być nawet FACCEM... Szanowanym też, no ale z wyglądem to jest już inaczej...
A tak na marginesie Cipsoft powinien robić jakieś nowe rzeczy też dla FACC bo to tylko doda Ci chęci gry, a to, że PACC ma wszystko a Ty wielkie g***o to zniechęca wieć to jest też w ich interesie...
|