![]() |
Solle own3d o.0
ktos z RN padl w czasie akcji? filmik? |
Cytuj:
Nirek i Thorgax o ile dobrze wiem ;) @Helixers Ohhh Uriza wspaniała. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
be cool stay in school. |
Cytuj:
|
Cytuj:
2nd. 3 rok studiów. 3rd. Get a life kido. |
Widzie ze RN coraz badzie jest za przegraniem wojny
1 Robi se coraz wiecej wrogow 2 Ich zgranie to krotko muwiac zal.pl\ 3 ich zoraganizowanie to tez zal.pl maja duze combo co zabije kazdego z avis ale co im potem jak bez bota nic im to nie daj |
Cytuj:
|
Cytuj:
No Moze ma Kto to wie Ja w to wieze hehe xD :p Pozdro Vic Pozdro Royal Navy :cup: |
Cytuj:
|
@up
Nie zgodzę się, bo co miałem płacić czy walczyć solo przeciw wam? :confused: |
Mogłeś nie pod*******ac lota ani nie trapować cycku (Mastah pvp Evul)
:D:D:D |
Cytuj:
Cycku Buahahaha Wiecej Cycku nie trapuj Bo cie cycku Ztrapuja oni cycku czajisz Cycku :D:D:D |
Cytuj:
Odezwał się... :fool: :faceoff: |
Cytuj:
I tak btw. to nie Lavio podjebał ten loot...Tylko ja na noob charze ;) A mam ich wiele...i lavio to nie jest mój brat...tylko brat mojego ziomka...A lavia znam tak tylko...odrobinkę ;) |
A z kąd macie pewnośc że Lavio Cold wam ,,podkładał świnie" , zdradził was i spiskował przeciwko wam (RN) . Czy możecie to poprzeć jakimiś dowodami ? Ja znałem Lavia i wiem że to spoko gośc, pomagał mi gdy byłem w potrzebie ale nigdy nie słyszałem aby on oszukiwał czy spiskował (wiecie o co mi chodzi - że jest porządnym graczem, nie wiem jakich słów użyć ;) ) Może i źle myśle, ale mi się zdaje że przez to że nie poszedł w szeregi Royal Navy to chcą się na nim zemścić. Zaóważcie iż Lavio, odkąd się zaczeła wojna coraz mniej expił i się logował. Nie ingerował w wojne. Osądzcie to sami ... POZDRO
|
Cytuj:
Na Morganie Wszyscy Spiskują Przeciw Royal Navy Całe Avis+ Reszta Niema Porządnych Graczy Oprucz RN Oni chcą Wolnosci Bendziecie Widziec co sie Stanie Jak Wygra Avis To Potem Bendziecie se w brode Pluc że Spiskowaliscie Przeciwko RN Pozdro Vic Pozdro Royal Navy :cup: Jeszcze To Wygracie :cup: |
Żal Żal!!
Siema!!!
Jak czyta to forum to nei moge uwierzyć, że ludzie mają takie gadane8o. Każdy tu się pluje do drugiej osoby..... Co do tematu : LAvio postąpił słusznie, VIcuś rób sobie więcej wrogów, napewno to ci pomoże win war:):):baby: Jeśli czytasz to forum krucyfix to chciałem ci powiedzieć, iż wczoraj zawojowałeś:):):):D:D Pozdro Hawan~ |
Lavio wie o czym mówie ;).
@Havan Żal to tylko ty tu prezetujesz, czego nie jestes takim kozaczkiem na rl? i nie wyjdziesz z kryjóweczki "CYCKU" B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |