![]() |
Heh bardzo fajny offtopic xD nic nowego się nie dzieje ?;(
|
Cytuj:
|
Teraz mam pytaneczko...?
Czy opyla sie grac na Titani...? PA są...?( Wiadomo ze sa tylko czy jest ich dużo ) Grałem tu kiedys to mam chara ale dawno nie wbijalem bo byłem hunted xD Pewnie i tak zaraz wszyscy zbluzgaja mi starych i bedzie ze jestem ************************************************** **************. Wiec jezeli macie flugac...Nie piszcie nic... |
To nie furora tu jest dyscyplina =)
|
@2up
Jak nie będziesz się przeciwstawiał samowolce i dyktaturze władz to pograsz spokojnie... ...do czasu, gdy wezmą się za Ciebie :) |
Heh wiem ale sądze ,że to prawdziwy owner Pawła Wielkiego dał dupy wchodząc do wojny (z wielką pomocą Galadorma pozdro Gala ;*) a następnie zamieniając się na chary z mefistem który kompletnie nie ma pojęcia o zachowaniu się w czasie wojny (przykładem jest jego exp na pohu i ded -.-):baby: stary owner Pawła sam przyznał sie do błędu, zapłacił payment więc niech sobie gra in peace ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi Vers~ nie mam zielonego pojęcia który ponieważ :
1# Nie interesuje mnie to 2# Na pewno nie chwaliłby się tym ,że Cię bluzgał (któryś nie wiem który;)) 3# Nawet gdybym wiedział i tak niepowiedziałbym ze względu na RL kolegów więc wybacz.,.. Cytuj:
|
Heh niby zawsze tacy zajebiści koledzy a teraz jak już odszedł to all zadowoleni ,że już go nie ma dziwne... :D
Info: Bolter wspominał ,że kiedyś dzielił konto z niejakim zygim (albo jakoś tak jeżeli coś przekręciłem do sry ) dzięki któremu tylko musiał odrabiać lvl. Z Pawłem było tak samo ale o tym nikt miał (niby) niewiedzieć. Z tym ,,prawdziwym ownerem siedzieliście cały czas na TS a drugi tylk nocki zawalał ;):p:p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczuru dlaczego odrazu zaczynasz sypać txt typu ,,japa'' ja nie mam zamiaru sie z toba kłucić tutaj ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
U mnie w klasie też był kiedyś koleś o xywce ,,szczurek'' ale chyba z powodu tego ,że zjadał to co się mu rzuciło na ziemie (chrupki, chipsy, paluszki itd.) :p do tej pory już wydoroślał xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |