![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
212.77.100.... to IP serwera Wirtualnej Polski :) hahahahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes zalosny. Hail EM _/ |
Cytuj:
|
@2up
Jak dla mnie najbardzej zalosny jest elmo-us czy jak on tam sie wabi "_".Nic nie robi w wojnie a najwięcej ma do powiedzenia :D a no tak zapomnialem wspiera was duchowo? :D |
Dokladnie koles jest zalosny. A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl
|
Cytuj:
Nic nie znaczący Pionek który Chuja może |
Cytuj:
oMg żeś powiedział hAhA no nie moge XDDDDD KC :*!! XDDDDD @down jasneee?? skąd wiesz że już mu nie zrobiłem? -idiota- |
Cytuj:
Laske mu zrob -.- //Metek. |
Cytuj:
A chcialem cos napisac ale huj z frajerami, nie musze sie komus tak zalosnemu jak ty tlumaczyc ;-* Wystarczy 1 slowo i jestem spowrotem w gildi wiec nie wiem ocokaman Ald. A jak bym mieszkal w twoim miescie to bys kontrolnie wpierdol dostawal 2 razy w tygodniu. Ps. Przestancie mi wreszczie wygrazac bo jestescie smieszni whuj. W szczegolnosci Sir Haxel ktory przechawala sie non stop jakie to on sztuki walki nie zna. |
Haxel i sztuki walki ? szok 8o
Widzialem go ostatnio w rl i nie wyglada na "nadzwyczajnie utalentowanego wojownika" lol |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAH TO CZEMU CIE WYJEBALI?HAHAHAHAH NO NIE MOGE...NA HUJ .... hahahahahahahahahhahah ok... |
Cytuj:
|
@elmo
Kogo to jebie czy mozesz wrocic czy nie. Liczy sie ze ciebie tam nie ma bo byles nie potrzebny. 64 palek bez pacca to gorzej niz noob char. A sacrifice to guildia noob charow wiec pasujesz tam. elo buhahahahahaha zal xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
I powiesz tu wszystkim kim grasz na Aldorze @ald~ jasne jasne. |
Cytuj:
Po co ty wogole gadasz ze smieciem ktory nawet nie chce ujawnic kim jest( a uwaza sie za niewiadomo kogo) pewnie jest nikim jak reszta jego kolegów z podworka. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |