Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

elmo_us 22-06-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1502819)
@ Midarth

Ty tam w dopisku wzuciles fote Twojego pingu i na IP napisales Elite zeby nie bylo widac ale chyba na gorze cos Ci wymknelo sie i widac Twoje IP :P:P

Chyba jednak nie.

JHolger 23-06-2007 06:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1502819)
@ Midarth

Ty tam w dopisku wzuciles fote Twojego pingu i na IP napisales Elite zeby nie bylo widac ale chyba na gorze cos Ci wymknelo sie i widac Twoje IP :P:P

Twoja glupota nie ma granic....sprawdzajac polaczenie puszczal by pinga sam do siebie?! Rotfl!!

212.77.100.... to IP serwera Wirtualnej Polski :) hahahahaha

Aldruhn of Aldora 23-06-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1501537)
Naprawde bardzo ladna byla ta bitwa.

Jun 21 2007, 21:07:55 CEST Died at Level 102 by a hydra

Jun 21 2007, 21:07:09 CEST Killed at Level 140 by Knordah

HAHA Chlopaki X-loga dali, jestesmy wdzieczni nikt z naszej gildi nie zrobil nawet pz. No i znowu zaczyna sie obwinianie o pingowanie :)

Jakbys ty kiedykolwiek wbil PZ na nas. Jezu jak ja zaluje ze nie mieszkasz w moim miescie ;(

JHolger 23-06-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1504762)
Jakbys ty kiedykolwiek wbil PZ na nas. Jezu jak ja zaluje ze nie mieszkasz w moim miescie ;(

A zebys ty kiedykolwiek zrobil pzta na kims z nas...na ostatnim open zamiast walczyc to waliles posty na tibia.com.

Jestes zalosny.

Hail EM _/

Aldruhn of Aldora 23-06-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1504780)
A zebys ty kiedykolwiek zrobil pzta na kims z nas...na ostatnim open zamiast walczyc to waliles posty na tibia.com.

Jestes zalosny.

Hail EM _/

Hm jakos tam bylem tylko od AB bieglem bo z Venore sie nie dalo :P Spytaj Smulaana kto go trapnal ;> Hehe nie wiesz to sie nie udzielaj ja jestem w 80% bitew

BingooCola 23-06-2007 13:08

@2up
Jak dla mnie najbardzej zalosny jest elmo-us czy jak on tam sie wabi "_".Nic nie robi w wojnie a najwięcej ma do powiedzenia :D a no tak zapomnialem wspiera was duchowo? :D

Inwestor 23-06-2007 13:23

Dokladnie koles jest zalosny. A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl

Trelemorele666 23-06-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1504877)
@2up
Jak dla mnie najbardzej zalosny jest elmo-us czy jak on tam sie wabi "_".Nic nie robi w wojnie a najwięcej ma do powiedzenia :D a no tak zapomnialem wspiera was duchowo? :D

Zgadzam sie :)
Nic nie znaczący Pionek który Chuja może

Pan Kracy 23-06-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1504922)
A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl

made my day :D

oMg żeś powiedział hAhA no nie moge XDDDDD KC :*!! XDDDDD

@down

jasneee?? skąd wiesz że już mu nie zrobiłem? -idiota-

Meteon! 23-06-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Kracy (Post 1505405)
made my day :D

oMg żeś powiedział hAhA no nie moge XDDDDD KC :*!! XDDDDD

Omg, rotfl, lol15, olaboga, Xdddddddd HAHAHAHAH,

Laske mu zrob -.-

//Metek.

elmo_us 23-06-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1504922)
Dokladnie koles jest zalosny. A byl tak potrzebny EM ze wyjebali go do sacrifice hahaha. zal.pl

"Wyjebali" dobre sobie.
A chcialem cos napisac ale huj z frajerami, nie musze sie komus tak zalosnemu jak ty tlumaczyc ;-*
Wystarczy 1 slowo i jestem spowrotem w gildi wiec nie wiem ocokaman
Ald. A jak bym mieszkal w twoim miescie to bys kontrolnie wpierdol dostawal 2 razy w tygodniu.
Ps. Przestancie mi wreszczie wygrazac bo jestescie smieszni whuj. W szczegolnosci Sir Haxel ktory przechawala sie non stop jakie to on sztuki walki nie zna.

roXen 23-06-2007 22:26

Haxel i sztuki walki ? szok 8o

Widzialem go ostatnio w rl i nie wyglada na "nadzwyczajnie utalentowanego wojownika" lol

Posowacz 24-06-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1505588)
"Wyjebali" dobre sobie.
A chcialem cos napisac ale huj z frajerami, nie musze sie komus tak zalosnemu jak ty tlumaczyc ;-*
Ald. A jak bym mieszkal w twoim miescie to bys kontrolnie wpierdol dostawal 2 razy w tygodniu.
Ps. Przestancie mi wreszczie wygrazac bo jestescie smieszni whuj. W szczegolnosci Sir Haxel ktory przechawala sie non stop jakie to on sztuki walki nie zna.

http://images.google.pl/imgres?imgur...%3Dpl%26sa%3DN

Majkell 24-06-2007 10:19

Cytuj:

"Wyjebali" dobre sobie.

HAHAHAHAHAHAH TO CZEMU CIE WYJEBALI?HAHAHAHAH NO NIE MOGE...NA HUJ .... hahahahahahahahahhahah

ok...

Neaniver 24-06-2007 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1506189)
Haxel i sztuki walki ? szok 8o

Widzialem go ostatnio w rl i nie wyglada na "nadzwyczajnie utalentowanego wojownika" lol

W mordę, i Ty jesteś jeszcze w stanie pisać? :o

Inwestor 24-06-2007 13:36

@elmo

Kogo to jebie czy mozesz wrocic czy nie. Liczy sie ze ciebie tam nie ma bo byles nie potrzebny. 64 palek bez pacca to gorzej niz noob char. A sacrifice to guildia noob charow wiec pasujesz tam. elo buhahahahahaha zal xD

Aldruhn of Aldora 24-06-2007 14:30

Cytuj:

"Wyjebali" dobre sobie.

Pomiedzy 7 a 14 lipca w ktorys dzien bede w opolu mozemy isc na "piwo". Co ty na to?

elmo_us 24-06-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1507176)
@elmo

Kogo to jebie czy mozesz wrocic czy nie. Liczy sie ze ciebie tam nie ma bo byles nie potrzebny. 64 palek bez pacca to gorzej niz noob char. A sacrifice to guildia noob charow wiec pasujesz tam. elo buhahahahahaha zal xD

Mhm. Mozemy zrobic taki maly zaklad. Jezeli wroce do EM w ciagu 24 godzin od twojego przyjecia zakladu, przeprosisz mnie swoim mainem na forum.tibia.com
I powiesz tu wszystkim kim grasz na Aldorze

@ald~ jasne jasne.

JHolger 24-06-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1507332)
Mhm. Mozemy zrobic taki maly zaklad. Jezeli wroce do EM w ciagu 24 godzin od twojego przyjecia zakladu, przeprosisz mnie swoim mainem na forum.tibia.com
I powiesz tu wszystkim kim grasz na Aldorze

Po co ty wogole gadasz ze smieciem ktory nawet nie chce ujawnic kim jest( a uwaza sie za niewiadomo kogo) pewnie jest nikim jak reszta jego kolegów z podworka.

Straznik Monopolowego 24-06-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1507293)
Pomiedzy 7 a 14 lipca w ktorys dzien bede w opolu mozemy isc na "piwo". Co ty na to?

Ald~ dzieciono ty masz 16 lat kogo ty straszysz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27.