Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Raymort 15-07-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1550890)
wspólczuje...

...graczom z samery

moim zdaniem nie bylo zadnego hacka, tylko zorientowal sie w koncu ze nikt go tu nie chce, a ze nie umial odejsc z honorem to wymyslil te bzdure

Jednak pare osób osób mnie chce:

20:35 Hosko [143]: i will miss you :(
20:43 Tevevi [113]: you cant leave us G ;*
20:44 Ponkey [133]: hope that ull be back. =)

Cytuj:

Emporio Knight

Inhabitant of Valoria
Profession: Elite Knight
Level: 123

Pillow of the Other side of the bed (Doombringer)

Very sad to see you leave mate. I hope you will maybe come back some day or coming just online to talk.

R.I.P.

15.07.2007 00:05:25
Cytuj:

Amok'ts

Inhabitant of Valoria
Profession: Royal Paladin
Level: 100

Pillow of the Other side of the bed

Im sorry for your loss mate ;(

But now you can spend more time IRL with your tennis! auheu ;D

Tennis pro wagojim in action!

Take care
15.07.2007 17:47:00
więc, nie pierdol ;)

/jeszcze tu wróce.

Ufocznik 16-07-2007 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raymort (Post 1551021)
Jednak pare osób osób mnie chce:

20:35 Hosko [143]: i will miss you :(
20:43 Tevevi [113]: you cant leave us G ;*
20:44 Ponkey [133]: hope that ull be back. =)

więc, nie pierdol ;)

/jeszcze tu wróce.

chuj to kogo obchodzi, i tak jestes frajerem ktory do niczego nigdy nie dojdzie sam, bo woli isc na latwizne kupujac na allegro (swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])

teraz pewnie pojdziesz na inny server, a nieszczesnikom na nim grajcym zaczniesz opowiadac jak to rzadziles valoria, i wszyscy ze strachu robili w gacie nam sam dzwiek twojego nicku... i o tym jak rookowales takiego nooba ufoczixa... tak samo jak przyszedles i pierdoliles jak to uwalales wszystkich z top na novej - czy gdzies tam - swoim 40 druidem

wyjdz stad wreszcie i oszczedz sobie wstydu

Raymort 16-07-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1551832)
chuj to kogo obchodzi, i tak jestes frajerem ktory do niczego nigdy nie dojdzie sam, bo woli isc na latwizne kupujac na allegro (swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])

teraz pewnie pojdziesz na inny server, a nieszczesnikom na nim grajcym zaczniesz opowiadac jak to rzadziles valoria, i wszyscy ze strachu robili w gacie nam sam dzwiek twojego nicku... i o tym jak rookowales takiego nooba ufoczixa... tak samo jak przyszedles i pierdoliles jak to uwalales wszystkich z top na novej - czy gdzies tam - swoim 40 druidem

wyjdz stad wreszcie i oszczedz sobie wstydu

O tym, skąd mam Wagojima, nie wiesz co utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś większym zerem niż ja. :)

PACC mam za kasę w grze. Trudno zarobić 90 k? Nie sądze.

Nie jestem regularnym kłamcą, więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.

Na Novie grałem postacią o nicku Closterkeller (dawniej 103 ek), też tam nie miałem władzy. Byłem w White Eagles i to tyle.

I bardzo mi się podoba Twój sposób odpisywania, i stres jaki wychodzi z Twoich wiadomości. Pisz więcej ;).

Ufocznik 16-07-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raymort (Post 1552250)
O tym, skąd mam Wagojima, nie wiesz co utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś większym zerem niż ja. :)

hah, dobre, jestem zerem bo nie wiem skad masz wagojima.. szczerze mowiac jebie mnie to, faktem jest ze nie ty nim wbiles ten lvl jaki jest

Cytuj:

PACC mam za kasę w grze. Trudno zarobić 90 k? Nie sądze.
jak widac dla ciebie trudno, bo po co inaczej kupowalbys owntibie?

Cytuj:

Nie jestem regularnym kłamcą,
ta, a ja nie jestem ufoczix

Cytuj:

więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.
buhahaha, n/c

Cytuj:

Na Novie grałem postacią o nicku Closterkeller (dawniej 103 ek), też tam nie miałem władzy. Byłem w White Eagles i to tyle.
dawniej - czyli zanim go kupiles?

Cytuj:

I bardzo mi się podoba Twój sposób odpisywania, i stres jaki wychodzi z Twoich wiadomości. Pisz więcej ;).
jak czegos nie rozumiesz, to nic dziwnego ze cie to smieszy

Raymort 16-07-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1552513)
(...)

dawniej - czyli zanim go kupiles?

(...)

Tylko na to odpowiem- dawniej, czyli zanim został zrookowany. ;) A grałem nim od zera ze znajomym. :)

btw.
Cytuj:

(swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])
Zazdrość Cię zżera? :)

Ufocznik 16-07-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raymort (Post 1552664)
Tylko na to odpowiem- dawniej, czyli zanim został zrookowany. ;) A grałem nim od zera ze znajomym. :)

no, to do tego jeszcze sharer? ladnie, ladnie

Cytuj:

Zazdrość Cię zżera? :)
to byl sarkazm, moj drogi

ostatni raz odpisuje na twojego posta, bo nie ma to najmniejszego sensu, skoro ty nawet nie wyczuwasz ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Raymort 16-07-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1553055)
(...) ostatni raz odpisuje na twojego posta, bo nie ma to najmniejszego sensu, skoro ty nawet nie wyczuwasz ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Hmn, niech zgadne, rodzinne powiedzenie słyszane od pokoleń?

Bo wymawiane to już wątpie. :baby:

Szkoda, że nie masz mi już nic do powiedzenia. Bywa. :)

H.L 17-07-2007 00:01

Cytuj:

Nie jestem regularnym kłamcą, więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.

Wladzy to ty nie miales, poprostu niektorzy Berg's cie lubili

Pozdrawiam H.L

Raymort 17-07-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1553393)
Wladzy to ty nie miales, poprostu niektorzy Berg's cie lubili

Pozdrawiam H.L

Mam Ci załatwić oprócz kicka z Daydreamers dodatkowo hunta? Nie? So shut up.

H.L 17-07-2007 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raymort (Post 1554087)

Nie jestem w dejdrimers, prawda w oczy kole
Obecnie nie gram w tibie bo mam lepsze rzeczy do roboty (a nawet jakbym gral to moglbys mi jedynie naskoczyc i wiesz o tym)
Zreszta ruben ma na ciebie wyjebane jak 95% tego serwera, Berylianczycy wraz z ziomkami z Xereny przejeli ten serwer i tak zostanie

Berylia PWN

Pozdrawiam H.L

Monna 17-07-2007 17:48

Cytuj:

Za to ja wiem skad go masz, nawet pamietalem za ile go kupiles... ale nie chce mowic zeby nie wprowadzisz was w blad, kupiles do od Gothrecka, ktory nie wiedzial ile warty jest char bez reca i sprzedal ci go (prawdopodobnie) za 450k o ile dobrze pamietam :))

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raymort (Post 1554087)

Hahaha ;) Zalatwisz mu hunta bo mowi prawde na twoj temat? nie pograzaj sie... nie dziwie sie Ufoczixowi, ze juz nie ma sily z toba rozmawiac...

edit:

http://i19.photobucket.com/albums/b1...nce/UO0010.jpg

Ufocznik 17-07-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna (Post 1554569)
Hahaha ;) Zalatwisz mu hunta bo mowi prawde na twoj temat? nie pograzaj sie... nie dziwie sie Ufoczixowi, ze juz nie ma sily z toba rozmawiac...

za to ja sie sobie dziwie, ze bylem w stanie tak dlugo gadac z tym przyglupem

@wagojim
mam jeszcze sporo do powiedzenia na twoj temat, ale nie bede tego mowic bo z tego co z reszta widac ty i tak nic nie zrozumiesz; prawda jest taka ze nikt oprocz mnie o tobie nic nie pisze, nie dlatego ze sie ciebie boi (tak pewnie myslales), tylko dlatego ze wszyscy juz dawno doszli do tego wniosku co ja teraz i poprostu cie zlewaja
a, i jeszcze cos: jesli uwazasz ze nie jestes dzieckiem starajacym sie leczyc kompleksy, to udowodnij to, bo jak narazie z kazdym kolejnym postem tylko to potwierdzasz

Arek Dozamet 17-07-2007 18:33

Ja mam do napisania tylko tyle...:

Gz 110 Monna :D :D

Monna 17-07-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arek Dozamet (Post 1554632)
Ja mam do napisania tylko tyle...:

Gz 110 Monna :D :D

Dzieki ;> ( 10 pier******** znakow )

Dubh 22-07-2007 20:32

@Klotnia

<polewa>

Bijcie sie kurczaczki, bijcie...:baby:

Ufocznik 22-07-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dubh (Post 1563319)
@Klotnia

<polewa>

Bijcie sie kurczaczki, bijcie...:baby:

od pieciu dni nikt nic nie pisze, kurczaczku

edit

@down
wiecej acc buyerow nam tu nie trzeba, raymort w zupelnosci wystarczy

Oleksander 24-07-2007 18:42

ah

ZzzzZZZzzZZzz......

Vatian 25-07-2007 23:04

Shiwa to tez buyer, hmmm, to by wiele wyjasnialo... a zreszta...czemu nic sie tutaj nie dzieje ;p

Bjoern Shu 25-07-2007 23:27

517059 nr acca shiwy xd

Bjoern Shu 25-07-2007 23:29

517059 nr acca shiwy xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.