Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Terrified 07-06-2007 16:09

No bo Dpft poprostu to jednym slowem mowiac fajansiarze Xd Ktorzy robia PA i mysla ze sa bosami ; o
Trzeba bylo lagodniej rzadzic arcania a teraz macie wojne,w ktorej powiedzmy sobie prawde nie macie cienia szans ;]:baby::baby:

Onkad 07-06-2007 16:20

chciałbym aby DPFT wygrało ale TtT może ich czapkami nakryć

Fossilos 07-06-2007 17:01

Post under investigation

Medivh Shady 07-06-2007 17:04

zdarza się :P

Odessa 07-06-2007 17:44

Lya Ly
Jun 07 2007, 14:48:13 CEST Killed at Level 164 by Fert Mardo
and by Netheril Tharion

^.^

Odessa 07-06-2007 17:44

double ;/ <10 znakow>

Bartholomew 07-06-2007 18:10

@odessa

frag sie ponoc nie liczy bo lya nie byla jeszcze wtedy w ttt

Ciacho1920 07-06-2007 18:30

Lya ly robil pg na szybko... chcial jak najwyzszy lvl a potem tak by wbil do ttt...

Odessa 07-06-2007 18:31

Nie mowie ze się liczy ;p ale taka ciekawostka :P. I to zgon od Silver Flame o.O.

tak przy okazji:

Wiele osob z was walczy z dpft za to ze kiedys bylo wielkie pa nie lubicie ich kiedys wam sie do dupy dobrali itp. Ale skoro tak zawzięcie twierdzicie ze to juz nie jest prawdziwe dpft tylko prawdziwe dpft jest częscią ttt to jesli chcecie sie mscic na dpft to raczej powinniscie z ttt walczyc.... Sami siebie wykluczacie.

Thuygioshok 07-06-2007 18:48

Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna?

Koszyk 07-06-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1470400)
Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna?

a chociazby zeby miec pretekst teraz?

2. nie musi Ci sie tlumaczyc czemu teraz a nie wczesniej.

on sie Ciebie czemu zerwales z dziewczyna wczesniej czy pozniej ;)

Fossilos 07-06-2007 23:33

Post under investigation

gigoro 07-06-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fossilos (Post 1471066)
Około 18:30 ~~
http://video.google.pl/videoplay?doc...03925977&hl=pl

W roli wyjaśnienia sam nie wiem po co zrobiłem ten film więc sie mnie nie pytajcie: D

Dessert- czyli deser po polsku (zeby sobie ktoś nie pomyslał ze to bład)

Miłego oglądania nudnego filmiku : o

Bajka polega na tym iż jak już wszyscy dpft dali logi TTT wyszli z pz i myślą ze wszystko mogą, przecież tu aż się nuż w kieszeni otwiera ...

Bah

Nóż*

I nie pierdol glupot ze wszyscy dali logi, bo bylo ich wielu (m.in. Aata, Luki, Bedurion, czyli lider DPFT i dwoch graczy o najwyzszych lvlach), a poza tym podawali logi dopiero po tym jak my bylismy ustawieni na open.

Badz przynajmniej obiektywny, a nie gadasz od rzeczy.

I btw, mieszkasz niedaleko ode mnie, 8km~.

Myhass 08-06-2007 02:01

gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?

a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt :D

Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" :DD:D:D:D

pozdrawiam !

notop 08-06-2007 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1469571)

A ty notop? Co soba reprezentujesz? Czlowieku na Arcania zawsze, ale to zawsze byles POD kims, no moze na poczatku nie, ale juz potem ... kto cos zrobil jak Bedurion cie np zabil? O ile dobrze pamietam skonczylo sie na twoim placzu.. zreszta tak samo kwiczales na vent jak padles od nas na wrl'ach.

wiedzialem ze jestes gupi ale az tak...
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie

jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda

@up

ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ

Filush 08-06-2007 03:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1469799)
Od dzis TTT i Dpft daje inva wszystkim tym co chca walaczyc?? Co ty pier**lisz, tutaj co 2 sie wypowiadajacy ma 30lvl i mysli ze jest kumplem jakiegos rl z dpft/ttt i juz jest kozakiem!! Mysl co pisziesz pedzlu:|

Dołączyć do gildi miałem na myśli pomaganie jej w jakikolwiek sposób.
A to chyba nie jest niewykonalne. Co do reszty to sie zgadzam. Farbo...:|

bemo 08-06-2007 06:53

co jest ze tam powiem za przeproszeniem ze do cholery jak jest wojna to niech lvlami 15-50 niech nie pkuja tera expic ic nie mozna bo kur. sie czaja te jebane brazilose po miastach i napieprzaja kazdego no...gdyby nie "hotkej" to bym padl xd4 vs 1? nieladnie

LoluU$ 08-06-2007 08:22

bemo nie sraj aż tak...
no jak ja na Quetio siedziałem to Lord Modenna za mna cale bp SDkow tracila =| za to ze "espanole ? sorry no"

Fossilos 08-06-2007 08:33

@Gigoro

Aaty, Beduriona nie było

Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych ....
Reszta synu dała logi.

I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz.

Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni.
Po prostu jest mi was żal.
I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.-

BTW
Którym kupionym charem jesteś w TTT?

Arm 08-06-2007 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1471322)
wiedzialem ze jestes gupi ale az tak...
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie

jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda

@up

ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ

czlowieku od 2 lat lizesz dupe kazdemu z dpft zeby nie miec hunta forever, pamietam jak po wojnie z ez do kazdego pisales "jak ci obciagne to mi obnizycie payment:D" "jak ci zrobie loda to wyciagniesz mnie z war?", teraz wbiles do DPFT i zrobiles sie twardy a tak naprawde jestes cienki ... myslisz ze swoimi wypowiedziami bedziesz lepszy ? czlowieku wyzwiska od takiego zera w tibi i przedewszystkim na rl to dla mnie nic... byles liderem ez, blagales o pomoc a potem sam jako pierwszy chciales sie wyplacic jeszcze pamietam jak tlumaczylem ci co fosfik do ciebie mowi no bo jak takie zero moze znac chociaz 5 slow po ang... czlowieku ogarnij sie, stul pysk na forum i pokaz jaki jestes dobry w wojnie, pozdro z warszawy frajerze

22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P

od arowixa :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36.