![]() |
Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?
|
Ludzie narzekajcie ale ci co narzekają to w 90% sorce, druty bo chyba nie graliście knightem i wasza wiedza o trudzie skillowania jest taka jak moja o języku arabskim...
|
@Rumcajs
Racja, jak sie ma ~15 lat to nie dostaje sie kasy za free. A pracy oplacalnej nie ma w tym wieku, trzeba sie tez uczyc. W wieku 18-19 lat w to pzrestane grac, bo bede mial prace i brak czasu, studia, dziewczyne, i Bog wie co jescez. CO z tego wynika? PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY! I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW, NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y! Musialem sie wyrzycX( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W sumie to się cieszę ,że powrócą czasy słabych i nielicznych druidów (przynajmniej mam taką nadzieję)
|
Cytuj:
|
Zajebisty update
Użytkowników czytających ten temat: 274 (zarejestrowanych: 89, gości: 185)
Oh my lol xDD Mnie się osobiście podoba wreszcie zrobili coś dla palków, a druidzi i sorci nie powinni stękać, bo nikt im nie kazał wybierać takiej profesji. Aha grałem każda profesją, miałem 42 sorca, 30 druta, 27 Knighta no i mam Palka 36 i dla mnie palek najlepszy :) |
Cytuj:
|
@rumcajs
szczerze to zawsze wolalem skillowac palem niz kina ale robienie run jest jeszcze nudniejsze.... tak na serio to teraz sie fajnei palkiem gra i jest dobrze a druta mam do uhuw robienia i jest strasznie nudno uhy robic ... |
o zesz w dupe no fajnie bedzie :D:D:D
nie moge sie doczekac mam nadzieje ze ta lodowa pala nie zniknie po 1 uzyciu ;D |
Cytuj:
|
Jeśli bedzie tak żle z magami (w co wątpie) w porównaniu do innych prof to poczekacie update moze 2 i bedzie znowu lepiej.
|
Cytuj:
Ta gra powinna być dla wszystkich i po to jest facc żeby zachęcić ludzi do gra nie zniechęcić ich tym ze facc jest 23942348024583 razy gorszy niż pacc. |
Cytuj:
|
W tej chwili prawie połowa sorców/drutów to n00by (czytaj ludzie do około 25 lvla) bo zagrali nimi "bo ma wanda i jest super bo szybko bende ekspil" a reszta powyżej (szczególnie powyżej 70 lvl) to ludzie którzy zagrali nimi bo lubią magię i nie patrzą się czy jest łatwo czy nie. Szczególnie szanuję tych którzy wybierają profesję najtrudniejszą dla nich żeby "Spróbować sił i się nauczyć" TO są gracze a nie lamki i TROLLE
|
Widze ze Alix jest jednym z niewileu rozsadnych ludzi (niekoniecznie graczy)
Bez urazy |
zaluje tylko ze chara nie sprzedalem przed tym newsem... zal bedzie grac niech zrobia czar exori rzut czyms z eq albo exori rzut dredami zza pazuchy ... po co sov? aven? skoro jakies 60 szitow wyjdzie typu rzuc i biegnij po loot, wydaje mi sie ze ten update bedzie porazka cip softu a ludzie przestana grac i pojdzie im to po portfelach to moze zmadrzeja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |