Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Tgk/Psk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134615)

Jez17Psk 13-07-2007 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1544341)
Mial skulla to dostal raz sdka ;) a pozniej tylko biegalem za nim bo jakis noob go bil ;] waste pz dla loodzi takiego pokroju jak Mr.wannabecool vandal

Qrde żałuje ,że Cię nie ubiłem jak miałem okazję (Scroopiego) i nie pierdol ,że puściłeś 1 sd bo biegałeś za nim chyba pod Gh koło dlair zanim padł.

Skrzator 13-07-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1546729)
Qrde żałuje ,że Cię nie ubiłem jak miałem okazję (Scroopiego) i nie pierdol ,że puściłeś 1 sd bo biegałeś za nim chyba pod Gh koło dlair zanim padł.

Że kurwa co? Vandal padł przy temple venore a że wam ubarwnia jakieś informacje to nie moja wina że macie farmazona w gronie. Btw. nie było sensu robić pz na takim piesku.

ader 13-07-2007 12:56

Bolterku bolterku,
prosili mnie o moje osiągi to im wypisałem
I błagam nie pisz mi że Alber0 wymiata w Tibii, biegać 80 levelem i klikać hotkey od sd raz na 3 sekundy to potrafi średnio co drugi czterolatek.

A w trapie mnie mieliście tylko a) Doomzor mnie wypuścił b) baliście się przyjść po mnie jak nie miałbym gdzie uciekać. I nie masz co tu chrzanić farmazonów, WY faktycznie zaczeliście mnie lać na hillsie gorzej, że Doomzor zdradził się swoim zbyt wczesnym atakiem i już wiedziałem co się szykuje. A miał mnie w trapie i to był fakt, całe 10 minut przed nim uciekałem.

Co do zmiany serva, jeszcze za mało was ubiliśmy żeby go zmienić ;)

Miku 13-07-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1547039)

"Ubiliśmy"? Jeśli co, Unit/Kazadum/AoW "ubijają" EiV etc, ty nie. Kiedy wkoncu zrozumiesz, ze chuj mogles i nadal "mozesz"? I kto to mowi o propagandzie, lael !_!.

*Wube* 13-07-2007 22:04

Cytuj:

Bolterku bolterku,
I błagam nie pisz mi że Alber0 wymiata w Tibii, biegać 80 levelem i klikać hotkey od sd raz na 3 sekundy to potrafi średnio co drugi czterolatek.

A w trapie mnie mieliście tylko a) Doomzor mnie wypuścił b) baliście się przyjść po mnie jak nie miałbym gdzie uciekać. I nie masz co tu chrzanić farmazonów, WY faktycznie zaczeliście mnie lać na hillsie gorzej, że Doomzor zdradził się swoim zbyt wczesnym atakiem i już wiedziałem co się szykuje. A miał mnie w trapie i to był fakt, całe 10 minut przed nim uciekałem.

Tylko nie zmieniaj na server gdzie jest duzo nieumarlych ; )

Scroopy 14-07-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1546729)

Tak jak powiedzial Skrzat, padl przy temple venore a nie przy jakims tam gh kolo d lair ;) i zgadza sie puscilem 1 sdka, no nie liczac 3-4 visów ktore walnolem na poczatku ;) a bylo mnie ubijac... moze chociaz Tobie by sie udalo ;) A jak bym chcial go ubic odrazu i robic sobie pz na jakims noobie to bym go zabil w 2-3 sekundy :)

Wasz kochajacy Scroopy ;)

Liryczny 18-07-2007 17:27

Nie mówiłem że padłem koło d lair to po pierwsze po drugie zgadza sie padlem niedaleko temple (w mieście nie na pohu, może ktoś źle zrozumiał)

No i sprawa trzecia... 1 sd? nie rozsmieszaj mnie, nie będę się kłócił bo nie mam na to nastroju ale mogliscie mi trapa zrobić w pół sekundy jednak wam sie nie udało (bylo kilku noobow którzy lecieli wiec niebyły problemu mnie trapnąć... Aha i nie pisz że nie chciałeś mnie ubić Bo gdy stałem przed depo ze skullem kto mnie ruszyl albo padl albo uciekl...Ty goniłeś z nim za mną i chcieliscie deda ale utama mf i pare uhów troche to opóźniły a typ który mnie dobił pojawił się dopiero koło temple jakieś 3 sekundy przed moim dedem... hehe osobiste gratulacje fraga;] Ja mam w dalszym ciagu na was wyjebane Liryka nie mam sprzedałem poza tym lece na studia gdzie neta nie będę miał. Adios odpowiedz poprosze na komórkę 602 131 837 Bo juz tu nie będę zaglądał;]B)

Scroopy 19-07-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liryczny (Post 1556311)
poza tym lece na studia gdzie neta nie będę miał. ]B)

Chwała Ci boze za to !

Emok 20-07-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1557082)
Chwała Ci boze za to !

Boże*

^_^

albert0 25-07-2007 05:03

Cytuj:

Bolterku bolterku,

Wrocilem juz :] Ader, powiedz mi ze kogo ty sie kurwa mac uwazasz? Jestes nikim, tu na titanii a najbardziej sie rzucasz. Jesli chodzi o moje pvp, to znow pierdolisz, bo nigdy nie widziales mnie w akcji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40.