![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bolterku bolterku,
prosili mnie o moje osiągi to im wypisałem I błagam nie pisz mi że Alber0 wymiata w Tibii, biegać 80 levelem i klikać hotkey od sd raz na 3 sekundy to potrafi średnio co drugi czterolatek. A w trapie mnie mieliście tylko a) Doomzor mnie wypuścił b) baliście się przyjść po mnie jak nie miałbym gdzie uciekać. I nie masz co tu chrzanić farmazonów, WY faktycznie zaczeliście mnie lać na hillsie gorzej, że Doomzor zdradził się swoim zbyt wczesnym atakiem i już wiedziałem co się szykuje. A miał mnie w trapie i to był fakt, całe 10 minut przed nim uciekałem. Co do zmiany serva, jeszcze za mało was ubiliśmy żeby go zmienić ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz kochajacy Scroopy ;) |
Nie mówiłem że padłem koło d lair to po pierwsze po drugie zgadza sie padlem niedaleko temple (w mieście nie na pohu, może ktoś źle zrozumiał)
No i sprawa trzecia... 1 sd? nie rozsmieszaj mnie, nie będę się kłócił bo nie mam na to nastroju ale mogliscie mi trapa zrobić w pół sekundy jednak wam sie nie udało (bylo kilku noobow którzy lecieli wiec niebyły problemu mnie trapnąć... Aha i nie pisz że nie chciałeś mnie ubić Bo gdy stałem przed depo ze skullem kto mnie ruszyl albo padl albo uciekl...Ty goniłeś z nim za mną i chcieliscie deda ale utama mf i pare uhów troche to opóźniły a typ który mnie dobił pojawił się dopiero koło temple jakieś 3 sekundy przed moim dedem... hehe osobiste gratulacje fraga;] Ja mam w dalszym ciagu na was wyjebane Liryka nie mam sprzedałem poza tym lece na studia gdzie neta nie będę miał. Adios odpowiedz poprosze na komórkę 602 131 837 Bo juz tu nie będę zaglądał;]B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
^_^ |
Cytuj:
Wrocilem juz :] Ader, powiedz mi ze kogo ty sie kurwa mac uwazasz? Jestes nikim, tu na titanii a najbardziej sie rzucasz. Jesli chodzi o moje pvp, to znow pierdolisz, bo nigdy nie widziales mnie w akcji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |